Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienietukės planuoja

QUOTE(camillla @ 2015 10 25, 14:27)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luna didziausi sveikinimai!!!

Aciu 4u.gif

Kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2015 10 16, 07:57)
Sveikos 4u.gif
Aciu, gerai, viskas Ok  ax.gif

Aciu  4u.gif
Oi kol kita tema tokiais tempais cia reiks kurt tai dar 100 kartu viskas pasikeis  doh.gif
Kaip tavo reikalai? Kada nelauki mm? 4u.gif

siaip niekad nelaukiu, bet konkreciai si karta-lapkricio pradzioje unsure.gif
pradejau Fohow vitamius naudoti, tikiuosi naudos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 01, 01:05)
siaip niekad nelaukiu, bet konkreciai si karta-lapkricio pradzioje unsure.gif
pradejau Fohow vitamius naudoti, tikiuosi naudos... mirksiukas.gif

Linkiu ir nesulaukt 4u.gif
Atsakyti
kokoa puikia diena apturejome wub.gif varem I Homebase (tipo Senukai Lietuvoje), pirkom zaliuzes kambariui, lentynele voniai, dar orcchideja prigriebiau, o vyras sumeistravo batu deze. vakare kepeme vistienos, zinoma, bandem daryti beibi lotuliukas.gif zodziu, thumbup.gif
Atsakyti
Ceroc, linkiu, kad sis ciklas butu tiesiai i desimtuka drinks_cheers.gif
As du men dariausi ov. testus, bet deja jie neparode ov. Taigi matyt kazkur yra beda.. Sekanti cikla nieko nesitestuosiu ir po save ten nebesiknaisosiu cool.gif nes tik prisigalvoji visko... Matyt ne laikas man dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 01, 23:09)
kokoa puikia diena apturejome wub.gif  varem I Homebase (tipo Senukai Lietuvoje), pirkom zaliuzes kambariui, lentynele voniai, dar orcchideja prigriebiau, o vyras sumeistravo batu deze. vakare kepeme vistienos, zinoma, bandem daryti beibi lotuliukas.gif  zodziu,  thumbup.gif

Šaunuoliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Samona, gal pabandyk skana pasidaryti? man mate, kad Ov vyksta, nors testai pjove gryba. gal skysciu per daug geeei arba skirtingu laiku darei? neprarask vilties!
Atsakyti
Galima i jusu bureli prisijungti? 4u.gif Man 29 metukai, pradejom planuoti pirmaji vaikiuka, kadangi dar tik pradzia, tai nzn kaip seksis, per daug stengiuos nestresuoti, nes daznai pamirstu savo amziu, taciau smulkios ligeles vercia susimastyti unsure.gif O pradejus planuoti, tai vis labiau ir labiau kuo greiciau noretusi tapti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canana: 05 lapkričio 2015 - 21:56
Ceroc, skana butinai darysiu, tik LT noriu, privaciai kur uzsirasysiu smile.gif kaledoms gryztam kaip tik drinks_cheers.gif
Praeita cikla pavelavau daryti ot. Pradejau gal 17cd., nes pries tai buve ciklai 45 ir 37 dienos, o gavosi 29 dienu ciklas, tai preliminariai ov 15-ta cd doh.gif bet visi 10 testuku vaiduokliavo- tai laukiau kantriai, nes kazkaip galvojau, kad po ov tie testai buna neigiami rolleyes.gif

Canana, sveika prisijungusi, linkiu ilgai neuzsibuti 4u.gif
Atsakyti
Canana, sveika prisijungusi, linkiu ilgai neuzsibuti 4u.gif
[/quote]

Aciu 4u.gif Na bus matyti, dar niekad nebuvau pastojus, taigi bus idomu. O jus jau senokai planuojat? Kaip tie planavimai vyksta? Vitaminus gal kokius geriat bigsmile.gif
Papildyta:
:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canana: 06 lapkričio 2015 - 16:27
As planuoju salyginai neilgai- trecias ciklas man dabar eina i pabaiga mirksiukas.gif geriu folio rugsti, magni ( nes be jo man skauda galva, o ne del planavimo) ir viskas. Turiu dukryte triju metu- su ja pastojau po puses metu, kai spjoviau i visus planavimus ir gyvenau sau drinks_cheers.gif ta menesi, kai pastojau buvo tik du berods myliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samona @ 2015 11 06, 19:08)
As planuoju salyginai neilgai- trecias ciklas man dabar eina i pabaiga  mirksiukas.gif  geriu folio rugsti, magni ( nes be jo man skauda galva, o ne del planavimo) ir viskas.  Turiu dukryte triju metu- su ja pastojau po puses metu, kai spjoviau i visus planavimus ir gyvenau sau  drinks_cheers.gif  ta menesi, kai pastojau buvo tik du berods myliukai  thumbup.gif

Siaip daugumai pasiseka tada, kai neplanuojama ir negalvojama. Nes planuojant juk stresas, laukimas. O idomu, ar tie vitaminu kompleksai planuojancioms geri? unsure.gif
Atsakyti