Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai Namai, 15 tema

QUOTE(JolantaSi @ 2016 11 03, 20:57)
Laba diena, visi rastinukai 4u.gif

Norėčiau prisijungti į jūsų kompaniją smile.gif
Esu pasistačiusi rąstinuką, ta prasme dėžutę su stogu. Labai gaila, bet nameliukas buvo apleistas 3 metelius, tik dabar pradėsiu judėti su įsirengimu. Klausimų begalės, tad klausinėsiu tikrai smile.gif
Gaila, kad nėra oficialios nuotraukų galerijos.
Alison, jūsų namukas primena maniškį. Spalva identiška, tik tiek, kad mano vieno aukšto. Gal pasidalintumėt kas jums pasiūlė tokią neblogą langų kainą? Man kažkaip paskaičiavo kosmosą.

Kaip faina, kai atsiranda naujakuriai sioje temoje 4u.gif
Pas mus 14 langu, ir beveik visi iki zemes,dideli, uz juos tokia kaina pasiule Plaza langai. Ziema labai palanku pirkti langus, nes nuolaidos visur, o gi visada ir deretis galima, ir tikrai taip,,su jais irgi deretis galima biggrin.gif KBE profilio uz 3900 lyg pasiule, bet Komerling biski geresnes kokybes,tai verta 1000 damoketi manau uz kokybe smile.gif
Rodykite savo namuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2016 11 04, 18:23)
Kaip faina, kai atsiranda naujakuriai sioje temoje  4u.gif

Rodykite savo namuka  wub.gif

Tikrai smagu buti tarp bendramiciu 4u.gif O tai, pas mus labai daug skeptiskai nusiteikusiu zmoniu. Visi atkalbineja nuo rastinio.
Tuoja paieskosiu ar turiu namuko nuotrauka sitame kompe, jei ne sekmadieni sufotkinsiu biggrin.gif Nors, ner ka ten pas mane ir rodyti, paprasta vieno aiksto troba. 134 kv.m. Gyvensiu viena, na ir vaikai atvaziuos i svecius biggrin.gif

O langu kaina gera. Kokios storumo uzsakete? As tai prasiau, kad man paskaiciuotu 3 stiklu ir 6 profiliu. Zodziu, prasiau siltu langu, nes siame forume, kaskas minejo, jog gailisi, kad dejo tik 2 paketu smile.gif

Papildyta:
va, kokia spalva, atsiprasau, darbininkas i kadra papuole smile.gif
user posted image

Nerandu namuko nuotrauku smile.gif nufotkinsiu.

O koks jusu baigtumas, ka dabar darote?
Atsakyti
kiek dabar kainuoja tokia slifuotu rastu siena kaip foto? uz kv.m?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2016 11 05, 09:28)
kiek dabar kainuoja tokia slifuotu rastu siena kaip foto? uz kv.m?

oi tikrai neatsakysiu smile.gif namuka statem pries 3 metus. Dabar visame kame kainos pakitusios.
Atsakyti
QUOTE(JolantaSi @ 2016 11 04, 22:46)
Tikrai smagu buti tarp bendramiciu 4u.gif  O tai, pas mus labai daug skeptiskai nusiteikusiu zmoniu. Visi atkalbineja nuo rastinio.
Tuoja paieskosiu ar turiu namuko nuotrauka sitame kompe, jei ne sekmadieni sufotkinsiu  biggrin.gif  Nors, ner ka ten pas mane ir rodyti, paprasta vieno aiksto troba. 134 kv.m. Gyvensiu viena, na ir vaikai atvaziuos i svecius  biggrin.gif

O langu kaina gera. Kokios storumo uzsakete? As tai prasiau, kad man paskaiciuotu 3 stiklu ir 6 profiliu. Zodziu, prasiau siltu langu, nes siame forume, kaskas minejo, jog gailisi, kad dejo tik 2 paketu smile.gif

Papildyta:

Nerandu namuko nuotrauku smile.gif nufotkinsiu.

