žmogus nešiojasi tik pusę savo sielos ir tampa tobulas tik suradęs ir pamilęs kitą, kuris turi antrąją pusę. Dėl to mylėti galima tiktai vieną kartą, o tokia meilė esanti būtina ir amžina. /Vincas Mykolaitis Putinas/
Потому что я твоя, всему остальному не верь!
Потому что я твоя - и что с этим делать теперь?
Потому что я твоя, ты просто достань до небес.
Потому что я твоя, и я растворяюсь в тебе.
Papildyta: Сдерживать себя, когда обидно, и не устраивать сцен, когда больно вот что такое идеальная женщина.
... kažkada mylėjau tave, mano berniuk, nepaisant nieko, nepaisant net to, kad mes visiškai iš skirtingų pasaulių, iš skirtingų socialinių sluoksnių, amžiaus kategorijų, žemynų ir ... epochų... ____________________ o dabar... dabar ...aš tave sunaikinsiu /V.T./
... kažkada mylėjau tave, mano berniuk, nepaisant nieko, nepaisant net to, kad mes visiškai iš skirtingų pasaulių, iš skirtingų socialinių sluoksnių, amžiaus kategorijų, žemynų ir ... epochų... ____________________ o dabar... dabar ...aš tave sunaikinsiu /V.T./
________________________ LABRYT __________________ __________________________________________GRAŠAUS IR DARBINGO PIRMADIENIO ))
-
_______ Vienintelis kliuvinys tarp žmogaus ir jo gyvenimo troškimo yra valios pabandyti jį pasiekti ir tikėjimo, kad tai pasiekiama, trūkumas. /Richard M. Devos/