Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere

QUOTE(laumzirge @ 2015 10 22, 14:20)
jeigu baisiai erzina tie subraižymai, tai tikrai galima stiklo paketą pakeisti. Jeigu stiklas nėra labai didelis, tai sąlyginai ne taip brangiai ir kainuotų g.gif viso lango lupti juk nereiktų...

kai valai langus, tada matai ir erzina, bet nera taip jau subraizyti, kad paketus keisti, jeigu butu buciau aisku pakeitusi, nervina tik, kad galejo to ir nebuti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, reikia skubaus patarimo 4u.gif turim židinio kapsulę, kurią jau ant dienų montuos ir reikia apsispręst, kaip tas židinys turi atrodyti. Židinistas sako, kad ugniakuro centras turėtų būti akių lygyje sėdint t.y. ~80cm nuo grindų g.gif bet kadangi aš visai norėčiau simetrijos tai negi ta lentynėlė butu patogu 160cm aukštyje, kai aš pati 170 g.gif kažkokia mistika man... o internete taip pat nelabai kažkokių rekomendacijų pavyksta rasti schmoll.gif
Gal turinčios židinius galėtų pasidalinti info, kokiame aukštyje Jūsų "lentynėlės" bent apytiksliai ? nes nesinorėtų neštis kėdės, kad žvakę kokią žvakidėje užsidegt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 22 spalio 2015 - 18:33
QUOTE(Brunetike @ 2015 10 22, 18:32)
Sveikos mergaites, reikia skubaus patarimo  4u.gif  turim židinio kapsulę, kurią jau ant dienų montuos ir reikia apsispręst, kaip tas židinys turi atrodyti. Židinistas sako, kad ugniakuro centras turėtų būti akių lygyje sėdint t.y. ~80cm nuo grindų  g.gif  bet kadangi aš visai norėčiau simetrijos tai negi ta lentynėlė butu patogu 160cm aukštyje, kai aš pati 170  g.gif kažkokia mistika man... o internete taip pat nelabai kažkokių rekomendacijų pavyksta rasti  schmoll.gif
Gal turinčios židinius galėtų pasidalinti info, kokiame aukštyje Jūsų "lentynėlės" bent apytiksliai ?  nes nesinorėtų neštis kėdės, kad žvakę kokią žvakidėje užsidegt  doh.gif

Pas mane lentynėlė 112cm aukštyje. Kapsulės centras kažkur 66cm aukštyje. Bet gal jūsų kapsulė didesnė g.gif
Atsakyti
musu ugniakuro (apacia, ten kur malkos dega) mazdaug 50cm aukstyje. Man atrodo optimalu, o gal net ir zemiau but galetu, nes kai malkos sudega ir sukrenta, tai tik virsunele besimato.
Manyciau paties ugniakuro vieta optimali tarp 40 ir 50 cm aukscio skaiciuojant nuo tos vietos kur dedasi malkos. Visa kita jau savaime susidelioja paga siuos matmenis.
Atsakyti
KLAIPĖDOS MERGAITĖS biggrin.gif - ku kū. Ar kuri buvot toj naujoj Ikėjoj? Noriu paklausti, kokia ten situacija su prekėmis, ar jos visos užsakomos, ar kai kurių pozicijų turi g.gif . Mane domina jų stebuklingos Led lemputės.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 10 22, 21:46)
KLAIPĖDOS MERGAITĖS biggrin.gif - ku kū. Ar kuri buvot toj naujoj Ikėjoj? Noriu paklausti, kokia ten situacija su prekėmis, ar jos visos užsakomos, ar kai kurių pozicijų turi g.gif . Mane domina jų stebuklingos Led lemputės.

Viską reikia užsakyti vietoje. Nieko nesandėliuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2015 10 22, 18:32)
Gal turinčios židinius galėtų pasidalinti info, kokiame aukštyje Jūsų "lentynėlės" bent apytiksliai ?  nes nesinorėtų neštis kėdės, kad žvakę kokią žvakidėje užsidegt  doh.gif

Mano židinio lentyna yra 1,20 aukštyje. Pats židinys stovi ant pado, kuris yra pakeltas 40 cm nuo grindų. Kur ir kokia simetrija čia turi būti nesuprantu g.gif. Paprastai padas keliamas 40-50 cm, tada ant jo statoma židinio kapsulė+ virš jos kokia apdailos detalė (iki 10 cm), o virš jos montuojama lentynėlė.
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2015 10 22, 19:56)
Viską reikia užsakyti vietoje. Nieko nesandėliuoja. doh.gif

Ačiū, tada nesuprantu aš tos jų "parodų salės" biznio
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 10 22, 21:59)
Papildyta:

Aš kaip suprantu gal jie taip bando kovot su tais vežančiais prekes iš Pl. Tik labai nustebau kad labai mažas tas "parodinis" plotas, o ir prekių labai daug nėra išeksponuotų nes nėra vietos.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 10 22, 20:59)

Matematika cia paprasta , vaziuoti is klp i vln kad ikejoj kazka pamatyt/uzsisakyt kainuoja diena laiko, energijos ir pinigu. Prekes atvezdavo i klp uz kokius 200-300 lt , taigi pigiu prekiu nusipirkimas labai isbrangsta ir nebeapsimoka. Tuo naudojosi ir tarpininkai surinkdami nemenka uzsakyma ir parvesdami. Su siuo tasku ikeja gali drasiai konkuruot su vietine pigiena. Uzsakius atveza per savaite (i parduotuve) be jokio mokescio. Pasiimt per dvi d.po atvezimo
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2015 10 22, 19:32)

Pas mane irgi 1,20 aukstyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 10 19, 23:13)
vonios patalpoj, duše.
Grindys galvoju tokias dėt:
user posted image

g.gif

Radau nuoroda, cia kazkuom panasios plyteles panaudotos virtuveje ant sienos. Kam idomu...
Plyteles
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2015 10 22, 19:32)

Lentynele 120cm aukstyje, kapsules apacia nuo grindu - ~27cm, nes pati kapsule nemaza (57x75cm) mirksiukas.gif
Atsakyti