Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #55

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 21, 22:24)
laiko pas visas vienodai - lygiai 24 val. per parą biggrin.gif  o kam jį skiriam - čia jau kiekvienos prioritetai. nu nesėdėčiau įklimpus tam reikale ir nebūtų poreikio kartais išsiliet - velniop šitą temą.

Na taip, šitoje vietoje esi teisi. Kas kaip nusprendžia taip ir skiria: kas SM blevyzgavoja kas meilužiu džiaugiasi nuo vyro ir vaikų pasislėpęs. wub.gif Kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 10 22, 10:26)
Kita vertus, sakau, kad noriu stipresnio, bet gal galų gale vis tiek paaiškėtų, kad su stipriais aš negalėčiau būti.

Galiu išnuomot vyrą parai, atsikąsi dominanto ir vėl bus ramu lotuliukas.gif . Apskritai, tai manu, kad siaubinga su dominantu gyvent. Bet turbūt nebūna niekur lygiaverčių partnerių, vis tiek kažkas dominuoja labiau.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 21, 21:24)
laiko pas visas vienodai - lygiai 24 val. per parą biggrin.gif  o kam jį skiriam - čia jau kiekvienos prioritetai. nu nesėdėčiau įklimpus tam reikale ir nebūtų poreikio kartais išsiliet - velniop šitą temą.
akivaizdu, kad visoms etatinėms neištikimybės tema aktuali asmeniškai, ir tik nereik jokių "mums tai nerūpi, tik skaitinėt įdomu" (o paskui "visos jūsų istorijos vienodos, nieko čia įdomaus")  tongue.gif

Aš čia atsiradau, kad pabendrauti ta pačia tema su kitomis, kurios tokioje situacijoje, kaip aš.
Tiesiog ieškojau bendraminčių, nes daugiau nėra su kuo šita tema kalbėtis - niekuo nepasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 21, 17:58)
Nu tada man rodos netikri jausmai. Nes, kai myli, tai nei žmona tinkama bebūna, nei dar kokia nauja meilužė. O, jei skaičiuoji, planuoji, kaip šachmatus dėlioji, tai nieko kito ir nebelieka, kaip tik bliauti.
Kur jausmai tikri, ten tikri. Kai santykiai tvirti, tai tvirti. O ne abejonės ir baimė.

Nesutinku. Dauguma čia esančių moko racionaliai mąstyti ne apsigauti. Taip pat ir vyrai bando nepasiduoti jausmams, galvoti protingai ir priimti neskubotus sprendimus.
Kaprizingos nuomonei pritariu drinks_cheers.gif
Pvz mano vyras buvo na sakykim dėmesingas buities reikalams. Bet kaip moteris aš buvau nuvertina. Tai kaip ir būtų buvę protinga likti kartu. O ką, šeima aprūpina, nesivalkioja, nemusa, negirtuokliauja, ko trūksta?
O man trūko. Ir nei kiek nesigailiu. Ir nenusprendziau per dieną. Tiesa pagundos dar nepažinojau. Ilgai ilgai galvojau ką daryti. Kaip ne pasigailėti.. Dėl to iš dalies suprantu savo pagunda tik bijau, kad jis kitoks nei aš. Ir jam tiek ryžto neužteks. Tikrai sunku išeiti iš komforto. Ir mąstyti, kaip visi smerks. O cia dar dėl kito žmogaus... Tai isvis.. Atsigauti prireiktų mažiausiai metų. Viskas nesibaigia su žodžiu SKYRYBOS.
Todėl aš dažnai pagaunu save mąstant. Kokis aš jam turiu būti, kad padėčiau apsispręsti? Nuolanki, gera, palaikanti, tokia, kokia atrodau iki šiol... Ar išdidi, duodanti ultimatumus ir nei kiek ne bandanti įsijausti į jo vietą.
Jis buvo atsirėmęs į stakta, bet neverkė smile.gif tiesiog ilgesingom akim lauke kol praversiu duris.
Visos irir visi moka greitai pasmerkti, dalinti patarimus, bet ar visos mokame suprasti ir įsigilinti? Aš nemanau, kad jausmai yra kaip 2x2. Viskas būna labai labai sudėtinga.
Savo atveju suprasčiau. Jeigu būtume susitare. Jis nesiskirs, aš jo meiluze. Ir basta. Nieko nesitikiu. Bet viskas kur kas giliau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 22, 11:01)
Nesutinku. Dauguma čia esančių moko racionaliai mąstyti ne apsigauti. Taip pat ir vyrai bando nepasiduoti jausmams, galvoti protingai ir priimti neskubotus sprendimus.
Kaprizingos nuomonei pritariu  drinks_cheers.gif
Pvz mano vyras buvo na sakykim dėmesingas buities reikalams. Bet kaip moteris aš buvau nuvertina. Tai kaip ir būtų buvę protinga likti kartu. O ką, šeima aprūpina, nesivalkioja, nemusa, negirtuokliauja, ko trūksta?
O man trūko. Ir nei kiek nesigailiu. Ir nenusprendziau per dieną.

