QUOTE(nomore @ 2015 10 20, 05:57)
O skaitei tą nuorodą, kurią įdėjau?

aš irgi ne vieną tokį straipsnį skaičiau, kad šį aliejų galima kaitinti - ir ne pirmus metus tai rašo. Apie tai, kad alyvuogių aliejaus yra daugybė rūšių, kurių skoninės savybės kaip ir vyno skiriasi

Ir vienas labiau tinka mėsai gardinti, kitas salotoms

Užtat mums ir nepatinka daugumai jis, nes LT nėra iš ko pasirinkti, skonis visų panašus.
Šiuo metu esu pusmetį Prancūzijoje - čia iš vis nėra to vadinamo pas mus kepimui skirto aliejaus - visur extra virgin
Ir prancūzai dar ir kaip gyvi atrodo, gyvendami su kaitinamu aliejumi tiek metų
O Kanuose parduotuvė tik alyvuogių aliejaus - toks kiekis skirtingo
Na, žodžiu, pritariu jūsų nuomonei, kad pasaulis Homosanitus puslapiu neužsibaigia