18-24 ir 2T Buga tikrai ne tas pats. 2T didesnis.
QUOTE(JMD @ 2015 10 13, 13:32)
maxeje -40% virsutiniams rubams. Yra Lassie kombinezonu vaikams. Grazus. Kaina gaunasi 41,99 eur.
o aš abejoju jų originalumu. Gi ten ir The North Face, ir Pierre Cardin, visko yra

QUOTE(Faustina2000 @ 2015 10 13, 13:40)
18-24 ir 2T Buga tikrai ne tas pats. 2T didesnis.
nu aš turėjau 2 kombinezonus identiškus Buga

QUOTE(Auksuolyte @ 2015 10 13, 13:21)
isbandyta ir mano nekarta

QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 13:53)
o aš abejoju jų originalumu. Gi ten ir The North Face, ir Pierre Cardin, visko yra
bet ant Crocs esu uzrasa radusi, kad pagaminti su leidimu ar pan. O kaip kitos prekes?

Kardano tik moteriskas kalgotkes maciau, TNF nesu maciusi, o jei yra, tai gal tiekeju preke.
Kombinezono tiekejas KOTRYNA. Gamintojas REIMA. ir originalumu neabejoju.
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 12:53)
bet ant Crocs esu uzrasa radusi, kad pagaminti su leidimu ar pan. O kaip kitos prekes?

ne Kinijoje gyvenam

Tik va kas gali būti, tai pigesnės linijos pagamintos spec. užsakymu

Renku mytoys su -10proc. Rinksiu 6 merginas, kad siuntimas butu po 2,33, jei prisijungs daugiau, gausis po maziau
Noreciau nupirkti snd, bet be nakties nenupirksiu
Tvarkingus krepselius siusti: paurelija@yahoo.com
TIK KAUNAS, nepersiuntinesiu.

TIK KAUNAS, nepersiuntinesiu.
QUOTE(JMD @ 2015 10 13, 13:32)
maxeje -40% virsutiniams rubams. Yra Lassie kombinezonu vaikams. Grazus. Kaina gaunasi 41,99 eur.
ka ten dar gero duoda? patingejau shiandien uzsukt, gal rytoj. as mergaitems megztukus su kaklu maximoj perku, labai gerai nesiojasi. pedkelnems, aisku, netaiko

QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 13, 14:30)
ka ten dar gero duoda? patingejau shiandien uzsukt, gal rytoj. as mergaitems megztukus su kaklu maximoj perku, labai gerai nesiojasi. pedkelnems, aisku, netaiko

visko yra, nes kaip supratau pirma diena. nuolaidos netaiko kepurem salikam ir pirstinem. As nupirkau dar vaikui striuke po lauka dauzytis, nes Laureno gaila

Gal kas padidalintu nereikalingu mytots -10 proc nuolaidos koduku