Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 12, 17:54)
Tai jau cia senas kaip pasaulis tas 15 proc kuponas, as reguliariai ka nors nesu, jau tu kuponu pilna pinigine biggrin.gif vienas kuponas vienai prekei.
O,i Lindexa reiks nueit vaikui pirstines nupirkt bigsmile.gif

aš tada, matyt, retokai į krautuves vaikštau, kad man naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 10 12, 16:57)
aš tada, matyt, retokai į krautuves vaikštau, kad man naujiena  biggrin.gif

Man irgi naujiena, nes jose galima sakyti nesilankau. Maistą irgi interentu užsakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 10 12, 17:16)
Man irgi naujiena, nes jose galima sakyti nesilankau. Maistą irgi interentu užsakau biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Vienintele, kuria uzejau sestadieni, tai MK nauja parde. Ir tik todel, kad eidama i maxe produktu uzmaciau pakabuka raktams biggrin.gif issigandau kainu ir neriau lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 10 12, 15:48)
HM praeitą savaitę perkant klijavo lipdukus, kad šią savaitę -20% vienai prekei ax.gif
o šiaip dar užmačiau akciją HM - atneši vidutinio dydžio maišiuką tekstilės ir gauni -15% nuolaidos kuponą (nežinau tik ar vienai prekei ar čekiui) blush2.gif mačiau, kaip nešė moterikės  ax.gif

Aš irgi pirmą k. girdžiu bigsmile.gif . O kas čia skaitosi tas tekstilės maišiukas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 12, 17:57)
Aš irgi pirmą k. girdžiu  bigsmile.gif . O kas čia skaitosi tas tekstilės maišiukas  blush2.gif ?

istrauka is cia http://akropolis.lt/...aukite-nuolaida

Neišmetę savo drabužių, o atnešę juos į H&M parduotuves, H&M klientai gali padėti saugoti gamtos išteklius ir prisidėti prie aplinkai daromo neigiamo poveikio mažinimo. Priimami bet kokie drabužiai – bet kokio prekės ženklo, bet kokios būklės. Už kiekvieną atneštą nebedėvimų drabužių maišelį klientai mainais gaus 15 % nuolaidų kuponą naujam pirkiniui. Atneštus drabužius surinks ir jais pasirūpins H&M partneris I:Collect, turintis išvystytą infrastruktūrą, reikalingą medžiagoms pakartotinai perdirbti ir iš naujo panaudoti tekstilės pluoštą.
Atsakyti
... kad jau apie HM...
Gal isbandet kosmetika? Graziu seseliu spalvu yra, tai ir laukiu akciju nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 12, 17:54)
... kad jau apie HM...
Gal isbandet kosmetika? Graziu seseliu spalvu yra, tai ir laukiu akciju  nail.gif

Šešėlių tai nebandžiau, bet ne vieną kartą pirkau akių pravedėją pieštuką kaip flomasterį - superinis thumbup.gif
http://www.hm.com/gb...mp;cm_vc=SEARCH

Tik mano senesnės "kartos", lyg plonesnis biški atrodo, šitas jaučiu netoks malonus paimt į ranką biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas perkat mytoys batus ir rubus su nuolaida 35% ? Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 10 12, 18:30)

Tai kad tik iki 10 10 galiojo ta nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 12, 18:57)
Aš irgi pirmą k. girdžiu  bigsmile.gif . O kas čia skaitosi tas tekstilės maišiukas  blush2.gif ?

Bet kas-rubai,patalyne,uzuolaidos...

QUOTE(ericute @ 2015 10 12, 20:30)

O kur tokia dabar gaut? biggrin.gif
Atsakyti
Panos, gal kuri esat pirkus/uoscius vaikiskus Burberry kvepalus? Ar pakenciami? biggrin.gif arba gal zinot kokius skanius vaikiskus kvepaliukus?
Atsakyti
Baigesi kodukai su 35proc nuolaida mytoys? verysad.gif Labai prireike vieno rubo doh.gif verysad.gif
Atsakyti