Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(starke @ 2015 11 11, 03:53)
Idomu, kodel Breking Bad metet ziureti?  g.gif Galbut per 3 buvo kazkiek pabode, bet nuo 4 man atrodo jau metamorfoze pradejo matytis

QUOTE(Morella @ 2015 11 11, 11:34)
po to ketinam žiūrėti Better call Saul, pagrindinis personažas gerulis bigsmile.gif

Mes geruoju prisimindami Breaking Bad dabar kaip tik žiūrim Better call Soul, geras irgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Morella @ 2015 11 11, 05:34)
Breaking Bad - superinis serialas, su MB pradėjom 5 sezoną, taupom serijas blush2.gif  nesinori, kad baigtųsi, tematėm tik vieną nuobodžią seriją (kai musę gaudė biggrin.gif

Kaip as jum pavydziu, ypac 3 nuo galo serijos.. Man dar ir dabar taip istrige ir jei paziuriu istrauka is tos serijos, tai net dabar vidurius susuka biggrin.gif
Uz ta muse, kad is simboliska ji buvo, bet negaliu atleisti, nes taip jau nervino, kad negaliu doh.gif

Apie advokatus man pamenu Ely Mcbeel patiko thumbup.gif Bet jetau kaip senai tas buvo unsure.gif
Atsakyti
sis forumas tik apie filmus ar ir apie serialus?
nes kazkada lyg buvo atskiras forumas tik filmams - gal ne cia uzejau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejo nubloksta: 12 lapkričio 2015 - 00:11
Vakar paziurejau dar viena Tarantino sedevra - Django Unchained, labai patiko! Toks tarantiniskas, nuostabus dialogai, muzika, ir juodojo jumoro ir dramos yra, zodziu man vienas is geriausiu filmu, nors zinau, kad daug kam jis atrodo "keistas", bet cia jau rezisieriaus stilius manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 12, 08:56)
Vakar paziurejau dar viena Tarantino sedevra - Django Unchained, labai patiko! Toks tarantiniskas, nuostabus dialogai, muzika, ir juodojo jumoro ir dramos yra, zodziu man vienas is geriausiu filmu, nors zinau, kad daug kam jis atrodo "keistas", bet cia jau rezisieriaus stilius manau smile.gif

man ir šitas labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo nubloksta @ 2015 11 12, 00:10)
sis forumas tik apie filmus ar ir apie serialus?
nes kazkada lyg buvo atskiras forumas tik filmams - gal ne cia uzejau?

Šiaip tai apie filmus, bet kartais ir apie serialus įsiterpia diskusija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 12, 09:56)

drinks_cheers.gif Man dialogai labiausiai ir pritraukia prie jo filmu.
Tarantino nauja filma kuria/sukure The Hateful Eight bigsmile.gif Is trailerio tai labai i Django panasus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 12 lapkričio 2015 - 10:41
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 lapkričio 2015 - 23:14
Youth (2015) ir The Great beauty (2013) - du puikūs filmai apie gyvenimo prasmę, senatvę ir santykių svarbą. labai abu gražūs, gilūs ir su nuostabiais dialogais. vaidyba puiki. abu verti rekomendacijų 4u.gif

Taip pat žiūrėjau Grace of Monaco (2014) - nieko gero pasakyt negaliu, apart to, kad man Kidman dikcija labai graži

Kas liečia serialus, tai man jie dabar galvoj, o ne filmai blush2.gif Walking dead, Suits, True Detective, Girls wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 11 13, 19:08)

Kas liečia serialus, tai man jie dabar galvoj, o ne filmai  blush2.gif Walking dead, Suits, True Detective, Girls wacko.gif

ir aš neišsirenku kurį čia pulti - turiu kelis numačius, tai šįvakar žiūrėsim The Man from U.N.C.L.E.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 11 13, 17:14)
ir aš neišsirenku kurį čia pulti - turiu kelis numačius, tai šįvakar žiūrėsim The Man from U.N.C.L.E.

Neužkabino visiškai manęs... Teko rinktis kitą filmą.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 13, 19:54)
Neužkabino visiškai manęs... Teko rinktis kitą filmą.

bus matyt, šiaip Ritchie tai mėgstu smile.gif
Atsakyti