Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #55

QUOTE(daramqp @ 2015 10 16, 18:12)
Pas mane labai panaši situacija, tik kažkiek skirtinga. Tik jau lb sena istorija, paliko su sodžiais atšalau ir laikas skirtis. Viska sužinojau jau post faktum, po išsiskirimo praėjus netoli metų. Kiek žinau buvusioji po šiai dienai šokinėja niekaip ant vieno apsistoti negali. O aš griebiausi vaistų, sakoma žaizdas gydo laikas, per tą laiką kol gija išprotėti galima, pamąstes susimečiau su kita greituoju būdu, moteris į moterį panaši buvo, aš ir kažkuo jai įtikau, o jausmai atsirado tikri gal metų bėgyje nauji, po to ir pati gražiausia tapo. Nors iš pradžių to nemačiau, vėliau pastebėjau. Kai jau vienas kitas draugas ir bendradarbis kai pamatė sakė ale graži tikrai. Tai ilgai sirgti su prišikta dušia neteko...

Va tokiu dalyku man nesuprast, bet zmones skirtingi
Papildyta:
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 10 16, 17:20)
Visokie santykiai, ir geri ir blogi... Nera taip, kad uzsiimu analize biggrin.gif Tiesiog idomu paskaityti biggrin.gif

Neatleidau, nors bandziau. Bet cia ne vienintelis jo minusas buvo, tai sunku butu pasakyti kaip butu, jeigu butu buvusi tik neistikimybe. Tris metus po isdavystes brendau skyryboms, butent per ta laika ir buvo daugiausia pagundu nusukti i sona, bet nepasukau, supratau, kad is vieno sh... ilipsiu i visa meslo kruva schmoll.gif Jausmu dabar jokiu nera.
Is pradziu pasitikejimo vyrais nebuvo jokio, per daug aplink maciau tu isdavysciu... Ir vedusiu vyru tiek mergindavo...  doh.gif Dabar MB pasitikiu, labai daug bendravom iki sugulant. Nors niekad nesakau, kad MB tai neisduos. Paziuresim.

Saunu, kad toliau susikloste viskas palankiai 4u.gif
Atsakyti
[quote=AistraXXX,2015 10 16, 18:39]
Papildyta:

Būtent kokių? Konkrečiau?
Atsakyti
[quote=daramqp,2015 10 16, 18:44]
[quote=AistraXXX,2015 10 16, 18:39]
Papildyta:

Būtent kokių? Konkrečiau?
[/quote]
Susimetimo greituoju budu nesuprasciau.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 16, 18:49)

Galima rinktis, arba kamuojies, ir sergi kol savaime praeina, graužies savyje kaltės ieškai ir t.t. bet tas laikas neaišku kiek tęsis. Ir tada kuri santykius kažką per nauja, arba išvis nekuri.

Arba pagreitintu būdu lipant per save, nors skauda, bet vistiek :-), ieškai bendrauji, susipažini ir t.t. neleidi neigiamiems jausmas ir emocijoms tavęs užvaldyti. Ieškai kuo tą tuštumą užpildyti. O naujas žmogus vistiek, naujos emocijos, naujas susižavėjimas kažkiek, ir pasimatymai ir t.t. Greičiau padeda pamiršti kas buvo ir t.t. Ir kažkaip taip gaunasi... Neveltui sakoma planuoji planuoji kuri kuri kažką ir visi planai šuniui ant uodegos.. O ekspromtu visad viskas gerai gaunasi... Nu bent jau kol kas beveik 7 metai... Kaip bus toliau matysim...

Šiaip vieną kartą vienas žmogus man patarimą yra davęs, nežinau kiek tai gelbėja, bet tai man kaip kada veikia: "Laimingas ir šiltas akimirkas gyvent būdamas savimi, o sunkias situacijas ir problemas ar šiaip gyvenimo etapus tiesiog vaidink, kaip filme, save užprogramuok kad tu tai ne tu, o kažkieno vaidmuo. Tada išsijungia tie visi ką žmonės pagalvos, ką kiti pasakys ir t.t. Juk aš tai ne aš... Nežinau kiek tame tiesos bet kartais tuo vadovaujus ir žymiai lengviau ir paprasčiau viskas gaunasi būna. :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daramqp: 16 spalio 2015 - 18:21
Daramqp, svarbu dabar viskas gerai, ir meile, ir aistra,ko daugiau bereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daramqp @ 2015 10 16, 18:12)
Pas mane labai panaši situacija, tik kažkiek skirtinga. Tik jau lb sena istorija, paliko su sodžiais atšalau ir laikas skirtis. Viska sužinojau jau post faktum, po išsiskirimo praėjus netoli metų. Kiek žinau buvusioji po šiai dienai šokinėja niekaip ant vieno apsistoti negali. O aš griebiausi vaistų, sakoma žaizdas gydo laikas, per tą laiką kol gija išprotėti galima, pamąstes susimečiau su kita greituoju būdu, moteris į moterį panaši buvo, aš ir kažkuo jai įtikau, o jausmai atsirado tikri gal metų bėgyje nauji, po to ir pati gražiausia tapo. Nors iš pradžių to nemačiau, vėliau pastebėjau. Kai jau vienas kitas draugas ir bendradarbis kai pamatė sakė ale graži tikrai. Tai ilgai sirgti su prišikta dušia neteko...