Man žiauriai įdomu, kaip tu taip apsisprendei, jei viskas visai neblogai, kaip ir buvo. Ir vaikas dar toks mažiukas. Neturėjai jokių baimių?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 22, 12:01)
Todėl aš dažnai pagaunu save mąstant. Kokis aš jam turiu būti, kad padėčiau apsispręsti? Nuolanki, gera, palaikanti, tokia, kokia atrodau iki šiol... Ar išdidi, duodanti ultimatumus ir nei kiek ne bandanti įsijausti į jo vietą.

Anksčiau ar vėliau, turėsi būti savimi. Nepavyks visą gyvenimą žaisti būsiu tokia, dabar būsiu anokia. Aš ir pati jaučiu, ir su kitom moterim esam aptarę, dėl ko moterys tiesiog sužydi po 35, po 40. Nes jos nebežaidžia žaidimų. Jos yra tokios, kokios yra.
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 22, 11:01)
Kaprizingos nuomonei pritariu  drinks_cheers.gif
O man trūko. Ir nei kiek nesigailiu. Ir nenusprendziau per dieną. Tiesa pagundos dar nepažinojau. Ilgai ilgai galvojau ką daryti. Kaip ne pasigailėti.. Dėl to iš dalies suprantu savo pagunda tik bijau, kad jis kitoks nei aš. Ir jam tiek ryžto neužteks. Tikrai sunku išeiti iš komforto. Ir mąstyti, kaip visi smerks. O cia dar dėl kito žmogaus... Tai isvis.. Atsigauti prireiktų mažiausiai metų. Viskas nesibaigia su žodžiu SKYRYBOS.
Jis buvo atsirėmęs į stakta, bet neverkė smile.gif tiesiog ilgesingom akim lauke kol praversiu duris.
Visos irir visi moka greitai pasmerkti, dalinti patarimus, bet ar visos mokame suprasti ir įsigilinti? Aš nemanau, kad jausmai yra kaip 2x2. Viskas būna labai labai sudėtinga.
Savo atveju suprasčiau. Jeigu būtume susitare. Jis nesiskirs, aš jo meiluze. Ir basta. Nieko nesitikiu. Bet viskas kur kas giliau...  4u.gif

