Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2015 10 12, 09:59)
kaip keista,mano vyras to pacio modelio 13 didi turejo ir vidpadis buvo 30cm,su 45 jam buvo dideli,pardavem

Tai maniškis 13 dydį pasiliko sau su 46,5-47 koja.. Gal blogai aš vidpadį 12 buvau išmatavus smile.gif o ir nuo pėdos pločio priklauso kaip koks dydis tinka..
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2015 10 12, 10:44)
The Laundress  -20%
truksta bent vieno purskaliuko ir perku
http://www.thelaundr...-cashmere-spray

labai sparciai renkasi smile.gif tai parenkame iki iki nuolaidos 12vnt.uz $100 su -20% papildoma nuolaida,tai purslaliukas gausis po $6.70
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2015 10 12, 10:08)
labai sparciai renkasi  smile.gif  tai parenkame iki iki nuolaidos 12vnt.uz $100 su -20% papildoma nuolaida,tai purslaliukas gausis po $6.70

Kas cia per purskaliukas? Gal ju isbandziusiu yra? 4u.gif
Atsakyti
Kur perkat ilgarankoves moteriskas apatines maikutes? Ieskau medvilniniu, paprastu spalvu kaip juoda, balta, pilka ir kremine. Po megztiniais nesiot, gali but golfas. Kur geriausias kainos ir kokybes santykis? Pas mus kazkodel tokie daiktai brangoki, turginiai lb greit nusiskalbia g.gif Oldnavy maciau daug turi, bet gal dar rekomenduosit 4u.gif
Atsakyti

Aciu 4u.gif O jos dydzius atitinka? Nes vel dilema del dydzio, 108 cm panelei ar dydis 3-4 metai (104-110 cm) nebus mazas g.gif 4u.gif
[/quote]

O jūs pasiskambinkit puslapyje nurodytu numeriuku ir jums tiksliai pasakys, išmatuos. Čia pardavėjas privatus asmuo, labai maloni mamytė. Aš pirkau berniukui pėdkelnes, tai dydžiai atitiko. Labai patiko, kad su bet kokiais batukais visada sausa ir šilta kojytė būna. Jokių papildomų kojinių niekada nemaunu.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 10 12, 10:37)
Kur perkat ilgarankoves moteriskas apatines maikutes? Ieskau medvilniniu, paprastu spalvu kaip juoda, balta, pilka ir kremine. Po megztiniais nesiot, gali but golfas. Kur geriausias kainos ir kokybes santykis? Pas mus kazkodel tokie daiktai brangoki, turginiai lb greit nusiskalbia  g.gif Oldnavy maciau daug turi, bet gal dar rekomenduosit  4u.gif

Čia ne į usa temą biggrin.gif bet šiandien žiūrinėjau Utenos trikotažo el. parduotuvę, mačiau vyriškų tokių ilgom rankovėm yra, gal yra ir moteriškų rolleyes.gif ir kainos normalios.
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif

Gal kas noretu:
COLOURPOP lupu dazu, po viena karta bandyti, BUMBLE (1) ir SOLOW (2) spalvos 4u.gif
user posted image
user posted image
Naujas Paula's Choice Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense Broad Spectrum SPF 30, 60 ml
user posted image
Nauja J. Crew liemene (Layering vest with Primaloft), dydis XS, spalva SWEET PERSIMMON (kaip antroje foto). Pazastukai 45 cm, sonuose tamprios medziagos isiuvai
user posted image
Naujas Ann Taylor megztukas, dydis XS (dydi atitinka). Sudetyje yra vilnos, nera plonytis
user posted image
Nauja Loft suknele, dydis XS petite (pazastukai 43.5 cm, ilgis nuo petuko vidurio 86.5 cm)
user posted image
ISPARDUOTUVE!

Aciu visoms, patarusioms del tympu 4u.gif
Atsakyti
UGG priežiūros rinkiniui būna kur nors nuolaida?

Ar Chestnut spalvos (ryžiems) naudojat valiklį? Nes aš tik juodus turėjus, tai man užtekdavo impregnatoriaus..
Atsakyti
aha,istikruju,kur geriausia kaina ugg impregnatoriai? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal katra esat turėjusi GAP kepures didesniems berniukams-blaškaus su dydžiu, nežinau, ar 8-mečiui imti S/M ar L/XL-galvikė jo standartinė, nėra nei didelė, nei maža? GAP su snapeliu tui L/XL ir nurodyta 56 cm, bet pagal Size Chart S/M 57 cm, L/XL 60...Visai susibalamutijau doh.gif
Konkrečiai apie šią kalbu
Atsakyti
Koki Sierros koduka turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2015 10 12, 12:06)
UGG priežiūros rinkiniui būna kur nors nuolaida?

Ar Chestnut spalvos (ryžiems) naudojat valiklį? Nes aš tik juodus turėjus, tai man užtekdavo impregnatoriaus..

As turiu tik ta rinkini, atnesiojau ryzus metus, karta su tuo rinkiniu valiau, tik nepamenu kaip, berods youtube istrukcija buvau radusi
Atsakyti