Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 17, 16:04)

kažkaip susišaukia su Matijošaičio namu, nors spalvos labai skirtingos.

Užtai komentaruose radau nuorodą - virtuvės medinių / feneruotų fasadų gamintojas PL: http://www.drewpol.p...odele-klasyczne. Yra ir perkrautų, bet yra ir labai įdomių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 17 spalio 2015 - 16:14
QUOTE(Y2K @ 2015 10 17, 17:13)
kažkaip susišaukia su Matijošaičio namu, nors spalvos labai skirtingos.

Užtai komentaruose radau nuorodą - virtuvės medinių / feneruotų fasadų gamintojas PL: http://www.drewpol.p...odele-klasyczne. Yra ir perkrautų, bet yra ir labai įdomių.

as irgi jau ten knisuos thumbup.gif

kažin ten veidrodinių spintelių nėra, aš nerandu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 spalio 2015 - 16:32
QUOTE(vida777 @ 2015 10 17, 15:24)
sveikinu su nauja gamybine vieta  biggrin.gif !

P.s. Kadangi pas mane virtuveje vieta ties langu identiska, tik plautuve per pati lango viduri, tai daznai atkreipiu demesi ir galvoju kaip atrodytu geriau - jei darbastalis pratestas iki lango, sienines plyteles reiketu klijuoti ant lango nisos sono ar ne?
Nors man tai neaktualu, nes pas mane plyteliu is viso nera, bet idomu, ka mano kitos siuo klausimu?

Apie plyteliu klijavima lango nisoje seniau buvau klausus sioje temoje, tai kazkaip kas pasisake buvo pries. Mums perkant pagal pakuotes gavosi kad dar liko tu mazu, tai jei matysim kad labai taskosi- isklijuosim po kurio laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2015 10 17, 16:28)
Apie plyteliu klijavima lango nisoje seniau buvau klausus sioje temoje, tai kazkaip kas pasisake buvo pries. Mums perkant pagal pakuotes gavosi kad dar liko tu mazu, tai jei matysim kad labai taskosi- isklijuosim po kurio laiko smile.gif

kad taskysis, tai netikiu. Kaip jau minejau, pas mane is viso plyteliu nera ir jokiu problemu nera.
Man buvo idomi kitu nuomone siuo konkreciu atveju, jei lango nisa isdazyta sienu spalva, o ne balta, ir dar pagilintas stalvirsis. Jei nisa butu balta, toks klausimas nekiltu.

Mano ateities planuose granitinis stalvirsis su granito juostele ant sienos, tai as tikrai zinau, kad ta juostele klijuociau ir sonuose, iki pat lango remo, bet su plytelemis yra truputi kitaip ax.gif .
Atsakyti
tiesiog gražu

user posted image

čia jų parduotuvės vaizdai wub.gif..buvau ..pakerėjo, o tas šviesuvas iš medžio drožtas...

user posted image
Papildyta:
dar vienas gražuolis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 18 spalio 2015 - 07:13
Dives, o kur cia ta parduotuve? mane patogus foteliukai domina kad miksti butu, skaitymui.
O sviestuvai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 18, 10:02)
Dives, o kur cia ta parduotuve?   mane patogus foteliukai domina kad miksti butu, skaitymui.
O sviestuvai  drinks_cheers.gif

Bulgarijoj, Varnoj...aš juos facebooke radau Design Corner, bet įkėliau nuotraukas dar ir dėl tų įmontuojamų lempučių į balkius, čia kalba kažkada ėjo apie tokias berods..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 18 spalio 2015 - 10:00
QUOTE(dives @ 2015 10 18, 07:19)

Noreciau tokio sviestuvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 10 18, 07:19)
čia jų parduotuvės vaizdai wub.gif..buvau ..pakerėjo...

o kaip kainos?
Mano bendradarbe bulgare pasakojo, kad Bulgarijoje kainos daug aukstesnes nei Vokietijoje g.gif .
Atsakyti
Kas turit granitinius stalvirsius, nesibaiminat del radiacijos? Skaiciau, kad si medziaga jos prikaupia nemaza kieki. Jei lauke, tai nieko, bet cia namuose ir visgi nemazas plotas juo uzsikoloja. Gal kas domejotes tuo aspektu? Perki ne pigu daikta ir dar kenki savo sveikatai g.gif Manau, kad daro daugiau zalos nei senovinis laikrodis?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 10 18, 14:02)
Kas turit granitinius stalvirsius, nesibaiminat del radiacijos? Skaiciau, kad si medziaga jos prikaupia nemaza kieki. Jei lauke, tai nieko, bet cia namuose ir visgi nemazas plotas juo uzsikoloja. Gal kas domejotes tuo aspektu? Perki ne pigu daikta ir dar kenki savo sveikatai g.gif Manau, kad daro daugiau zalos nei senovinis laikrodis?

Turiu ir nesibaiminu smile.gif
Jei jau imti kraustytis del tokiu dalyku is proto, tai manau jau dabar galima butu nusisauti lotuliukas.gif
Pasidomejus kaip ir is ko gaminami blokeliai, kas ieina i cemento sudeti, ka skleidzia siltinimo vata, kas sudaro tinka, kokios medziagos dazuose, kaip gaminamos ir apdorojamos baldu plokstes, kokia baldu dazu sudetis, kaip veikia TV/kompiuteriu/telefonu ir visu kitu, namuose esanciu elektros prietaisu bangos ir t.t. Tai cia tik namu viduje! mirksiukas.gif
O dar juk buname ore, negaliu sakyti, kad gryname, nes tokio nebera (pasidomekite ka ismeta lektuvai ir gamyklu kaminai), ka skleidzia telefonu rysio bokstai/antenos, gyvename transporto prikimstoje erdveje, tiesiogiai i save sugeriame jo ismetama "s...a", valgome maista, kurio tik "eko" pavadinimas nuramina nervus, geriame cheminius vaistus ir t.t.
Ka cia ir pepridurti doh.gif unsure.gif verysad.gif

Pasakysiu su jumoru - "Kai mirsiu, tai nors zinosiu, kad nuo virtuves stalvirsio" 4u.gif

Atsakyti
Kur musuose yra kazkas tokio?

Turiu skyle TV, o TV - ne ir nelabai zadam. Mastau kaip ja slepti. Paveiksla issirinkti - ne man.

Blizganciu nenoriu, pas mane per biedna. Apmastymuose unsure.gif

user posted image
Atsakyti