Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Mili04 @ 2015 12 16, 20:43)
Atsiskaitem Swedbank Maestro ir deja 10cm mazesniu kursu nuskaiciavo nei keitem roziniam name.. Pries du men. kai vaziavom irgi su ta pacia swedbanko kortele nuskaiciavo 13cm maziau nei draugam atsiskaitant su SEB mylimiausia.

Vis per ta skubejima. Ne Maestro o Mastercard doh.gif

QUOTE(mickute7 @ 2015 12 17, 11:51)
o ka jus cia  CM matuojat ?  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes 10 cm tai gali but ir labai daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nepykit, juokauju. tik siaip uzkliuvo akis  blush2.gif  mirksiukas.gif

Oi biggrin.gif greit rasiau taip ir gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Swedbankas taip pat kursą taikė 10 crosu mažesnį, negu keitykloje....
Atsakyti
Sveikos, man Nordea 4.22 nuskaičiavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2015 12 18, 10:52)
Swedbankas taip pat kursą taikė 10 crosu mažesnį, negu keitykloje....

Nebandėte į banką skambint, man 4,20 nuskaičiavo, kai tom dienom buvo 4,31
Atsakyti
Labux, 4u.gif

pasidalinsiu vakarykštės kelionės į PL įspūdžiais. smile.gif važiavome anksti ryte, Lazdijų pasienyje sustabdė lenkų pasienio policija, pasiėmė mūsų dokumentus, automobilio dokumentus ir nusinešę į savo automobilį, duombazėje patikrino kas mes tokie smile.gif , žvilgtelėjo į saloną, paprašė atidaryti bagažinę ir paleido.

Zloto kursas pasienyje buvo 4,25, mieste mačiau 4,2 - 4,23. Grįžtant pasienyje, toje pačioje keitykloje puikavosi 4,23. Kol mes svečiavomės pas kaimynus, truputį aptirpo. biggrin.gif

Pirkom viščiukų ketvirčius, pardavėja sakė prieš šventes pakėlė kainą, buvo 3,46 zl vakar 3,8zl. ( Turguje )

Atidarytas naujas mėsos, ( dabar ir ne tik mėsos ) pavilijonas.

Kauflande buvo akcija mandarinams 2,39 zl. Griebė visi ir lenkai, ir lietuviai smile.gif
Eilė prie mėsos nutysusi iki duonos skyriaus, palei visas stiklines vitrinas, žmonės pirko atšaldytus kalakutus ir antis. Lenkai stovėjo eilėje, kartu su lietuviais, girdėjosi nepasitenkinimas, kad lietuviai gaišina jų laiką, kainų nemačiau, su MB nutarėm, kad išsikepsim viščiukų ketvirčių ir eilėje nestovėsim. biggrin.gif

Žmonių visur labai daug, prie kasų išsirikiavusios eilės. apsipirkimui ne pats tinkamiausias metas, bet yra kaip yra.

Kelyje Seinai - Suvalkai tebėra 2 remonto ruožai, 1 su nemenku apvažiavimu, kadangi tiesesnio kelio nežinojome, prisidėjo papildomų km.

Šiaip mūsų perkamų prekių kainos nepasikeitusios.

Beja, gal kas gali atsakyti , kaip patekti į žvakių fabrikėlį? Kur jis yra, žinau. Ant vartų puikavosi spyna, prie pastato durų mačiau skambutį, bet užrakinti vartai iki jo neprileido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minciu valdove @ 2015 12 18, 17:25)
Labux,  4u.gif

pasidalinsiu vakarykštės kelionės į PL įspūdžiais. smile.gif  važiavome anksti ryte, Lazdijų pasienyje sustabdė lenkų pasienio policija, pasiėmė mūsų dokumentus, automobilio dokumentus ir nusinešę į savo automobilį, duombazėje patikrino kas mes tokie  smile.gif , žvilgtelėjo į saloną, paprašė atidaryti bagažinę ir paleido.

Zloto kursas pasienyje buvo 4,25, mieste mačiau 4,2 - 4,23. Grįžtant pasienyje, toje pačioje keitykloje puikavosi 4,23. Kol mes svečiavomės pas kaimynus, truputį aptirpo.  biggrin.gif

Pirkom viščiukų ketvirčius, pardavėja sakė prieš šventes pakėlė kainą, buvo 3,46 zl vakar 3,8zl. ( Turguje )

Atidarytas naujas mėsos, ( dabar  ir ne tik mėsos ) pavilijonas.

Kauflande buvo akcija mandarinams 2,39 zl. Griebė visi ir lenkai, ir lietuviai  smile.gif
Eilė prie mėsos nutysusi iki duonos skyriaus, palei visas stiklines vitrinas, žmonės pirko atšaldytus kalakutus ir antis. Lenkai stovėjo eilėje, kartu su lietuviais, girdėjosi nepasitenkinimas, kad lietuviai gaišina jų laiką, kainų nemačiau, su MB nutarėm, kad išsikepsim viščiukų ketvirčių ir eilėje nestovėsim. biggrin.gif

Žmonių visur labai daug, prie kasų išsirikiavusios eilės. apsipirkimui ne pats tinkamiausias metas, bet yra kaip yra.

