Julsita, kaip tavo dukra, juk studentė jau? Kiek prisimenu bijojai, kad išvažiuos mokintis į užsienį, gal planai pasikeitė?
Sveikos gyvos Julsita, Krištoline, Tekše
Ir Apuokas atsargiai išlindo
Kažkaip net užmiršti senbuves galima netyčiom kai taip visai nepasirodot. Gerai, kad nors sena pažistama su spoorga dažniau ateina, o tai visai nūdna būtų.
Julsita, kaip tavo dukra, juk studentė jau? Kiek prisimenu bijojai, kad išvažiuos mokintis į užsienį, gal planai pasikeitė?
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 11 03, 20:43)
Tiesa bijau aisku dar prognuozoti,bet jeigu viskas pavyks ir neispirks bilietu- vaziuosim i Jolkos koncerta
Aš šiandien einu į Malinino koncertą
Peržiūrėjau 5 serijas Reginos. Užkabino, tikrai vertas dėmesio. Seniai taip bebuvo, kad laukiu kada grįšiu namo ir galėsiu toliau žiūrėt
Sveikos
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 08:39)
Peržiūrėjau 5 serijas Reginos. Užkabino, tikrai vertas dėmesio. Seniai taip bebuvo, kad laukiu kada grįšiu namo ir galėsiu toliau žiūrėt
Sveikos, kinomanes. Sudomino koks tai filmas , bandziau ieskoti "Регина.... kinozale, perverciau kelis psl. atgal - neradau. Prasymas nuoroda imesti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 04, 10:27)
Sveikos, kinomanes. Sudomino koks tai filmas , bandziau ieskoti "Регина.... kinozale, perverciau kelis psl. atgal - neradau. Prasymas nuoroda imesti 
http://kinozal.tv/de....php?id=1382040
Čia apie šitą kalba eina
QUOTE(Visgi @ 2015 11 02, 14:48)
"Как я стал русским" /2015/
patiko linksmas, nors štampų irgi neišvengta,
tačiau jei nesiims visokių parodijų bei perlenkimų
žiūrėti tikrai galima, kam patinka kompanijos
QUOTE(Visgi @ 2015 11 02, 17:48)
"Последний мент" /2015/
nepatiko, labai jau toks stačiokiškas ir viskas labai hoperbolizuojama
manau Kucenkos geriasi laikai jau praeityje
labas rytas,
Man tai taip gaila zmoniu skridusiu lemtingu reisu :/ paciai skrydis ant nosies, skaitau ir sirdis dreba...aisku , niekada nebus taip, kad nekris lektuvai,bet...
Man tai taip gaila zmoniu skridusiu lemtingu reisu :/ paciai skrydis ant nosies, skaitau ir sirdis dreba...aisku , niekada nebus taip, kad nekris lektuvai,bet...
Sveikos.
Gal priimsit į savo būrį, nes tik pasiskaitau Jūsų atsiliepimus, o pati kažkaip nekomentuoju.
Man labai patiko "Krasnaja karaleva"
Dabar žiūriu Jekateriną, man šiaip sau, kažkaip nelabai užkabino, bet jau pabaigsiu, savaitgalio planuose "Как я стал русским" /2015/ , norisi kažko lengvesnio. O vėliau gal "Влюблённые женщины (Любовницы)".
Gal kas Linkomanijoje užsiregistravę ir galit atsiųsti pakvietimą (egle.dubake@gmail.com), vaikam norisi atsiųsti filmukų lietuvių k. , nes Kinozale tik rusiškai.
Gal priimsit į savo būrį, nes tik pasiskaitau Jūsų atsiliepimus, o pati kažkaip nekomentuoju.
Man labai patiko "Krasnaja karaleva"
Gal kas Linkomanijoje užsiregistravę ir galit atsiųsti pakvietimą (egle.dubake@gmail.com), vaikam norisi atsiųsti filmukų lietuvių k. , nes Kinozale tik rusiškai.
Labas rytas
Labas
Aš vakar baigiau šį serialą žiūrėti, kaip ir minėjau anksčiau lengvas serialiukas, gražūs vaizdai
Dabar nežinau ką pradėsiu žiūrėti
QUOTE(silver 27 @ 2015 11 04, 10:05)
Sveikos.
O vėliau gal "Влюблённые женщины (Любовницы)".
O vėliau gal "Влюблённые женщины (Любовницы)".
Labas
Aš vakar baigiau šį serialą žiūrėti, kaip ir minėjau anksčiau lengvas serialiukas, gražūs vaizdai
QUOTE(kami_ @ 2015 11 04, 10:11)
Labas rytas
Labas
Labas
Kaip tik man to ir reikia šiam momentui
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 04, 10:48)
labas rytas,
Labai
Baigiau ziureti Verni mne moju liubov,labai vidutiniskas.Gaila buvo Ilonos ir Antono,kiti patys nelaimes prisisaukdavo.
Dabar ziuriu PALAC,patinka labai.Kas ziudikas,nezinau
Laba diena
Silver 27,sveika
QUOTE(Nanita @ 2015 11 04, 10:27)
Dabar ziuriu PALAC,patinka labai.Kas ziudikas,nezinau
Itariamu keleta,bet jokio motyvo nesugalvoju
Laba diena
Laba diena
Šitą mačiau, na toks šiurpokas man pasirodė
QUOTE(silver 27 @ 2015 11 04, 11:29)
Siurpokas,net labai,as tokiu vengiu,nes veliau i wc baisu nakti keltis