Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Panos, ar būna kada beneton nuolaidos kodų kokių? 4u.gif Kur ieškot Beneton rūbų pigiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2015 10 13, 09:40)
Merginos, gal patarsite, kur pasidairyti vyrisku laikrodziu?  4u.gif  Ne super prabangiu, bet geru smile.gif Is tiesu, tai nieko apie "brandus" neismanau, kaip ir apie kainas...

uz kokia suma pinigu?
geras laikrodis yra pvz Maurice Lacroix, Raymond Weil ir panasiai. Kainos nuo 2000 Eur
Laikrodis gali buti Tissot, neblogas, naujos kolekcijos ~ 500 Eur
Ir gali buti bele laikrodis tipo TH, Timberland, Swiss Legend ir panasiu, USA galima surasti iki 100 Eur.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 13, 08:17)
Sisley,is Ventes nieks nenorit pirkt?
Beje,kaip su dydziais?i UK orientuotis?nes pvz as deviu 10 UK (38 EU), bet prie 10 Uk jie raso 42 IT...

Aš visai norėčiau Sisley,jei kas rinksit šaukit garsiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 10 13, 10:05)
Aš visai norėčiau Sisley,jei kas rinksit šaukit garsiai bigsmile.gif

nuorodą įdėkit smile.gif
Atsakyti
Paaiskinkit tundrai...kuom skirias sia du Vente? blink.gif as savo lrekes defu i ta antra,o kitos nares su ta en.pradzia man neduoda idet,error...
http://en.vente-priv.../site/5/6870396
https://m.vente-priv...index.html#cart
Atsakyti
Mytoys "džiugina" toliau doh.gif Pirkau kombį 2T, gavau 6-12 mėn. doh.gif Pirkau, aišku, su nuolaida. Ką daryti? Kažkam taip buvo tikrai, rašėt jiems? Ką jie siūlo?
Dabar nuolaidos nebėra, o 2T man vis tiek reikia biggrin.gif nu sunervino iš pat ryto...
Atsakyti
kas renka SD Vilniuje?
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 10:26)
Mytoys "džiugina" toliau  doh.gif Pirkau kombį 2T, gavau 6-12 mėn.  doh.gif Pirkau, aišku, su nuolaida. Ką daryti? Kažkam taip buvo tikrai, rašėt jiems? Ką jie siūlo?
Dabar nuolaidos nebėra, o 2T man vis tiek reikia  biggrin.gif nu sunervino iš pat ryto...

man taip buvo, tai parasiau, kad ne ta dydi atsiunte, parase, kad sorry, grazinkit.
Atsakyti
QUOTE(triDuDu @ 2015 10 13, 10:31)
kas renka SD Vilniuje?
Papildyta:
man taip buvo, tai parasiau, kad ne ta dydi atsiunte, parase, kad sorry, grazinkit.

o už siuntimą kaip? Bet man vis tiek reikia 2T už tokią pat kainą biggrin.gif Ar gražinot?
Atsakyti
Pirkčiau Sportdirect Vilniuje, jei butų norinčių jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 10:33)
o už siuntimą kaip? Bet man vis tiek reikia 2T už tokią pat kainą biggrin.gif Ar gražinot?

negrazinau, pardaviau ir tiek, nes pirkto dydzio nebuvo, tingejau cackintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 10:33)

Jums pasiulys grazinti, o jie grazins pinigus ir uz kombi, ir uz siuntima jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 13, 10:42)
Jums pasiulys grazinti, o jie grazins pinigus ir uz kombi, ir uz siuntima jiems  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif būtų bent einamą dydį įdėję doh.gif

Kam reikia violetinio Columbia Buga 6-12 mėn.? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti