Kur nusipirkti Suwalkuose buitinės technikos? Tik Bialystoke randu parduotuves ir adresus..

Sveikos merginos ryt Lenkojoje valstybine svente. Kaip manot maisto prekiu parduotuves vistiek turi dirbti ?

QUOTE(erikiuxxx @ 2015 11 10, 09:32)
Sveikos merginos ryt Lenkojoje valstybine svente. Kaip manot maisto prekiu parduotuves vistiek turi dirbti ? 

gali tos, kuriose savininkas pats uz prekystalio stoves. O jus gal koki Kauflanda turint minty?
QUOTE(Leksa @ 2015 11 10, 11:08)
gali tos, kuriose savininkas pats uz prekystalio stoves. O jus gal koki Kauflanda turint minty?
aha tesco, lidl, kaufland

QUOTE(proteste @ 2015 11 10, 15:17)
Sveiki,
gal kas nors pirkote sauskelnes? domintų kiek kainuoja Pampers, Hugies 5 dydžio? arba tiesiog kiek gaunasi vienas vienetas.
Širdingai dėkoju
gal kas nors pirkote sauskelnes? domintų kiek kainuoja Pampers, Hugies 5 dydžio? arba tiesiog kiek gaunasi vienas vienetas.
Širdingai dėkoju
Aš pampersų neperku, bet pastebėjau, kad Tesco kainos parduotuvėj ir internete vienodos- https://s.tesco.pl/pl-PL/ gal susidarysit bendrą vaizdą, o akcijų turit ieškot pastoviai ir visose parduotuvėse

QUOTE(erikiuxxx @ 2015 11 10, 11:24)
aha tesco, lidl, kaufland
Planavome i Augustawa vaziuoti,bet cia daugiau apie Suvalkus kalbama ,tai pasimeciau

na, tai nemaisykit maisto prekiu parduotuvytes su prekybos centru. Skirtumas juk yra?
Noriu internetu is lenkisko psl nusipirkt medziagu, bet... ploti raso centimetrais, o perkamos medziagos ilgi ivardija ne metrais, o MB. Tai gal kas nors zinot kiek metru ar centimetru yra tas 0,5 MB. Googlas man nepadeda, rodos visam pasauly MB yra megabaitai, o lenkuose medziaga MB matuojama

QUOTE(No Fear @ 2015 11 10, 22:02)
Noriu internetu is lenkisko psl nusipirkt medziagu, bet... ploti raso centimetrais, o perkamos medziagos ilgi ivardija ne metrais, o MB. Tai gal kas nors zinot kiek metru ar centimetru yra tas 0,5 MB. Googlas man nepadeda, rodos visam pasauly MB yra megabaitai, o lenkuose medziaga MB matuojama 

QUOTE(No Fear @ 2015 11 10, 23:02)

Ar čia nebus tiesiog terminas "bėgamas metras" ? Plotis koks yra, o ilgį atmatuoja- juk ir pas mus taip matuoja? Iš esmės taip ir Leksa paaiškino.....

Domintu sprandines,nugarines,sonkauliukai,vistu ketvirciu?
Senai bebuvom,gal pakilo kainos..
QUOTE(Leksa @ 2015 11 10, 22:23)

QUOTE(zujka19 @ 2015 11 10, 23:30)
Ar čia nebus tiesiog terminas "bėgamas metras" ? Plotis koks yra, o ilgį atmatuoja- juk ir pas mus taip matuoja? Iš esmės taip ir Leksa paaiškino.....
Kad man atrodo kazkaip labai jau nestandartiskai brangu gautusi, jei kaina uz puse metro(ar cia jau tiksliai zinot?).
Kazin ar nebus, kad 0,5MB = tiek pat kiek tos medziagos plocio yra.
Pvz jei medziagos plotis 1,7m, tai pirkdamas 0,5MB gausi 1,7mx1,7m?