QUOTE(daramqp @ 2015 10 16, 18:12)
Pas mane labai panaši situacija, tik kažkiek skirtinga. Tik jau lb sena istorija, paliko su sodžiais atšalau ir laikas skirtis. Viska sužinojau jau post faktum, po išsiskirimo praėjus netoli metų. Kiek žinau buvusioji po šiai dienai šokinėja niekaip ant vieno apsistoti negali. O aš griebiausi vaistų, sakoma žaizdas gydo laikas, per tą laiką kol gija išprotėti galima, pamąstes susimečiau su kita greituoju būdu, moteris į moterį panaši buvo, aš ir kažkuo jai įtikau, o jausmai atsirado tikri gal metų bėgyje nauji, po to ir pati gražiausia tapo. Nors iš pradžių to nemačiau, vėliau pastebėjau. Kai jau vienas kitas draugas ir bendradarbis kai pamatė sakė ale graži tikrai. Tai ilgai sirgti su prišikta dušia neteko...
Va tokiu dalyku man nesuprast, bet zmones skirtingi
Papildyta:
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 10 16, 17:20)
Visokie santykiai, ir geri ir blogi... Nera taip, kad uzsiimu analize
Tiesiog idomu paskaityti
Neatleidau, nors bandziau. Bet cia ne vienintelis jo minusas buvo, tai sunku butu pasakyti kaip butu, jeigu butu buvusi tik neistikimybe. Tris metus po isdavystes brendau skyryboms, butent per ta laika ir buvo daugiausia pagundu nusukti i sona, bet nepasukau, supratau, kad is vieno sh... ilipsiu i visa meslo kruva
Jausmu dabar jokiu nera.
Is pradziu pasitikejimo vyrais nebuvo jokio, per daug aplink maciau tu isdavysciu... Ir vedusiu vyru tiek mergindavo...
Dabar MB pasitikiu, labai daug bendravom iki sugulant. Nors niekad nesakau, kad MB tai neisduos. Paziuresim.

Neatleidau, nors bandziau. Bet cia ne vienintelis jo minusas buvo, tai sunku butu pasakyti kaip butu, jeigu butu buvusi tik neistikimybe. Tris metus po isdavystes brendau skyryboms, butent per ta laika ir buvo daugiausia pagundu nusukti i sona, bet nepasukau, supratau, kad is vieno sh... ilipsiu i visa meslo kruva

Is pradziu pasitikejimo vyrais nebuvo jokio, per daug aplink maciau tu isdavysciu... Ir vedusiu vyru tiek mergindavo...

Saunu, kad toliau susikloste viskas palankiai