Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 343

QUOTE(Jolanta:) @ 2015 10 08, 09:10)
reklamuojat mano paltuką  lotuliukas.gif gėris jis, labai fainas patenkinta aš juo  thumbup.gif

Jolanta koks Jusu ugis?Kazin su 178 nebus trumpas?
Ir beje sunkus jis? 4u.gif
Papildyta:
Radau realiu foto paltuko wub.gif

http://erin-elizabeth.ca/fall-ready/
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2015 10 08, 10:28)
labas rytas 4u.gif mergaites ateinu pas  Jus patarimo, kaip atgaivinti guminius MK,kazkokie balti plemukai matyti  g.gif kaip isvalyti ar bent jau uzmaskuoti?

Aš žinokit jau su tokiais balkšvais plėmais juos ir gavus esu ... tiesiog drėgnu minkštu skudurėliu (tokiu ale flysiniu) pavalau ir jos tampa mažiau pastebimos smile.gif
Papildyta:
Merginos, Gap ir Old Navy vaikų drabužiai atitnka? Tarkim jei nešioja Gap 3t tai ir Old Navy 3t pirkti?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 10 08, 13:16)
Jolanta koks Jusu ugis?Kazin su 178 nebus trumpas?
Ir beje sunkus jis?  4u.gif
Papildyta:
Radau realiu foto paltuko  wub.gif

http://erin-elizabeth.ca/fall-ready/

mano ūgis 174, dengia kelius, svorio dabar nepasakysiu, prieš kelias savaites jau jį gavau, bet užsidėt tai lengvutis, malonus, ėmiau s dydį, tai dar megztinis storokas tilptų po apačia, nors ne monekenė esu lotuliukas.gif thumbup.gif

Ai, kam aktualu, per ilgį tik viena knopkė yra, kur ir matosi foto, kaklas tai susisega fainai, jei reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta:): 08 spalio 2015 - 12:35
QUOTE(Diija @ 2015 10 08, 13:28)

Merginos, Gap ir Old Navy vaikų drabužiai atitnka? Tarkim jei nešioja Gap 3t tai ir Old Navy 3t pirkti?

as kiek perku- tai atitinka.

nerandu berniukui 9 metu dzinsu su pasiltinimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 10 08, 13:10)
reklamuojat mano paltuką  lotuliukas.gif gėris jis, labai fainas patenkinta aš juo  thumbup.gif

Kaip su dydziu, ar atitinka, nera didintas ar mazintas?
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 10 08, 13:33)
mano ūgis 174, dengia kelius, svorio dabar nepasakysiu, prieš kelias savaites jau jį gavau, bet užsidėt tai lengvutis, malonus, ėmiau s dydį, tai dar megztinis storokas tilptų po apačia, nors ne monekenė esu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ai, kam aktualu, per ilgį tik viena knopkė yra, kur ir matosi foto, kaklas tai susisega fainai, jei reikia  4u.gif

Suuuper, ačiū Jolanta:) už komentarus drinks_cheers.gif jau nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti

labai labai laukiam
www.macys.com
-30% baciukams
user posted image

Ziurekit su uzrasu
Buy More, Save More
http://www1.macys.co...a...&intnl=true

shop.ecco.com
-20% sale

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 10 08, 13:10)

AHA! Jau pastebėjau, kad pačius didžiausius lobius mergaitės neišduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Diija @ 2015 10 08, 13:28)

Kiek turim rūbelių - atitinka. O kadangi maniškės kūdos, tai mes ir ilgiau pasidžiaugiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 10 08, 09:33)
mano ūgis 174, dengia kelius, svorio dabar nepasakysiu, prieš kelias savaites jau jį gavau, bet užsidėt tai lengvutis, malonus, ėmiau s dydį, tai dar megztinis storokas tilptų po apačia, nors ne monekenė esu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ai, kam aktualu, per ilgį tik viena knopkė yra, kur ir matosi foto, kaklas tai susisega fainai, jei reikia  4u.gif

su ugiu tada viskas aisku..
bet va su dydziu dabar unsure.gif g.gif

Pas mane krutine kazkur 105 ax.gif
Tai kazin L imti ar XL g.gif

Jolanta o kiek per krutine S? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 10 08, 12:47)
su ugiu tada viskas aisku..
bet va su dydziu dabar  unsure.gif  g.gif

Pas mane krutine kazkur 105  ax.gif
Tai kazin L imti ar XL  g.gif

Jolanta o kiek per krutine S?  4u.gif

black rivet ir striukyte, ir odinuke xl emiau su 107. i odinuke mazesne niekaip nesutalpinciau, striukyte turbut irgi jau verztu..
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 10 08, 09:52)
black rivet ir striukyte, ir odinuke xl emiau su 107. i odinuke mazesne niekaip nesutalpinciau, striukyte turbut irgi jau verztu..

Aciukas.. tai viskas aisku.. XL neisvengiamas lotuliukas.gif
Atsakyti

laukiame labiausiai
truksta maziausiai
www.jcrew.com
-40% kodukas
user posted image

www.uniqlo.com
150-20$
user posted image

[/color]
Atsakyti