Jei neplanuojate šiltinti sienų, tai patariu pernelyg nepersistengti ieškant "šiltų" langų. Nes šilumas vistiek ne per langus pabėgs, o per matomus ir nematomus plyšius. žinoma perkant plastikinius gal tai nėra taip aktualu, bet pvz. medinių kaina jau labai skiriasi jei norim storesnio profilio. Pas mane pvz. 90mm mediniai, vieni šiltesniu tai dienai buvo, bet dabar tokių nebedėčiau, nors kainą gavau gerą. Bet tik kaina, nudažyti pvz. skaitau nekokybiškai, jei pietinėje pusėje po 3 metai dažai nusilupo vietomis.
Atsakyti
Durys uzsakytos, lauksim vasario men bigsmile.gif wub.gif

Taip pat kvieciame prisijungti prie naujos diskusiju grupes Facebooke 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.facebook...479127880017999

Papildyta:
QUOTE(JolantaSi @ 2016 11 04, 21:46)

Papildyta:
va, kokia spalva, atsiprasau, darbininkas i kadra papuole smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Mes pasirinkome komerling 7 paketu, lyg atinka A klases. Zinoma rastinukas A klases niekada nebus biggrin.gif Bet manau siltu langu tikrai reikia rastinukams ax.gif
Musu baigtumas dar negreit, laukiame pora menesiu langu ir duru, o jau ant pavasario grindys,lubos ir t.t. Mes letai judam,labai letai unsure.gif Norisi kokybiski miedziagu,kokybiskai atliktu darbu,todel ir euriuku reik daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2016 11 10, 09:38)
Jei neplanuojate šiltinti sienų, tai patariu pernelyg nepersistengti ieškant "šiltų" langų. Nes šilumas vistiek ne per langus pabėgs, o per matomus ir nematomus plyšius.  žinoma perkant plastikinius gal tai nėra taip aktualu, bet pvz. medinių kaina jau labai skiriasi jei norim storesnio profilio. Pas mane pvz. 90mm mediniai, vieni šiltesniu tai dienai buvo, bet dabar tokių nebedėčiau, nors kainą gavau gerą. Bet tik kaina, nudažyti pvz. skaitau nekokybiškai, jei pietinėje pusėje po 3 metai dažai nusilupo vietomis.

Bingo, o ką darėt su tais atsilupusiais dažais? Mūsų langų dažai taip pat apsilaupę, kalbinau kelias firmas parodoje, gaminančias langus - sakė, kad neužsiimtų tokiais darbais verysad.gif
Atsakyti
Sveiki rastinuku gyventojai,
pasidalinkite, prasau, kas darete garu surinkimo "vamzdi" su isvedimu per siena i lauka virtuveje, ar cia labai didele nesamone? Ir kaip techniskai tai issprendet?
Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas turit patikimų ir nebrangininkų pamatininkų kontaktų, kurie dirba su akmeniu? nes mūsų rąstinukui numatyti juostiniai pamatai, o antžeminė dalis turi būti mūryta iš akmenų. Vilnius
Atsakyti

Sveiki,

artejant pavasariui ir mes vel atnaujinsim rastinuko statybas.

Pasidalinkit patirtimi apie darbu eiliskuma.

Ka daryti po stogo dengimo ? Langus  ar kanalizacija ir grindis. O gal pirma slifuoti vidu tik tada langus deti ? 

Del akmeniniu pamatu -mums state toks meistras Gintas ( is Kauno) , nors mes Vilniuje. Patiko jo darbas.

Del langu- neapsisprendziame - mediniai ar plastikiniai. Girdejau, kad ir plastikas kraiposi nuo karscio. Kad i didelius vitrininius plastikinius remus del tvirtumo i vidu deda metalo. O tai labai atsaldo remus. 

Pas mus dabar, kur gyvename - kotedze yra mediniai langai -12 metu jau jiems. Dazai neatsilupo ,remas  neisikraipe per tiek metu. Nieko nereikejo reguliuoti. Kainu jau neatsimenu, bet nebuvo jie is brangiuju.

Atsakyti

Alison, jusu namas oj koks mielas 🏠😘

Ziurinejau, skainejau ir is naujo savo rstinuka isimylejau. Kaip dziaugiuosi, kad vis tik rastini statomes, o ne koki karkasa.

Is aplinkos aisku isklausom ivairiu nuomoniu ;)

Alison, o ne jus anksciau norejote dazyti lauko sienas sviesiai ? Jei taip -del ko pakeitet nuomone ?  Dabartine riesuto spalva atrodo puikiai. Grazu ir praktiska, bet as vis dar viliojuosi pirmine savo  namo vizija -sviesios sienos, zydros langines ...

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 12 28, 01:41)
Pasidalinkit patirtimi apie darbu eiliskuma. Ka daryti po stogo dengimo ? Langus  ar kanalizacija ir grindis. O gal pirma slifuoti vidu tik tada langus deti ? 

Šlifuoti sienas. Dėti langus ir duris. Vedžioti elektrą. Dėti kanalizaciją, vandentiekį, suvedžioti grindinį šildymą. Dėti grindis. Dažyti sienas. Maždaug taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 29 gruodžio 2016 - 01:03