QUOTE(Hippie @ 2016 02 01, 23:28)
Kai kažko velniškai norisi, tai reik vandnens išgert ir eit kokį darbą nudirbt
Čia mūsų medaus mėnuo, kurio neturėjom ir 15-ųjų santuokos metinių dovana sau (lekiam be vaikų, trims savaitėms
)
Klausyk, gal kokių aviečių arbatos pagerk, tada dar sukramtyk tas jų sėklytes būtinai.

Čia mūsų medaus mėnuo, kurio neturėjom ir 15-ųjų santuokos metinių dovana sau (lekiam be vaikų, trims savaitėms

Klausyk, gal kokių aviečių arbatos pagerk, tada dar sukramtyk tas jų sėklytes būtinai.

as tai sugalvojau kad noriu vestuviu ant juros kranto. dviese

vat avieciu neturiu. geriau liepzeiedzius, gerai prakaitas musdavo nuo ju.
as jau darbe. kaip sakoma- kai uzsisedi- tai ir sergi, atrodo galeciau dar ilgai but namie.. o kai pakeiti aplinka- atrodo ir nesergi

LOR man vakar diagnozavo stipru gerkles uzdegima.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 01, 11:51)
Kiek zinau, dar katabolizmo pasekmes tai varikoze, endometrioze, demencija, akmenis inkstuose, drusku sankaupos sanariuose ir kitos bedos.
dar pridetum migrena- ir butu visa mano puokste.....

Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 01, 09:23)
Pagal tai, kaip Rokas aiskina seminarose, jei mazai angliu ir daugiau gyvulinio baltymo, organizmas savajame stumiamas i ketogenine puse. Zmogus tada labai gerai jauciasi, bet su laiku islenda visokie negalavimai.
bet tai hm... aisku mano visos tos ligos kurios seka is keto- ne per metus atsirado.. taip, as buvau mesaede visa gyvenima, galejau mesa valgyt 3 k per diena. bet as ir angliu tuo metu valgiau nemazai, na kaip- aisku nebuvau sladkoezka.. bet palyginus kaip dabar- tai man atrodo daug