Sveikos, gražuolės-sveikuolės!
Vakar rašiau rašiau ir...interneto dėka-ATE viskam
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 05, 09:52)
Tai pradekime aktivuoti savo mitochondrijas zinomu, paprastu budu
http://www.homosanit...niu_aktyvavimas, tikrai nepakenks

. Kartais darau tos pratimus, super isjudina ir laiko daug nereikia.
O, geras

Vakar pabandžiau, "varysiu" ir šiandien, rankos net pulsavo

Bet ten kažkaip visai kojyčių neliečia
QUOTE(Lėja... @ 2015 10 07, 14:25)
Nuo pirmadienio startuosiu su Vole 30
meginsiu
tikiuosi pasiseks
bet klausimas kaip su kava
jeigu tik su kokosu sviestu tai gal galima?
Brač, jau jaučiu ir aš poreikį...., bet reik MB gimtadienį atšvęst, gal tada
QUOTE(Lėja... @ 2015 10 09, 06:28)
Labas rytas
pasibėdavosiu
neišmanau ką valgyt
viskas nusibodo
o dar ir ne viską skrandis priima
Kai nežinai ko nori, reiškia NIEKO nenori

Tiesiog dar nealkana

O dar labai gerai apetitą kelia iškrovos diena-pabūkit parą laiko tik su vandenėliu ir/ar lengva žoline arbatėle

Ir skrandžiui tuo pat metu leisit pailsėti.
QUOTE(tytuka @ 2015 10 09, 09:02)
Del pomidoru zaliu be ilgo sunokinimo lieka tik marinavimas.
Bandysiu tą rauginimą žalių pomidoriukų
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 09, 17:03)
salotos kopūstas, juodas ridikas arba topinambas, morkos, petražolės, česnakas (būtinai) grietinė, prie salotų kiaušiniai virti ir šoninė. Tai atrodydavo, kad mirsiu, jei ne tokius pusryčius suvalgysiu, taip jie man skanu
Niu geras, reiks pabandyt. Gal topinambą ar juodą ridiką (nežinojau, kad jis valgomas

, maniau, kad tik skobimui ir medaus dėjimui ir sulčių nuo kosulio gamybai tinkamas) galima pakeisti baltu ridiku?

Kokią šoninę valgot, rūkytą?
QUOTE(JustDi @ 2015 10 10, 06:50)
Del kavos - tai mano didziausias malonumas, ritualas, todel tikrai jo neatsisakysiu kad ir kas ka besakytu - pripazystu - esu priklausoma ir nenoriu tos priklausomybes prarasti

Geriu kava nuo vaikystes, atrodau zymiai jauniau nei esu is tikruju - nera tikslo ir mesti
Del maisto, jei nezinai ko nori, vadinasi, esi nealkanas, praleidi pora valgymu, tuomet paprastas kiausinis igauna subtilu skoni ir ''pamalonina gomuri''. jei nera apetito labai padeda IF - 16 valandu naktine pertrauka be maisto.
Vaziuosim kartu su dukra, tai uzsisakem fotosesija, turesim graziu nuotrauku,
Mergaites pasidalinkite kokia kopustu pjaustykle geriausia
Ir man kava-didelis malonumas akims, nosiai, skonio receptoriams, ritualas, savęs pasilepinimas, dar su kokiu kokoso aliejuku ar kokoso pieniuku...
Aš tai tą kalėdinę

2000 naudoju, internetu pirkta.
QUOTE(Egless @ 2015 10 10, 12:19)
Gaminat tas vadinamas keto fat bombs? Nes as pusdieny vien jom ir mintu Labai patogu y darba ysideti, gamint nieko specialiai nereikia
Kaip jos gaminamos?
Antradienį vyro gimtadienis, tai reik kokį torčiuką sušmugliuot, galvoju, kad aguoninį seniai jau gaminau
Kokias salotas su baltais ridikais darot? Šiandien gaminu balti ridikai plius obuoliai, plius morkos, plius majonezas ir grietinė