Įkraunama...
Įkraunama...

PADUNDOS #54

QUOTE(Limcamca @ 2015 10 06, 10:51)
Is tiesu geriausia nesigilinti  lotuliukas.gif

pagaliau supratot bigsmile.gif

va čia bus viskas aišku ir suprantama:
rankdarbių skyrelis
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 06, 12:19)
Aha, buvo. Bet, pabandykit va taip joms ta pasakyt, kai gausit atgal, kad vyras geras, seksas dar ne viskas, negi tik del sekso skirtis ir pan.

Zinok is kitos puses as labai suprantu tokia problema. unsure.gif .Labai daug poru turi sexualinius neatitikimus.Man taip buvo su pirmu vyru.Tada ir pagunda atsirado.
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 06, 12:25)

rankdarbių skyrelis

Kodel tu mus isvarai? g.gif .Gal as tame patieties turiu tris kartus daugiau negu tu.Ir mano dabartinis susitovejas gyvenimas yra tik rezultatas praeities blaskymosi ir ieskojimu.O rankdarbiais is viso neuzsiimu.Geriau jau vyrus bare kadruoti,negu megsti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 06, 12:25)

rankdarbių skyrelis

Nepavarkit tik.

QUOTE(I.Elija @ 2015 10 06, 12:26)
Zinok is kitos puses as labai suprantu tokia problema. unsure.gif .Labai daug poru turi sexualinius neatitikimus.Man taip buvo su pirmu vyru.Tada ir pagunda atsirado.

Taip, ir aš suprasčiau. Bet, su savo daro kiekvieną dieną. Tai kaip tai įsivaizduot? Seksas nevykęs, bet daro kasdien?
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 06, 11:23)
Ko nesuprantu, tai pasikartojanciu meiluziavimu ir pasakymo, kad geriau tegul vyras susiranda kita ir ja palieka (lyg Nerimejos atveju). Cia gal noras nusimest kalte 100 proc. kas liecia santuokos uzbaigima g.gif

Taip noras nusimesti kaltę, nes patarti skirtis labai paprasta, bet kai tai liecia konkreciai seima, vaikus, bendras svajones igyvendinamas... tai nebetrodo taip paprasta imti ir nusispjauti. Na va ir sian su pagunda kalbejom... nori jis but kartu... pagatavas visa pasauli prisizadet, kad tik butume kartu... tiek jis tiek as suprantam, kad dabartinej situacijoj tik prarandamas laikas, nes jei kartu tai norisi nauja gyvenima statyt ant koju, o jei nekartu tai kokio velnio tampomes g.gif . Nors tie tampymaisi neneigsiu, kad man yra naudingi.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 06, 12:30)
Nepavarkit tik.
Taip, ir aš suprasčiau. Bet, su savo daro kiekvieną dieną. Tai kaip tai įsivaizduot? Seksas nevykęs, bet daro kasdien?

Zinok taip buna.Mano su pirmu buvo kas diena po 3-5 kartus.Ir kas is to,kad kaip gaidys striksejo biggrin.gif .Po keturiu metu issikyrem,ir dar likau apkaltinta sexualumo neturejimu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 06, 11:25)
rankdarbių skyrelis

thumbup.gif : juokas paeme lotuliukas.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 10 06, 11:30)
.Man taip buvo su pirmu vyru.Tada ir pagunda atsirado.

Bet pagunda netapo antru vyru?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 06, 12:32)
Taip noras nusimesti kaltę, nes patarti skirtis labai paprasta, bet kai tai liecia konkreciai seima, vaikus, bendras svajones igyvendinamas... tai nebetrodo taip paprasta imti ir nusispjauti. Na va ir sian su pagunda kalbejom... nori jis but kartu... pagatavas visa pasauli prisizadet, kad tik butume kartu... tiek jis tiek as suprantam, kad dabartinej situacijoj tik prarandamas laikas, nes jei kartu tai norisi nauja gyvenima statyt ant koju, o jei nekartu tai kokio velnio tampomes  g.gif . Nors tie tampymaisi neneigsiu, kad man yra naudingi.

Bet tu man tikrai idomi.
Tai tau gaila savo vyro?
Kuom naudinga?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 06, 12:35)
thumbup.gif : juokas paeme  lotuliukas.gif
Bet pagunda netapo antru vyru?

Ne n-niolikta pagunda tapo antru vyru. biggrin.gif .Dabar esu ilgai ir laimingai.Ir patirties turiu ir su pagundom ir sexe. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 06, 12:32)
Taip noras nusimesti kaltę, nes patarti skirtis labai paprasta, bet kai tai liecia konkreciai seima, vaikus, bendras svajones igyvendinamas... tai nebetrodo taip paprasta imti ir nusispjauti. Na va ir sian su pagunda kalbejom... nori jis but kartu... pagatavas visa pasauli prisizadet, kad tik butume kartu... tiek jis tiek as suprantam, kad dabartinej situacijoj tik prarandamas laikas, nes jei kartu tai norisi nauja gyvenima statyt ant koju, o jei nekartu tai kokio velnio tampomes  g.gif . Nors tie tampymaisi neneigsiu, kad man yra naudingi.

Kokiam čia filme girdėjau - meilužė greit nustoja masinti, kai patampa žmona..
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 06, 12:36)
Bet tu man tikrai idomi.
Tai tau gaila savo vyro?
Kuom naudinga?

Vaikam naudinga.Savotiskas man tas gyvenimas is gailescio.Paskui pradedi matyti savo vyra kaip koki menkesni padara seimoje,kur turetu buti lygeverciai santykiai.
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 10 06, 12:39)
Kokiam čia filme girdėjau - meilužė greit nustoja masinti, kai patampa žmona..

Ne visur ir ne visada.Galejau isteketi ne uz vienos savo pagundos,bet jie man neimponavo kaip asmenybes.Nors pasiulymu turejau ne viena.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 10 06, 12:40)
Vaikam naudinga.Savotiskas man tas gyvenimas is gailescio.Paskui pradedi matyti savo vyra kaip koki menkesni padara seimoje,kur turetu buti lygeverciai santykiai.

As darau isvada, kad ne sexe esme, kad ir tavo atveju. Kas is tu meiluziu, jei ju buvo nnn ir pagaliau radai toki su kuriuo noris but visame. Meiluziai galbut tik pavirsutiniai vandenys.

Nerimejai linkiu kur nauja gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 06 spalio 2015 - 11:43
QUOTE(I.Elija @ 2015 10 06, 12:41)
Ne visur ir ne visada.Galejau isteketi ne uz vienos savo pagundos,bet jie man neimponavo kaip asmenybes.Nors pasiulymu turejau ne viena.

Žinoma, ne visada.
Ištekėt - čia baika. O va santykius išlaikyt tokius, kaip kad pas nerimėją su jos pagunda - kai vienas kitam įdomūs, alpsta, planus kuria - apie tai mintis.

Va imtų ir tos svajonės išsipildytų.. Apie ką jie bendrautų? Ar jie turi daug bendro? Dabar - suprantama, meilė seilė, kliūtys, slapukavimas, negalėjimas būt kartu - planai ateičiai, o imtų ir apsigyventų kartu - kliųčių nebeliktų, nei slapukavimo, nei progų ilgėtis.. Kas tada liktų? Va čia klausimas. O kas atsirastų vietoj dūsavimo ir melodramų - jos vaikai, jo vaikai, alimentai, buvusieji, būsto bliūdų triusikų plovimas pirkimas, buitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 06 spalio 2015 - 11:53