Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 345

Pirmiausia ateinu padėkoti mergaitėms - darbštuolėms voveraitėms už siuntinuką wub.gif Bearpaw tapkutės - nuostabios wub.gif Visos kitos smulkmenėlės tiko, patiko ir bus naudojams thumbup.gif

Ačiū

QUOTE(Gokusen @ 2015 10 17, 16:24)
Ups...buvau tikra, kad jums siunčiau  g.gif
Susipainiojau  g.gif ..Kad būt tvarka, reiktų kiekvienai tarpininkei tema užvardinti " Tarpininkės NIKAS: perkame/shopinames (ar dar kažkaip) IŠ JAV". Va tada visos vištos, kaip aš, susigaudys iš

O tokioje situacijoje gi paprasčiausiai galite atsiprašyti , kad ne ten pataikėt ir persiųst ,kur norėjote smile.gif Nedidelė bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 10 17, 19:03)
Pirmiausia ateinu padėkoti mergaitėms - darbštuolėms voveraitėms už siuntinuką  wub.gif  Bearpaw tapkutės - nuostabios  wub.gif  Visos kitos smulkmenėlės tiko, patiko ir bus naudojams  thumbup.gif

aciu 4u.gif

Labiausiai laukiam
www.ralphlauren.com
750-200$
user posted image

www.bluefly.com

user posted image

factory.jcrew.com
-30% clearance
user posted image

www.joesnewbalanceoutlet.com
-10% kodukas
user posted image

www.macys.com
-25% kodukas
user posted image

www.6pm.com
-10% kodukas
user posted image

www.sierratradingpost.com
-40%
user posted image

Atsakyti
aciu uz yoox batu kalna 4u.gif viskas tiko ir patiko, tenka sau net iznybt, kad tikrai tokiom kainom perkam lotuliukas.gif ypac po pasivaiksciojimo po "akropolius" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2015 10 17, 19:37)
aciu uz yoox batu kalna 4u.gif  viskas tiko ir patiko, tenka sau net iznybt, kad tikrai tokiom kainom perkam lotuliukas.gif  ypac po pasivaiksciojimo po "akropolius" doh.gif

aciu Jums wub.gif as tai net neisivaizduoju kainu Lietuvoj ,tiesa pasakius biggrin.gif

www.anntaylor.com
-60% SALE
user posted image

www.abercrombie.com
-30% kodukas
user posted image
Atsakyti
Uzridykit odines RL pirstines tinkancias ismaniajam tel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 10 17, 18:03)
O tokioje situacijoje  gi paprasčiausiai galite atsiprašyti , kad ne ten pataikėt ir persiųst ,kur norėjote smile.gif Nedidelė bėda smile.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Dabar tikrai nebusiu tokia žioplą. Jau sudariau sąrašą iš ko užsakiau su nikais ir emailais, kad kitąkart galvelė neapsisuktų nuo tokios gausybės pagundų online.

Seniai nesišopinau, juolab per tarpininkus.
Atrodo, visai šeimai užsakiau ko reikėjo.
Liko tik šitie vaikai be dovanėlių tongue.gif user posted image Sėdi..laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2015 10 17, 19:14)
Uzridykit odines RL pirstines tinkancias ismaniajam tel  ax.gif

Prasau !!! thumbup.gif

http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
Šiauliu merginoms issiuntinetos zinutes ...
laukiu uzsukanciu i svecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 10 17, 19:09)
as tai net neisivaizduoju kainu Lietuvoj ,tiesa pasakius biggrin.gif

Palyginimui kainos tokios: prieš porą metų iš Modnique.com (bankrutavo, gaila) pirkau GUESS ir ESPRIT paltus. Su persiuntimų tais laikais sumokėjau už 1 paltą 60 $. Įdomumo dėlei užsukau į Guess parduotuvę Panoramoje. Labai panašus paltukas kainavo 1500 Lt (tuometiniu kursu 555 $).

Tai čia nauji rūbai. Vakar užėjau į secondhand Humana apžiūrėti vyriškas striukes (nu neįsivaizduoju aš koks dydis reikalingas sūnui!). Kaina už dėvėtą striukę 55€ (tiesa, tai buvo Canadian Goose), kitų kaina truputį mažesnė.

Tai kam aš pirksiu turguje kinietišką arba Humanoje padėvėtą, jei pridėjus tiek pat per jus galiu firminį rūbą turėti? 4u.gif aciuks.gif Ačiū už jūsų darbą SM šopoholikių labui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 17, 20:15)

nu faini kokie smile.gif orientalas tai i mano jau iskeliavusia pirmaja katyte labai labai panasus.

Cia mano turtas smile.gif
user posted image

QUOTE(Gokusen @ 2015 10 17, 20:43)
$. Įdomumo dėlei užsukau į Guess parduotuvę Panoramoje. Labai panašus paltukas kainavo 1500 Lt (tuometiniu kursu 555 $).

siaubas....
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 10 17, 19:58)
nu faini kokie smile.gif orientalas tai i mano jau iskeliavusia pirmaja katyte labai labai panasus.

Cia mano turtas smile.gif
[

Gražus jūsų turtas. O kas per "kilimėlis" jam po kojom? thumbup.gif
Atsakyti
Sijonukas merinukas wub.gif

https://factory.jcre...p;bmUID=l1wOd0x
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 17, 21:13)
Gražus jūsų turtas. O kas per "kilimėlis" jam po kojom?  thumbup.gif

Naslaitele is prieglaudos smile.gif

user posted image
Atsakyti