Gavau keleta zinucu del paltu ir striukiu parduotuves Suvalkuose.
Mano minetos drabuziu parduotuves adresas:
WARMIA, SKLEP ODZIEŻOWY
Adres: Suwałki
ul. Minkiewicza 2a
16-400 Suwałki
Buvau supainiojusi parduotuviu pavadinimus. Ne Wigry, o Warmia. Parduotuve ne prie pagrindines gatves, o kiemuose, jei ziuresit per http://mapa.szukacz.pl/ parodys kur ji yra.
Sau pirkau juoda vilnoni demisezonini palta pries trejus metus. Mokejau apie 700 zlotu. Kokybe gera, kol kas nesusivele, neapsiburbuliavo, apykale nepradejo blizgeti.
Praeita ziema su vyru pirkom ziemines nepukines striukes. Mano striukes pasiltinimas sinteponinis, vyro - dirbtinio kailio dublionke. Rinkomes ne pigiausias, o mums tinkancias ir patinkancias. Mokejom kazkur po 350 zlotu. Kokybe taip pat gera, vyras labai patenkintas, as issirinkau per daug teplia. Nesiotos viena ziema liko tvarkingos, neisbluko, neisplyso pamusalai, nesugedo uztrauktukai
Sitoje parduotuveje yra ir dideli ugiai ir dydziai.
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 10, 15:26)
Del sito sutinku. Bet kainos tikrai nustebino, gal mato, kad neissiparduos, galiojimas i pabaiga, todel ir pigiau?
Bet kai mes vaziuojam karta i metus, tai mums vis vien apsimoka ir net labai, nes prisiperkam begale kitu produktu negendanciu ar tinkamu saldyti.

Bet kai mes vaziuojam karta i metus, tai mums vis vien apsimoka ir net labai, nes prisiperkam begale kitu produktu negendanciu ar tinkamu saldyti.

nieko keisto jie perka ne 25kg, o tonomis
is ju apsiprekina stambios parduotuves. Del to ir kainos tokios

Kadangi mano seima mesaedziai,tai i Lenkija labiausiai mesos ir norejau..o dabar liks tik pieno produktai ir visos kitos nesamones,tai galima bus vos viena kita karta i metus nulekti

Gal kas jau Suwalkuose pirkot gyvas eglutes?Norėčiau kokį kėnį parsivežti

o kaip kuro kainos siomis dienomis Lenkijoje ? Lt geriau uzsipilt ar lenkuose labiau apsimoka ?
Vakar rožiniame name gavome 4,30 zloto už eurą
Banke kolkas rezervuota 4,307 kursu
Šįkart apsipirkimas patiko labiau, nei pirmąjį kartą. Chaoso nebuvo, žmonių palyginus nedaug
Piko pirkom ketvirčius vištienos po 3,59 zl/kg, vištienos sparneliai 3,55 zl/kg
Paskui pagalvojom, kad ketvirčių dar reik, bet iki Piko nebegrįžom, Tesco pirkom po 3,69 zl/kg. Bet Piko man ketvirčiai labiau patiko: gražesni ir dauuug didesni
Piko pieno skyriuje pirkom dideles pakuotes pjaustyto sūrio. Edam, gouda sūriai po 14,48zl už 1kg pakuotę
Kiaulienos mentės pirkom Polo market po 7,99 zl už 1kg
Kiaulienos kumpis Biedronkoje 8,99 zl už 1 kg
Kalakutienos kumpeliai Tesco labai gražūs ir dideli 9,99 zl už 1kg

Šįkart apsipirkimas patiko labiau, nei pirmąjį kartą. Chaoso nebuvo, žmonių palyginus nedaug

Piko pirkom ketvirčius vištienos po 3,59 zl/kg, vištienos sparneliai 3,55 zl/kg
Paskui pagalvojom, kad ketvirčių dar reik, bet iki Piko nebegrįžom, Tesco pirkom po 3,69 zl/kg. Bet Piko man ketvirčiai labiau patiko: gražesni ir dauuug didesni
Piko pieno skyriuje pirkom dideles pakuotes pjaustyto sūrio. Edam, gouda sūriai po 14,48zl už 1kg pakuotę
Kiaulienos mentės pirkom Polo market po 7,99 zl už 1kg
Kiaulienos kumpis Biedronkoje 8,99 zl už 1 kg
Kalakutienos kumpeliai Tesco labai gražūs ir dideli 9,99 zl už 1kg
Siandiena ryt roziniam namely gavom po 4.31

QUOTE(rasa32 @ 2015 12 11, 01:43)
Kaip tik vakar buvau Suvalkuose kenis 99zlotai prie Kauflando
Laba diena, planuojame su šeima vienai nakčiai apsitoti alytaus-simno rajonuose, o ryte ismiegoje vaziuot i Suvalku... gal galit parekomenduoti laaabai pigu viesbutuka tik permiegojimui ? nes internete kiek ziurejau - visi tokie pobrangiai

Mergaites, gal kas atkreipe demesi kiek Tesco kainuoja Celebration saldainiai?

QUOTE(Muffins @ 2015 12 13, 11:11)
Vakar pirkau 29.99zlotu
QUOTE(simpa @ 2015 12 12, 13:00)
Vakar rožiniame name gavome 4,30 zloto už eurą

Mes keitėmės vakar ten pat. Gavom po 4,35, bet pasiprašėm geresnio kurso. Tesco ir Kauflande mačiau po 4,23 buvo parašyta. Jūs tikriausiai geresniu laiku pataikėt, nes mums visur žmonių tokios minios buvo, kad dar per kelių metų apsipirkinėjimą PL dar buvom nematę. Piko buvo tiek žmonių, kad prasibrauti neįmanoma. Kauflande eilė buvo iki pat mėsos skyrių-per visą parduotuvę. Daugiau gyvenime nevažiuosim prieš šventes. Šiaip viską gavom, ką buvom užsiplanavę, pasiruošę lenkai buvo antpūdžiui. Dabar smagu ir ramu-atsargų geriems 3 mėn. užteks.

QUOTE(elzeda @ 2015 12 13, 14:55)
Mes penktadienį buvom