Nu as tai su betkuo nesusimeciau biggrin.gif Ir kai skyriausi jau nebejutau jokio skausmo, kaip tik pajutau palengvejima. Kaip dabar atsimenu ta kaifa zinant, kad niekas negris namo biggrin.gif Todel mano kartele buvo aukstai pakelta, nes supratau, kad nebesitaikstysiu su jokiom nesamonem, per daug man patiko tas "vienatves" jausmas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daramqp @ 2015 10 16, 19:13)
Galima rinktis, arba kamuojies, ir sergi kol savaime praeina, graužies savyje kaltės ieškai ir t.t. bet tas laikas neaišku kiek tęsis.  Ir tada kuri santykius kažką per nauja, arba išvis nekuri.

Arba pagreitintu būdu lipant per save, nors skauda, bet vistiek :-), ieškai bendrauji, susipažini ir t.t. neleidi neigiamiems jausmas ir emocijoms tavęs užvaldyti. Ieškai kuo tą tuštumą užpildyti. O naujas žmogus vistiek, naujos emocijos, naujas susižavėjimas kažkiek, ir pasimatymai ir t.t. Greičiau padeda pamiršti kas buvo ir t.t. Ir kažkaip taip gaunasi... Neveltui sakoma planuoji planuoji kuri kuri kažką ir visi planai šuniui ant uodegos.. O ekspromtu visad viskas gerai gaunasi... Nu bent jau kol kas beveik 7 metai... Kaip bus toliau matysim...

Man, moters vietoje, netiktu toks variantas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 16, 17:49)

gal priklauso nuo to su kokia intencija puolama į tuos naujus santykius. aš ir nesuprasčiau, sau. bet jei tą daro nuoširdžiai - ne iš keršto ar principo- kodėl gi ne. mano draugas po nesėkmingos santuokos per 3 mėn susipažino ir šeimą sukūrė. jau 10m laiminga pora smile.gif
QUOTE(daramqp @ 2015 10 16, 18:13)
Šiaip vieną kartą vienas žmogus man patarimą yra davęs, nežinau kiek tai gelbėja, bet tai man kaip kada veikia: "Laimingas ir šiltas akimirkas gyvent būdamas savimi, o sunkias situacijas ir problemas ar šiaip gyvenimo etapus tiesiog vaidink, kaip filme, save užprogramuok kad tu tai ne tu, o kažkieno vaidmuo. Tada išsijungia tie visi ką žmonės pagalvos, ką kiti pasakys ir t.t. Juk aš tai ne aš... Nežinau kiek tame tiesos bet kartais tuo vadovaujus ir žymiai lengviau ir paprasčiau viskas gaunasi būna. :-)

Labai įdomi mintis, negirdėta. Atsiribojimas. Panašiai kaip veidrodžio principas, bendraujant su erzinančiais žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 16, 20:28)
gal priklauso nuo to su kokia intencija puolama į tuos naujus santykius. aš ir nesuprasčiau, sau. bet jei tą daro nuoširdžiai - ne iš keršto ar principo- kodėl gi ne. mano draugas po nesėkmingos santuokos per 3 mėn susipažino ir šeimą sukūrė. jau 10m laiminga pora smile.gif
Labai įdomi mintis, negirdėta. Atsiribojimas. Panašiai kaip veidrodžio principas, bendraujant su erzinančiais žmonėmis.

As su MB irgi iskart po skyrybu susipazinau, o kai jau apsisprendem rutulioti rimtus santykius, tai ir vaikus planavom. Net metai po skyrybu nebuvo praeje biggrin.gif
Atsakyti
Pasiulykit kas koki filma paziuret.
Gal pazliumbt noreciau verysad.gif
Gal kas zinot koki filma panasu i si?
https://www.youtube....h?v=asb0c-7YA5w
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 16 spalio 2015 - 20:46
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 16, 20:44)
Pasiulykit kas koki filma paziuret.
Gal pazliumbt noreciau verysad.gif

draugė bigsmile.gif ir aš filmą žiūrėt susruošiau biggrin.gif Lars von Trier "Melancholija", tikiuosi patiks.
Jei nemačius - Neliečiamieji. Vienareikšmiškai geras wink.gif Arba Išgyvena tik mylintys - šedevras. Iš tokių verksmingų net nelabai žinau ką rekomenduot, mat nelabai mėgstu pati.
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 16, 20:44)

Gal kas zinot koki filma panasu i si?
https://www.youtube....h?v=asb0c-7YA5w

yra 2 dalys jo, abi mačius? nors antra skysesnė už pirmą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 16, 21:52)

yra 2 dalys jo, abi mačius? nors antra skysesnė už pirmą blush2.gif

Maciau abi..
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 16, 20:59)
Maciau abi..

gražiam pažliumbimui neblogas Pasivaikščiojimas debesyse. bet sveikiau tau būtų komedija. pvz juodo humoro Šiuolaikiniai žvėrys, įspūdingas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 16 spalio 2015 - 21:06