Įkraunama...
Įkraunama...

Kösem

Skaičiau ru forumą, nežinau kiek tame tiesos, bet su aktorės pakeitimu viskas taip ir nesibaigia. Diskusijos verda, kad istorija apie Kosem bus tik antraplanė. Istorija naujai pasakos apie Murado valdymą, paskui apie Ibrahima, o apie Kosem kaip regente ir nelabai ką vaizduos.
Gaunas taip, kad naujas sezonas, nauji aktoriai ir nauja istorija. O pradėjau žiūrėt ir norėjau žiūrėt apie Kosem. g.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2016 09 12, 11:26)
Skaičiau ru forumą, nežinau kiek tame tiesos, bet su aktorės pakeitimu viskas taip ir nesibaigia. Diskusijos verda, kad istorija apie Kosem bus tik antraplanė. Istorija naujai pasakos apie Murado valdymą, paskui apie Ibrahima, o apie Kosem kaip regente ir nelabai ką vaizduos.
Gaunas taip, kad naujas sezonas, nauji aktoriai ir nauja istorija. O pradėjau žiūrėt ir norėjau žiūrėt apie Kosem.  g.gif

verysad.gif man ana aktore labai tiko ir patiko ir vaidmuo kaip tik jai ir toks stiprios moters, o jei bus antram plane tai jau gausis ale istorinis filmas ir tiek
Atsakyti
Žiūrit per lnk kas nors "Kiosem"? Aš per latino serial peržiūrėjusi sezoną, bet ne visas serijas atidžiai stebėjau, tai dabar per tv dar užmetu akį. Greičiau praeitų tos 10 serijų, man šita jaunoji Kiosem nepatinka, nesuprantu, kodėl parinko būtent šviesią aktorę. Paskui per didelis kontrastas bus.

Beje, internete belandžiodama, paskaičiau įdomų faktą, kad istorijoje rašoma, jog Kiosem turėjo laaabai ilgus ir stiprius, tamsius plaukus, kuriais paskui ir buvo ir pasmaugta.
Atsakyti
Wiki rašo, kad tas sultonas Achmedas pradėjo valdyti vos 13 metų... O Anastasija buvo atgabenta kai jiem abiems buvo po 15 metų.
Atsakyti
Naujausioji Kiosem http://tims.tv/video...sezon-tanitim-2 Graži, tinkama aktorė. Vizualiai tikrai atrodo lyg vyresnė Beren.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 09 24, 17:24)
Naujausioji Kiosem http://tims.tv/video...sezon-tanitim-2 Graži, tinkama aktorė. Vizualiai tikrai atrodo lyg vyresnė Beren.

cia ta aktore is" gyvenimo sukes"
Atsakyti
Panos,gal zinot kada jau prades rodyt 2 sezona? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 09 24, 20:17)
cia ta aktore is" gyvenimo sukes"

Taaaaip, ji, beje, ir Jesmin iš MiB:). O jauniklė - Šura
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2016 09 25, 14:22)
Panos,gal zinot kada jau prades rodyt 2 sezona?  4u.gif

per kur ziurit? gal yra rusu kalba ar titrais/ aciu
Atsakyti