Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 11 06, 15:03)
Labuka  bigsmile.gif
Siandien mano paskutine diena darbe  thumbup.gif  Nors gal dar kita savaite keleta valandu pasidarbuosiu....
Jau turiu cezario data  biggrin.gif  dukrytes gimtadienis bus 16 Lapkricio  biggrin.gif

Giega ar jau ismetei medzius ?  blush2.gif  Man turbot taip geda, kas as jau tave sianakt net sapnavau  cool.gif

thumbup.gif Beveik per musu vestuviu metines(lapkr 14 mirksiukas.gif )

Ne,dar turiu biggrin.gif Gali atvaziuot pasiimt.Dabar i kiema retai einu,tai nemaiso man jie...O ir be lapu jie jau,gali i zeme sodint,jei nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, laukiam kol jubiliatas mokslus baigs. Eisim i McDonalda, ledu kavine, boulinga zaisti. Paskui namie tures susirasti dovana pagal visokius paruostus clue ☺. Rytoj su dukterecia eis i filma ir vel party namie ☺

Grazi gimimo diena nusimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 06 lapkričio 2015 - 17:11
Va Limcamcai visas savaitgalis nesibaigiantis gimtadienis thumbup.gif

As siandien vaikstau po parduotuve ir nesugalvoju ko noriu skanaus, is tikro skanaus tai man yra tik lietuviskoj parduotuvej biggrin.gif na kadangi nieko neradau, tai nusipirkau maskarpones surio ir namie susimaklinau pyraga biggrin.gif

Bet koki veja zada rytdienai blink.gif
Atsakyti
Limcamca, grazaus gimtadienio jums visiems 4u.gif

Heida, negasdink vejais schmoll.gif mes 4 ryto i Snowdonija islekiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nova, gero kelio, gi zinai kad blogo oro nebuna. Lauksim pasakojimo ir fotkiu. Oj kaip man ten patiktu wub.gif
Atsakyti
Laba,

Lietus, vėjas. Toks oras pats tas kalnams. Įspūdis fainesnis thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif MB i darba kelesi ir as kaip ozka kartu, bet kas per paranormalus reiskinys, nubust anksti savaitgali doh.gif Is to neturejimo ka veikt paskaiciau fb Jegelaviciute, ji ten ikelusi tokiu jau gana moterisku formu moteri ir parasiusi kad ji grazi ir pan., bet tai komentarai kokio grozio blink.gif Man asmeniskai tai ir grazesnes moteriskesniu formu moterys, o isryskinti pilvo raumenys tai net labai negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 06, 15:54)
Bet be reikalo nervinausi, niekam jie neveike, visi taip pat ir padarem ant popieriaus.

biggrin.gif

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 11 06, 16:03)

Siandien mano paskutine diena darbe  thumbup.gif  Nors gal dar kita savaite keleta valandu pasidarbuosiu....

Gotte as manau apdrausciau tokiu atveju butinai ir kaip atsargos priemone dar visus cekius elektroniskai kur nors saugociau ...  4u.gif  Baisu ir pagalvoti .... kas del keitimosi ? Nieko nesisviecia?  unsure.gif

o kaip smagu thumbup.gif bet kad nedaug tepailsėsi iki gimdymo. ką suplanavusi veikti? turbūt bus daug šopingo? ax.gif

mes pastoviai ieškome dėl to keitimosi, tik dabar paskutines dvi savaites aš visai laiko neturėjau per tuos darbus, reikės vėl užsiimti.
Atsakyti
Aš savo nelaimei Užkalnį iš ryto FB paskaičiau. Net supykino.
Atsakyti
O ka Uzkalnis si kart? Nemaciau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 07, 11:41)
Aš savo nelaimei Užkalnį iš ryto FB paskaičiau. Net supykino.

Alergija Uzkalniui,neskaitau niekad schmoll.gif MAn jis toks prativnas senis doh.gif Gurmanas atsirado,maisto ragautojas doh.gif Veu..

Jegelaviciutes ta posta maciau,kazkas is pazistamu komentavo,tai man ismete...Siaip neseku as jos,irgi alergija.Bet ne tokia didele,kaip Uzkalniui biggrin.gif Kiek paskaiciau,tai labiausiai krito zodziai,kad va Jegelaviciutei tai patinka tokios apvalios formos,bet pati ledus tik ryte valgo,ir pietums salotos lapa.Tai kad gana veidmainiaut,visdelto pati labiau kudas formas renkas biggrin.gif

Nova,gero laiko 4u.gif Oras tai jo...Nenoreciau po kalnus per tokia vetra ir lietu vaiksciot ax.gif As cukrine,galiu istirpt lotuliukas.gif
Atsakyti
Jegelaviciutei reik minios, surmulio, komentaru ir pjautyniu, kitaip nebus populiari biggrin.gif Provokuoja ir tiek, o dauguma niekaip negali atsispirt tai provokacijai.
Uzkalni ir jau paskaiciau, jei apie bardaskucius Limcamca kalbejo, vis erzina emigrantus, tipo jie centru laiko East hamo centriuko Poudland parduotuve lotuliukas.gif
Atsakyti