Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

18-24 ir 2T Buga tikrai ne tas pats. 2T didesnis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 13, 13:32)
maxeje -40% virsutiniams rubams. Yra Lassie kombinezonu vaikams. Grazus. Kaina gaunasi 41,99 eur.

o aš abejoju jų originalumu. Gi ten ir The North Face, ir Pierre Cardin, visko yra biggrin.gif bet ant Crocs esu uzrasa radusi, kad pagaminti su leidimu ar pan. O kaip kitos prekes?

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 10 13, 13:40)
18-24 ir 2T Buga tikrai ne tas pats. 2T didesnis.

nu aš turėjau 2 kombinezonus identiškus Buga smile.gif iš usa gavau 18-24, iš amazon.co.uk gavau 2t. išmatavau viską nuo a iki z ir jie man buvo identiški smile.gif pasilikau 2t, nes jis turėjo augimo f-ja, o 18-24 nors dydis identiškas neturėjo augimo f-jos..bet matavau identiškų spalvų kombinezonus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolyte @ 2015 10 13, 13:21)
Per tris darbo dienas pristato. isbandyta  thumbup.gif

isbandyta ir mano nekarta biggrin.gif tik toki uzrasa matau pirma karta todel ir klausiu gal kas susidure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 13:53)
o aš abejoju jų originalumu. Gi ten ir The North Face, ir Pierre Cardin, visko yra  biggrin.gif bet ant Crocs esu uzrasa radusi, kad pagaminti su leidimu ar pan. O kaip kitos prekes?

Kardano tik moteriskas kalgotkes maciau, TNF nesu maciusi, o jei yra, tai gal tiekeju preke.
Kombinezono tiekejas KOTRYNA. Gamintojas REIMA. ir originalumu neabejoju.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 13, 12:53)
o aš abejoju jų originalumu. Gi ten ir The North Face, ir Pierre Cardin, visko yra  biggrin.gif bet ant Crocs esu uzrasa radusi, kad pagaminti su leidimu ar pan. O kaip kitos prekes?

ne Kinijoje gyvenam biggrin.gif tikrai didžiuosiuose prekybos centruose padielkomis neprekiauja.
Tik va kas gali būti, tai pigesnės linijos pagamintos spec. užsakymu ax.gif
Atsakyti
Sito kombio kaina be nuolaidos 70 eur. Su nuol pirkau 41,99 eur

user posted image
Atsakyti
Renku mytoys su -10proc. Rinksiu 6 merginas, kad siuntimas butu po 2,33, jei prisijungs daugiau, gausis po maziau wink.gif Noreciau nupirkti snd, bet be nakties nenupirksiu smile.gif Tvarkingus krepselius siusti: paurelija@yahoo.com
TIK KAUNAS, nepersiuntinesiu.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ..norejau pasiteirauti apie SISLEY drabuzius, ka galite pasakyti apie kokybe ir dydzius, ar atitinka, nemazinti, nedidinti? ..dairausi ventej ax.gif dekui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 13, 13:32)
maxeje -40% virsutiniams rubams. Yra Lassie kombinezonu vaikams. Grazus. Kaina gaunasi 41,99 eur.

ka ten dar gero duoda? patingejau shiandien uzsukt, gal rytoj. as mergaitems megztukus su kaklu maximoj perku, labai gerai nesiojasi. pedkelnems, aisku, netaiko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 13, 14:30)
ka ten dar gero duoda? patingejau shiandien uzsukt, gal rytoj. as mergaitems megztukus su kaklu maximoj perku, labai gerai nesiojasi. pedkelnems, aisku, netaiko g.gif  g.gif

visko yra, nes kaip supratau pirma diena. nuolaidos netaiko kepurem salikam ir pirstinem. As nupirkau dar vaikui striuke po lauka dauzytis, nes Laureno gaila biggrin.gif kainavo vos 13 euru. Nereali biggrin.gif o tu lassie yra kombikelniu ir striukiu ir kombezu.
Atsakyti
Gal kas padidalintu nereikalingu mytots -10 proc nuolaidos koduku 4u.gif
Atsakyti