Įkraunama...
Įkraunama...

PADUNDOS #54

QUOTE(Nainai @ 2015 10 05, 12:17)
nu tai gavo ką norėjo ir viskas, jei dar norėtų tai pasimeilintų, matyt prastas seksas buvo

O gal ne paciam sekse esme, juk gaut gavo, tai pliusas, bet poziuris i tokia moteri. Kuri lengvai prieinama, uzkariaut pastangu nereikejo. Galbut jis turi dar kelias meiluzes ir palygino ja su kitom, si nesukele tokiu emociju kaip kitos. Cia galima daug ka ismastyt.
Bet galiu isivaizduot, koks slykstus jausmas, kai ijungiamas ignoras.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 10 05, 11:19)
Gailiesi..?

nemanau, ji dar nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 05, 12:26)
Bet galiu isivaizduot, koks slykstus jausmas, kai ijungiamas ignoras.

Ignoras būtų tada, jeigu ji pati jam rašytų, o jis tylėtų.. čia ne ta situacija.
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2015 10 05, 12:26)

Nori dar?
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 05, 11:20)
aciu visoms uz nuomone  4u.gif

Nepergyvenk, kad neraso. Vyrai buna apsireiskia po kurio laiko. Jam dabar "sukramtyti" reikia si reikala. Gal, jis irgi pirma karta nuklydo ir ji sazine kankina. Visko gali buti. Gali buti, kad gavo ko norejo. Bet dazniausiai, tie kurie gauna, nepaleidzia "aukos". Argi blogai tureti viena dusautoja, kuri bet kada pasirasys? Tik durnas gali to atsisakyti. Bet tu nebuk durna. Ir nebuk jo geismu tenkintoja. Tiesiog pamirsk kas buvo. Kaip bloga sapna ir pradek myleti save. 4u.gif

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 05, 11:51)
As tai manau, kad jis apsireiks. Is praktines puses tai labai gerai, kad pasimatymas nebuvo ispudingas ir kad jis elgiasi kaip kiaule.
Makee,
pamatei, kad svetimas diedas nera kazkoks princas ant balto zirgo.  ax.gif
Akivaizdu, kad sitas net kaip meiluzis ziauriai nevykes.
thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 05, 12:20)
Nu tai ir gerai, kad nuleido. Manau, kad yra ir geresniu vyru, ir geresniu meiluziu (tas tai tikrai  biggrin.gif). Gal vertetu keisti gyvenima is esmes, o ne gesinti normaliu santykiu trukuma su tokiais, kurie net sms nesugeba parasyti.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Kaip smagu skaityti tavo zinutes. Jauna ir protinga. Retas derinys! mirksiukas.gif
Atsakyti
100 gal ,bet realiai,tikrai nesigailiu.Juk pati zinojau kur lendu.Nerasau jam,nors ,nesslepsiu noras yrakad atsakytu i pora klausimu,bet perdaug principinga esu siuo klausimu
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2015 10 05, 12:30)
Ignoras būtų tada, jeigu ji pati jam rašytų, o jis tylėtų.. čia ne ta situacija.
Papildyta:

Nori dar?

sekso ne.Pamatyt taip
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 10 05, 11:31)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Kaip smagu skaityti tavo zinutes. Jauna ir protinga. Retas derinys!  mirksiukas.gif

aciu, Virga blush2.gif
Man tuoj prasides narcisizmo priepuolis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 10 05, 12:30)
Papildyta:

Nori dar?

O tai kas jei ne ignoras lotuliukas.gif Abejingumas?

Ignoravimas - (plg. ignoruoti) - tyčinis tikslingas nepastebėjimas, nepaisymas; dėmesio nekreipimas.

Tai demesio ir nebekreipia i ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 05 spalio 2015 - 11:38
QUOTE(open @ 2015 10 05, 11:34)
Ignoravimas - (plg. ignoruoti) - tyčinis tikslingas nepastebėjimas, nepaisymas; dėmesio nekreipimas.

sutinku 100 proc. Jei tam padarui būtų buvę gerai, jis sms rašytų, skambintų, gėlių gal net atsiųstų, juolab žino, kad makes vyro nėra, rankos laisvos. A jis parazitas tyli, tai kas čia ne ignoras? čia šlykščiau, bet nutylėsiu...
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 05, 12:33)
noras yrakad atsakytu i pora klausimu,bet perdaug principinga esu siuo klausimu

Tu tuos atsakymus ir taip žinai, manau.
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 05, 11:26)

pasistenk nepergyvent, kažkaip išlaikyt šaltą protą, nukreipk kitur mintis. Vistiek jaučiu nesmagiai jautiesi unsure.gif . Daug tokių, kuriems reikia tik vieną kartą permiegot ir dingsta. Nemanau, kad tau visiškai vienodai, juk tikėjais, kad parašys, reiškias kaip ir būtum norėjus toliau bendrauti g.gif. Aš tik nelabai suprantu, pasimatymu kaip ir nebuvai labai patenkinta, tai kam griūt į tą glėby praktiškai pirmam pasitaikiusiam? Na bet viskas yra patirtis.
Atsakyti
neplakit labai manes .As pati viska puikiai suprantu ir zinau,kad tokiu vyru yra,juk ne 16 man.Zodziu yra kaip...nieko nebepakeisiu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 05, 12:34)

Aš tokias situacijas vadinu PX. Jam px, kaip jaučiasi, ką galvoja, ko norėtų jo praeitos nakties sugulovė ax.gif
Atsakyti