Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Rita003 @ 2015 10 15, 05:36)
As vis ziuriu ziuriu, bet kodel prie sito merinuko apvesta MEN  blush2.gif ? Jis gi moteriskas  ax.gif
https://factory.jcre...p;bmUID=l1vTRFl

Ar siandien Faktory kodukas galioja?

praitą sykį irgi prie men priskirtas buvo, bet paskui pakeitė į women 4u.gif

matau, kad yra -30 kodukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 15 spalio 2015 - 08:42
QUOTE(Rita003 @ 2015 10 15, 09:36)
As vis ziuriu ziuriu, bet kodel prie sito merinuko apvesta MEN  blush2.gif ? Jis gi moteriskas  ax.gif

Kodukas galioja iki 10.19.
Sis megztukas moteriskas, jau parkeliavo siunta su jais, tad patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 15, 09:56)
Sis megztukas moteriskas, jau parkeliavo siunta su jais, tad patikrinta mirksiukas.gif

As noreciau dovanai ji nupirkti, gal kas is gavusiu galetu parasyti jo ilgi ? Nes moteris auksta, bijau, kad nebutu l trumpas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 15, 10:56)

O koks dydis tiktu 92 cm krutinei ? S ar M ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 14, 20:11)
[color=red][size=7]Siandien 22 valanda pirksime harney su 25 proc nuolaidos koduku, prasom jungtis mirksiukas.gif

Ar Harney dar galioja kodas?
Atsakyti
Gal kas turite patirties factory.jcrew suales akiniais - ar turi UV apsauga ? kaip ju kokybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 10 15, 10:00)
As noreciau dovanai ji nupirkti, gal kas is gavusiu galetu parasyti jo ilgi ? Nes moteris auksta, bijau, kad nebutu l trumpas....  ax.gif

Jis tiks ir aukstai, as esu 177 cm ugio ir man jis zemiau klubu, bet ant pencil skirt galetu but ir trumepsnis smile.gif ;abai fainas jis wub.gif ir rankoves jo 3/4, as su 102 cm per krutine ir 110 klubais emiau L ir labai patenkinta mazesnio nenoreciau, as ne ant marskinuku ji pasivilkus buvau super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 15 spalio 2015 - 09:25

as kai pirkau tai maciau kad apvesta MEN bet rizikavau smile.gif Jau gavau, ir galiu uztikrinti kad tikrai moteriskas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2015 10 15, 10:11)
O koks dydis tiktu 92 cm krutinei ? S ar M ?  4u.gif

Zinokit as su 96cm krutine pirkau S, tai didesnio tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 10 15, 10:24)
Jis tiks ir aukstai, as esu 177 cm ugio ir man jis zemiau klubu, bet ant pencil skirt galetu but ir trumepsnis smile.gif ;abai fainas jis wub.gif ir rankoves jo 3/4, as su 102 cm per krutine ir 110 klubais emiau L ir labai patenkinta mazesnio nenoreciau, as ne ant marskinuku ji pasivilkus buvau super wub.gif

Kaip tik jį žiūrinėjau.
Ačiū už info laiku ir vietoj. Mano išmatavimai tokie patys, tik ūgis 166 cm. Planuoju irgi griebti L, kad nebūčiau kaip sasiska.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2015 10 15, 10:29)
as kai pirkau tai maciau kad apvesta MEN bet rizikavau smile.gif Jau gavau, ir galiu uztikrinti kad tikrai moteriskas. smile.gif
Papildyta:

Zinokit as su 96cm krutine pirkau S, tai didesnio tikrai nereikia.

Ismatavimai ramybes busenoj S dydzio megztuko: tarp pazastu 45cm, visas ilgis 63cm.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Siandienos pasiulymai:

Harney - 25 proc nuolaida su koduku, akcija baigiasi siandien

Sierratradingpost - 35 proc nuolaida su koduku ir free shipas, galioja UGG, EMU, Bearpaw. Negalioja clearance

GAP - kainos sumazintis iki 50 proc, papildomas 20 proc nuolaidos kodukas

Oldnavy - 30 proc

Bananarepublic - 40 proc nuolaida su koduku

Jcrew - 40 proc nuolaida Final sale prekems su koduku LAYERUP

Jcrewfactory - 30 proc nuolaida sale skyreliui su koduku EXTRA30

Wilsonsleather - kai kuriu prekiu kainos krepselyje sumazeja 40 proc.

Bluefly - 50 $ nuolaida uzsakymui uz 250 $

Zulily - truksta kompanijos shipukui pasidalinti

Lastcall - truksta kompanijos free shipui gauti

Uniqlo - striukyte, termorubai

AE - nuolaidos su koduku FALLGOOD, yra isimciu, reikia pasitikrinti krepselyje

Carters - 40 ir daugiau proc nuolaida flysams

Tanforless - soliariumo kremukai

1stopkidzshop - batukai vaikams

Ir zinoma visu kitu parduotuviu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 10 15, 10:24)

Aciu, kaip tik ir nusiunciau L d 4u.gif
Atsakyti