Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

QUOTE(Hippie @ 2016 02 01, 23:28)
Kai kažko velniškai norisi, tai reik vandnens išgert ir eit kokį darbą nudirbt  cool.gif

Čia mūsų medaus mėnuo, kurio neturėjom ir 15-ųjų santuokos metinių dovana sau (lekiam be vaikų, trims savaitėms wub.gifax.gif

Klausyk, gal kokių aviečių arbatos pagerk, tada dar sukramtyk tas jų sėklytes būtinai.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tikrai faina!
as tai sugalvojau kad noriu vestuviu ant juros kranto. dviese wub.gif butu tuo paciu ir medaus menuo ir vestuves:)

vat avieciu neturiu. geriau liepzeiedzius, gerai prakaitas musdavo nuo ju.

as jau darbe. kaip sakoma- kai uzsisedi- tai ir sergi, atrodo galeciau dar ilgai but namie.. o kai pakeiti aplinka- atrodo ir nesergi smile.gif na paziuresim kas is sito iseis

LOR man vakar diagnozavo stipru gerkles uzdegima.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 01, 11:51)

Kiek zinau, dar katabolizmo pasekmes tai varikoze, endometrioze, demencija, akmenis inkstuose, drusku sankaupos sanariuose ir kitos bedos.

dar pridetum migrena- ir butu visa mano puokste..... unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 01, 09:23)
Pagal tai, kaip Rokas aiskina seminarose, jei mazai angliu ir daugiau gyvulinio baltymo, organizmas savajame stumiamas i ketogenine puse. Zmogus tada labai gerai jauciasi, bet su laiku islenda visokie negalavimai.

bet tai hm... aisku mano visos tos ligos kurios seka is keto- ne per metus atsirado.. taip, as buvau mesaede visa gyvenima, galejau mesa valgyt 3 k per diena. bet as ir angliu tuo metu valgiau nemazai, na kaip- aisku nebuvau sladkoezka.. bet palyginus kaip dabar- tai man atrodo daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2016 02 02, 14:24)
Mamai ir sesėms liepiau skaityti knygas apie paleo. Tai gal kas nors kiek nors prisijungs prie manęs iš maniškių nors dalimi. smile.gif

manes tai nieks neklauso, ty neseka mano pedom.
nors mama ir kiti giminaiciai palaiko- gamina man kazka sveiko kai ateinu i svecius, anyta visada paklausia ar ta ar ana valgysiu kai atvaziuojam? aciu Dievui ji normalu maista gamina- mesyte, salotas, darzoves smile.gif
Maniskis pusiau paleo- valgo beveik viska ka ir as su mielu noru. tik aisku ir miltus valgo. bet paksutiniu metu net batono neperka, ir blynu nekepa- sako jam nuo ju negera kazkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 02 02, 15:35)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif tikrai faina!
as tai sugalvojau kad noriu vestuviu ant juros kranto. dviese  wub.gif butu tuo paciu ir medaus menuo ir vestuves:)

Mes taip ir padarem, pacios nuostabiausios vestuves wub.gif
Jeigu reikia ikvepimo, cia siek tiek is juros kranto vestuviu smile.gif
Atsakyti
merginos, kaip ilgai galima Pau dark gerti?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 02, 15:04)
Mes taip ir padarem, pacios nuostabiausios vestuves  wub.gif
Jeigu reikia ikvepimo, cia siek tiek is juros kranto vestuviu  smile.gif

cia jusu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 02 02, 16:45)
cia jusu?  bigsmile.gif

Aha smile.gif
Atsakyti
Būkite geros pasufleruokit kokį paleo ŠOKOLADINIO torto receptuką help.gif Mini šokoladinis bus per riebu visiems, o aguoninis jau pabodo kiek blush2.gif Būtų smagu, kad daug šokolado, kokoso aliejaus, gali būti ir maskarponė kokia blush2.gif , gal kokosmilčių kiek... Any ideas? 4u.gif

QUOTE(jaicy @ 2016 02 02, 14:51)
manes tai nieks neklauso, ty neseka mano pedom.

