Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 08, 08:29)
pas mus iskile kaip plytu siena, viskas graziai suleista, meistras net neuzsimine apie kazkokius sunkumus  schmoll.gif

o gal galetumet nuotraukele blush2.gif bent jau i AZ.
Tie kampai ir sonai, kaip atrodo g.gif gal dejot koki apvada ir pasislepe tas plyteliu storio skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 10 08, 11:33)
o gal galetumet nuotraukele  blush2.gif bent jau i AZ.
Tie kampai ir sonai, kaip atrodo  g.gif gal dejot koki apvada ir pasislepe tas plyteliu storio skirtumas  g.gif

nedejom jokio apvado. Istiesu nelabai suprantu net apie koki skirtuma kalbat smile.gif nes kur suleista tai ir suleista vienodai nupjautos is abieju pusiu. Nufotkinsiu atsiusiu
Papildyta:
dar karta perziurejau ikelta foto, supratau apie koki nelyguma kalbat. prie pacio krasto? pas mus nera tokios vietos nes kur baigiasi plyteliu siena ji atsiremia i kita siena/spinta
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 08, 13:11)
nedejom jokio apvado. Istiesu nelabai suprantu net apie koki skirtuma kalbat smile.gif nes kur suleista tai ir suleista vienodai nupjautos is abieju pusiu. Nufotkinsiu atsiusiu
Papildyta:
dar karta perziurejau ikelta foto, supratau apie koki nelyguma kalbat. prie pacio krasto? pas mus nera tokios vietos nes kur baigiasi plyteliu siena ji atsiremia i kita siena/spinta

O kokias darėte vonios grindis? Aš ir galvoju apie metro plyteles. Gal ir man parodytumėt savo vonią? blush2.gif Internete, peržiūrėjau tūkstančius nuotraukų, norėtusi pamatyti realų vaizdą, o ne nublizgintą ir profesonaliai nufotografuotą.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2015 10 08, 15:13)
O kokias darėte vonios grindis? Aš ir galvoju apie metro plyteles. Gal ir man parodytumėt savo vonią?  blush2.gif  Internete, peržiūrėjau tūkstančius nuotraukų, norėtusi pamatyti realų vaizdą, o ne nublizgintą ir profesonaliai nufotografuotą.

pas mus virtuvej, ne vonioj mirksiukas.gif
Atsakyti
jooo yra reikalų su tom metro doh.gif

Merginos, kas klijavote vonią tapetais, gal galit koki gamintoja, ar pacius tapetus rekomenduoti?
Kokius tapetus kazin rinktis, esu dviprasmybej, nes galvoju reikia atsparesnių, na tokiu "stipriai valomi", bet tokie visi tapetai storesni, blizgus ir man nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 10 08, 18:03)
jooo yra reikalų su tom metro  doh.gif

Merginos, kas klijavote vonią tapetais, gal galit koki gamintoja, ar pacius tapetus rekomenduoti?
Kokius tapetus kazin rinktis, esu dviprasmybej, nes galvoju reikia atsparesnių, na tokiu "stipriai valomi", bet tokie visi tapetai storesni, blizgus ir man nelabai  g.gif

Yra ir popierinių stipriai valomų, ne šveičiamų, aišku. Mes voniose klijavom popierinius slidžiu paviršiumi - tokius galima drėgnu skuduriuku pavalyti. O šiaip juk voniose turi būti normali ventiliacija, nebe tie laikai, kad visos sienos prausiantis rasotų..., tai nieko tiems tapetams nenutiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 spalio 2015 - 18:18
kurios jums grazesnes? metro baltos ar tokios nelygios 10x10?
user posted image

i virtuve

reali foto
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/M...y/$_57.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 08 spalio 2015 - 19:40
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 08, 18:38)
kurios jums grazesnes? metro baltos ar tokios nelygios 10x10?
user posted image

i virtuve

reali foto
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/M...y/$_57.JPG

Man tokios wub.gif
https://www.google.c.....v8H9rHYJSppM:
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 10 08, 20:38)
kurios jums grazesnes? metro baltos ar tokios nelygios

Panasias turi ceramika paradyz-ondulato kolekcija, gyvai labai neblogai atrodo. Ziurinejau jas iris'e, yra ir kitokiu dydziu, nei 10x10. O ir kaina draugiska:) Metro jau ziauriai atsibodusios:/
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2015 10 08, 20:52)
Panasias turi ceramika paradyz-ondulato kolekcija, gyvai labai neblogai atrodo. Ziurinejau jas iris'e, yra ir kitokiu dydziu, nei 10x10. O ir kaina draugiska:) Metro jau ziauriai atsibodusios:/

pas mane išklijuotos tokios,galiu gyvai parodyt

user posted image

Atsakyti
Femme, gal galit pasakyti kokio gamintojo tapetus pirkot i vonias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 08 spalio 2015 - 22:28
QUOTE(arbuzina @ 2015 10 08, 23:25)
Femme, gal galit pasakyti kokio gamintojo tapetus pirkot i vonias?

Sanderson. Ant pakuotės turi būti simbolis, rodantis, kokiu intensyvumu valomi, tokia bangelė su vienu, dviem ar trim brūkšniais. Pridursiu, kad tiesioginio sąlyčio su vandeniu vietos tapetai tikrai netinkamas pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 09 spalio 2015 - 06:39