Gap firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Kremo spalvos audinuką puošia juodi taškučiai Madinga Apykaklė padailinta kanteliu Apačioje abiejuose šonuose yra horizontalios klostelės Nugara užsisega sagute. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
Nauja S dydžio trikotažinė GAP suknelė su aksomo rankovėmis. Visas ilgis 83, rankovė nuo pažasties 35. Rankovės nepilno ilgio. Plotis 47. Modelis tiesus. Kaina 15.
Nauji "Banana Republic" megztukai su merino vilna ir kašmyru Sudėtis : 55% extra fine merino vilna, 5% kašmyras, 40% nailonas Dydis : S petite Išmatavimai : tarp pažastų 56cm, visas ilgis 59.5cm Spalvos : kaip įdėtose foto ( šviesiai pilka ir tamsiai mėlyna ) Kaina : vieno 29Eur
Gap firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutį jaukų audinuką puošią šokolado spalvos raštai Stilingos 3/4 rankovės susisega sagomis Priekis iki juosmenuko taip pat susisega sagutėmis. Į juosmenuką įvertas dirželis reguliuoja apimtį Apačioje yra nedidukai skeltukai Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką - 50 cm. (MATUOTA IŠSKLEIDUS DIRŽELĮ). Per klubiukus apie 53 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis S, BET PAGAL PARAMETRUS PARAMETRUS M DYDĮ Kaina tik 15 .
Gap firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingo tartum audinio modeliukas šone užsisega sagomis bei užtrauktuku Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą - ant viršaus lengvas audinukas padailintas stilingais raštais Per visą priekį eina daili karbatkėlė Stilinga Į nugarą viršuje įverta gumutė. Po krūtine taip pat įverta gumutė. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Petnešėlės reguliuojasi. Ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
GAP firmos nauja kuprinė atvežta iš užsienio. Skirta vaikams (kids). Kuprinė labai talpi bei patogi Stilingai padailinta gitaromis Išorėje yra skirius užsisegantis užtrauktuku. Šonuose yra po persišviečiamą (tinklinę) kišenę. Petnešos reguliuosi. Patogu kad jos plačios BEI kad kuprinės nugara minkšta. Bet tuo pačiu ir pastandinta. Kuprinė užsisega dviejų užtrauktukų dėka. Yra rankena. PARAMETRAI: VERTIKALIAI - 46 CM. MATUOTA BE DUGNO - NUO DUGNO SIŪLĖS IKI VIRŠAUS. HORIZONTALIAI - 40 CM. PETNEŠOS ILGIS - 70 CM. PLOTIS - 5 CM. DUGNAS: VERTIKALIAI - 12 CM. HORIZONTALIAI - 27 CM. Kaina tik 26 .