Įkraunama...
Įkraunama...

PADUNDOS #54

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 04, 15:30)
kokia žiauri : D smūgis žemiau juostos biggrin.gif
Papildyta:
jis visad zinojo kad valanda laiko po pusmecio netenkina manes.
drinks_cheers.gif
bet gal jaučia didžiulį emocinį pasitenkinimą, gal jausmai valdo, gal dėmesys, dovanos užburia... matyt savi motyvai. tik tada jau ne visai meilužiavimas gaunas, labiau naujo gyvenimo žmogaus paieškos.

Demesio neturejau tiek kiek norejau, dovanu nedovanojo. Budavo tik prabangus susitikimai.
I draugo vieta ji mintyse nuleidau kai jis manes nepasveikino su gimtad. Susidėjau taškus galvoje.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 18:12)
Demesio neturejau tiek kiek norejau, dovanu nedovanojo. Budavo tik prabangus susitikimai.
I draugo vieta ji mintyse nuleidau kai jis manes nepasveikino su gimtad. Susidėjau taškus galvoje.

kas yra prabangus susitikimai? ir kokias dovanas anksciau tau dovanojo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 10 04, 19:16)
kas yra prabangus susitikimai? ir kokias dovanas anksciau tau dovanojo?  4u.gif

Pagunda dovanu nedovanojo..
Kas yra dovanos žinau, turiu su kuo palygint .Ankstesni pagundos būdavo dėmesingi visokeriopai. Ir dėmesiu, ir dovanomis..
Kaip tu laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 04 spalio 2015 - 18:22
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 18:20)
Pagunda dovanu nedovanojo..
Kas yra dovanos žinau, turiu su kuo palygint .Ankstesni pagundos būdavo dėmesingi visokeriopai. Ir dėmesiu, ir dovanomis..
Kaip tu laikais?

ir ka pvz dovanoja vyrai savo meiluzem? smile.gif
as gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 10 04, 19:23)
ir ka pvz dovanoja vyrai savo meiluzem? smile.gif
as gerai  wub.gif

Buves pagunda pvz. padovanojo buta,masina ir begale kitokių„smulkmenu”..Bet tai praeitis..Buvau jauna ir buvo įdomu..Dabar požiūris kitoks.

Kas gero? Pasakok
Kaprizinga..Ogo pokyciai.Sveikinu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 04 spalio 2015 - 18:32
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 18:29)
Buves pagunda pvz. padovanojo buta,masina ir begale kitokių„smulkmenu”..Bet tai praeitis..Buvau jauna ir buvo įdomu..Dabar požiūris kitoks.

Kas gero? Pasakok

buta?? pagunda? padovanojo? o kai baigesi pagundavimai, butas liko tau?
Atsakyti
[quote=Nerimeja,2015 10 04, 18:13]makee, o kur tu ji radai? Kur susipazinot?

seniai pazinojau,tik kazkada pasirinkau ne ji,o MB,dabar neseniai mieste susitikom netycia ir kaip sakau,kazkas man pasidare,susiradau jo nr ir parasiau labas

Na jis gal irgi dabar zmogus mastos kaip cia kas buvo... gal miega 😀 nieko po to dar nerase? Neskambino?

kadangi jis praktiskai negeria,o vakar nemazai sampano su manim isgere,ytariu,jam pagirios snd biggrin.gif

[quote=S.B.M,2015 10 04, 18:42]
bet ir santykiai jūsų kiti, ne šiaip meilužiavimas. makee situacija ne ta wink.gif
[/quote]

na jai ryt nebeskambins ir neberasys,reiskias tik to ir tereikejo.kazkur giliai sirdyje,net ir nenoriu,kad paskambintu,gal viskas baigtusi ir nespeciau iklimpti iki ausu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makee: 04 spalio 2015 - 18:32
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 10 04, 19:30)
buta?? pagunda? padovanojo? o kai baigesi pagundavimai, butas liko tau?

Taip, liko.Nors esu jau 10 metų su kitu, mes bent kartą metuose susitinkam. Draugai likom.Tik tiek. .

Papildyta:
QUOTE(makee @ 2015 10 04, 19:32)
na jai ryt nebeskambins ir neberasys,reiskias tik to ir tereikejo.kazkur giliai sirdyje,net ir nenoriu,kad paskambintu,gal viskas baigtusi ir nespeciau iklimpti iki ausu verysad.gif

o visad atrasydavo iškart?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 18:43)
Taip, liko.Nors esu jau 10 metų su kitu, mes bent kartą metuose susitinkam. Draugai likom.Tik tiek.

bet tai butas. eina sau. laisvai priemei? ir ko jis norejo uz tokia dovana? ar jam viena buta padovanoti nieko nereiskia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 19:43)
Taip, liko.Nors esu jau 10 metų su kitu, mes bent kartą metuose susitinkam. Draugai likom.Tik tiek. .

Papildyta:

o visad atrasydavo iškart?

snd nei as jam rasiau nei jis man ;0.O siaip mazdaug valandos begyje visada atrasydavo
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 04, 19:08)
snd nei as jam rasiau nei jis man ;0.O siaip mazdaug valandos begyje visada atrasydavo

Atrasydavo ar parasydavo? Jei tu nerasai ir jis nieko neraso?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 04, 19:12)

kad kaip tik draugai pasveikina. jis nera draugas.
Atsakyti