Maniskis pusiau paleo

Tai ko norėt, aš dabar lankau Pirmos medicininės pagalbos kursą, tai medikai įsitikinę kalba apie cholesterolį, kaip riebaus maisto valgymo išdavą doh.gif O čia norim, kad mirtingieji, kurie nesidomi, neskaito, o tik girdi savo vakus kalbant ims ir patikės, kad "šventa duona" staiga nesveika! O dar ir bandelės, tortai ir sausainiai blogybė, tai kuo džiaugtis daugiau, jei ne ėdesiu cool.gif Žmonės ant labai stiprios miltų adatos. Labai stiprios unsure.gif Ir cukraus, žinoma.

QUOTE(jaicy @ 2016 02 02, 15:14)
merginos, kaip ilgai galima Pau dark gerti?

Aš vartojau kelias dienas, kol simptomai sumažėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 02, 16:04)
Mes taip ir padarem, pacios nuostabiausios vestuves  wub.gif
Jeigu reikia ikvepimo, cia siek tiek is juros kranto vestuviu  smile.gif

ux, kaip grazu wub.gif

IvetaCom, prigasdinai su tom keto bedom, tai greitai prisiviriau darzoviu puoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 02 02, 18:08)
ux, kaip grazu  wub.gif

IvetaCom, prigasdinai su tom keto bedom, tai greitai prisiviriau darzoviu puoda  biggrin.gif

Na ir gerai, matyt reikejo tau to gero spyrio biggrin.gif

As taip apie tas keto pasekmes mastau, nes pati per daug, greiciausiai, su kokosu aliejumi isvaziavau. kazkokia alergine reakcija gavosi ir liudniausia, kad ant veido raudonos, nieztincios demes, na taip, kaip anksciau pas mano maziuka buvo. Kaip jas apgydyti zinau, bet nuo ko jos? Nieko tokio nevalgiau, anksciau galvojau, kad tai nuo 1 kapsules vitominu B, nes po persirgtos infekcijos isgeriau, bet po savaites vel pasikartojo neziejimas. Dabar suku galva, nuo ko tai, nieko kito nesugalvoju, kad tik per daug suskystinau membranas ir po kazkokios infekcijos gavau alergija unsure.gif Geriu dabar enterosgeli, tikiuosi pagelbes.

Vai2lka, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 02 vasario 2016 - 20:13
As taiokoso seniai nebevalgau. Kazkaip, riebi mesa, sonine, kiausai, tai kiek naturaliai yra riebalu, tiek ir suvalgau. Na, dar I karstas darzoves ghi dedu.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 02, 17:13)
Būkite geros pasufleruokit kokį paleo ŠOKOLADINIO torto receptuką help.gif
Tai ko norėt, aš dabar lankau Pirmos medicininės pagalbos kursą, tai medikai įsitikinę kalba apie cholesterolį, kaip riebaus maisto valgymo išdavą  doh.gif  O čia norim, kad mirtingieji, kurie nesidomi, neskaito, o tik girdi savo vakus kalbant ims ir patikės, kad "šventa duona" staiga nesveika! O dar ir bandelės, tortai ir sausainiai blogybė, tai kuo džiaugtis daugiau, jei ne ėdesiu cool.gif Žmonės ant labai stiprios miltų adatos. Labai stiprios  unsure.gif Ir cukraus, žinoma.
Aš vartojau kelias dienas, kol simptomai sumažėjo.

as kaip tik uzmaciau sita, jis man panasus i toki pyraga, kuri niekas isskyrus manes nemego, kaip jis vadinasi, pardese padeklose... toks.... be nieko biggrin.gif

http://www.tavovaika...o.d?id=70216556

zinok ir man jau sumazejo- gerkles beveik neskauda!
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 02 02, 21:52)
as kaip tik uzmaciau sita, jis man panasus i toki pyraga, kuri niekas isskyrus manes nemego, kaip jis vadinasi, pardese padeklose... toks.... be nieko biggrin.gif

http://www.tavovaika...o.d?id=70216556

Tai gi pagrindas - sausainiai, ot paleo tortas biggrin.gif
Atsakyti