Kelyje  Seinai - Suvalkai tebėra 2 remonto ruožai, 1 su nemenku apvažiavimu, kadangi tiesesnio kelio nežinojome, prisidėjo papildomų km.

Šiaip mūsų perkamų prekių kainos  nepasikeitusios.

Beja, gal kas gali atsakyti , kaip patekti į  žvakių fabrikėlį? Kur jis yra, žinau. Ant vartų puikavosi spyna, prie pastato durų mačiau skambutį, bet užrakinti vartai iki jo neprileido  biggrin.gif

Stenkites uzvaziuoti anksciau, iki kokiu 2 valandu kiek vaziuodavom buvo atidaryti vartai, jei viduje buvo uzrakinta naudodavomės skambučiu , visad ateidavo pardavejas
Kainos mums ten patinka
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 12 18, 20:32)
Stenkites uzvaziuoti anksciau, iki kokiu 2 valandu kiek vaziuodavom buvo atidaryti vartai, jei viduje buvo uzrakinta naudodavomės skambučiu , visad ateidavo pardavejas
Kainos mums ten patinka

Dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau nuvaziavus ir as.Kapitalus durnynas-lietuviu daugiau negu lenku,turgus 9 val pustustis,pasirinkimo beveik nera.Biedronkoj nepatiko, Lidle praeit neimanoma,o apie pravaziavima su vezimeliu ir kalbos nera,i Kauflanda vaziuosiu ir kita karta.Bet informacijoj apie turgu neteisingai nurodytas adresas,gerai ,kad pries tris metus buvau vaziavus,tai atgaminau kur jo ieskot.Siaip vaziuoti verta.
P.S. Neveikia kompe lietuviskas raidynas,tai parasiau be lietuvisku raidziu.Atsiprasau. ax.gif
Su sventem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2015 12 23, 19:27)
Vakar buvau nuvaziavus ir as.Kapitalus durnynas-lietuviu daugiau negu lenku,turgus 9 val pustustis,pasirinkimo beveik nera.Biedronkoj nepatiko, Lidle praeit neimanoma,o apie pravaziavima su vezimeliu ir kalbos nera,i Kauflanda vaziuosiu ir kita karta.Bet informacijoj apie turgu neteisingai nurodytas adresas,gerai ,kad pries tris metus buvau vaziavus,tai atgaminau kur jo ieskot.Siaip vaziuoti verta.
P.S. Neveikia kompe lietuviskas raidynas,tai parasiau be lietuvisku raidziu.Atsiprasau. ax.gif
Su sventem 4u.gif

Ko jum negeras adresas g.gif tai gal jus dar koki turgu ten radot, nes kasdieninis turgus tai tikrai Sejnenska gatvej. Visi vaziuoja tuo adresu ir visi randa.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Esu naujoke ir niekada nebuvom apsipirkt Lenkijoj. Per TV vis dazniau ir darziau pradejo sakyt kaip ten pigu maistas ir vaistai. Mane labiuasiia domina vaistai. Radau kelius kainu pvz pirmam psl ir siaip internete, bet ne tu kuriu man reiketu smile.gif
Gal kas pirkot olynth, hedelix,prospan-nuo kosulio, vaikams nuo temperaturos panadol, nuforen, tepaliuku su mentoliu/salaviju. Imunitetui vitaminai/sirupeliai-imunotrofina, sambucus. Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margout: 24 gruodžio 2015 - 15:13
QUOTE(Terroriste @ 2015 12 24, 13:51)
Ko jum negeras adresas  g.gif tai gal jus dar koki turgu ten radot, nes kasdieninis turgus tai tikrai Sejnenska gatvej. Visi vaziuoja tuo adresu ir visi randa.

Pagal duota adresa GPS atvede prie mini turgelio,kuriame stovi kelios laikinos palapines prie Biedronkos.As net vietiniu paklausiau apie turgu,nes jau 3 metai praeje kai paskutini karta buvau,ir tie atsake,kad turgus centre.Centre turgus panasus i Vilniaus Kalvariju,tik mazesnis-paviljonas mesai,paukstynu ,saldumynu,rubu,darzoviu kioskeliai,mokama ivaziavimo aikstele.Tik adreso neuzsirasiau,bet kita karta uzrasysiu.Todel ir rasiau kad pagal adresa informacijoj neradau.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kur Suvalkuose vaikiškų prekių didesnis pasirinkimas be Tesco, Plazos smile.gif

Be to ar verta važiuoti ne šešt o sekm? Ar dirba parduotuvės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salt: 25 gruodžio 2015 - 23:38