O kodėl nebūti tiesiog savimi? Ar ketini visą gyvenimą apsimetinėt?
Atsakyti
Realiai su juo aš esu tokia kokia esu. Tokia ir esu besimetanti. Kai pykstu noriu kuo greičiau viską sutvarkyti. Kai atsileidžiu noriu jį suprasti ir būti šalia. Nesvarbu jis vedęs ar dar koks. As tokia ir esu. Be proto gera... Per gera.. Iki ribos... Exui buvau irgi gera. Bet vieną dieną atėjo tam riba...
Su ex.. Dominantas buvo, jokio švelnumo, jokių artumu. Tiesiog esam kad būti. Jam neįdomu buvo kažkur eiti, kažką įdomaus nuveikti, pasižmonėti. Kazko išmokti. Ir pan. Darbas ir namai. Norėdavau kažkur islysti, turėdavau pati organizuoti ir prašyti jo kad eitumem kartu. Toliau. Impulsyvus. Kartais agresyvus. Liestis nėra ko. Įdomiausias dalykas TV. Žodžiai niekada neapgalvojami. Galų gale dėjo į krūmus dėl geresnio gyvenimo išlėkė į užsienį, paliko mus gyventi kaip norim. Mėnesiais neskambino. Pinigų atsiunčia ir gyvenkit kaip norit. Atsivežti mūsų negali. Grįžti irgi. Nors tiesa tokia kad atsivežti mus buvo visos galimybės.
Žinoma bijojau. Laaaabai bijojau.ir dabar vis dar bijau likti amžinai viena. Pati issikeliau gyventi į kitą butą. Pati rūpinuosi vaiku, lekiu į darbą. Jis atsiunčia alimentus Ale ir viskas.
Daug kas sako tu šaunuolė, susitvarkai viena. Nieko aš nesu šauni. Susitvarkau, bet tik todėl kad neturiu iš ko rinktis.
Tai ir pagundai pasakiau, nustok man burti burtus. Rūpinkis manim ne žodžiais o darbais. Ne aš čia tavęs turiu siekti.
Kai ex buvo šaltas ir abejingas. Mane labai sužavėjo šitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 22 spalio 2015 - 11:23
QUOTE(username @ 2015 10 22, 12:22)
Realiai su juo aš esu tokia kokia esu. Tokia ir esu besimetanti. Kai pykstu noriu kuo greičiau viską sutvarkyti. Kai atsileidžiu noriu jį suprasti ir būti šalia. Nesvarbu jis vedęs ar dar koks. As tokia ir esu. Be proto gera... Per gera.. Iki ribos... Exui buvau irgi gera. Bet vieną dieną atėjo tam riba...
Su ex.. Dominantas buvo, jokio švelnumo, jokių artumu. Tiesiog esam kad būti. Jam neįdomu buvo kažkur eiti, kažką įdomaus nuveikti, pasižmonėti. Kazko išmokti. Ir pan. Darbas ir namai. Norėdavau kažkur islysti, turėdavau pati organizuoti ir prašyti jo kad eitumem kartu. Toliau. Impulsyvus. Kartais agresyvus. Liestis nėra ko. Įdomiausias dalykas TV. Žodžiai niekada neapgalvojami. Galų gale dėjo į krūmus dėl geresnio gyvenimo išlėkė į užsienį, paliko mus gyventi kaip norim. Mėnesiais neskambino. Pinigų atsiunčia ir gyvenkit kaip norit. Atsivežti mūsų negali. Grįžti irgi. Nors tiesa tokia kad atsivežti mus buvo visos galimybės.
Žinoma bijojau. Laaaabai bijojau.ir dabar vis dar bijau likti amžinai viena. Pati issikeliau gyventi į kitą butą. Pati rūpinuosi vaiku, lekiu į darbą. Jis atsiunčia alimentus Ale ir viskas.
Daug kas sako tu šaunuolė, susitvarkai viena. Nieko aš nesu šauni. Susitvarkau, bet tik todėl kad neturiu iš ko rinktis.
Tai ir pagundai pasakiau, nustok man burti burtus. Rūpinkis manim ne žodžiais o darbais. Ne aš čia tavęs turiu siekti.
Kai ex buvo šaltas ir abejingas. Mane labai sužavėjo šitas...

Žinoma, kad šaunuolė. Tuomet puikiai turėtum suprasti, koks yra jausmas, kai griūna šeima. O, ypač su pagalba iš šono. Žinoma, meilužio žmonos jausmai nerūpi. Bet, spėju ji panašiai apie tavo būsimąjį galvoja.
Atsakyti
username,niekad nepagalvoji apie jo zmona? sazine negrauzia? 4u.gif
Atsakyti
Kažkada galvodavau. O dabar ne. O kas apie mane galvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 10 22, 12:09)
username,niekad nepagalvoji apie jo zmona? sazine negrauzia?  4u.gif

Šimtus kartų sakyta sutuoktinis turi galvoti apie savo antrą pusę, jis prisižadėjo žmonai amžiną meilę, ištikimybę ir dar bala žin ką irnesakyk.gif
Jei neduok Dieve pamilčiau vedusį diedą apie jo žmoną tikrai negalvočiau.
Papildyta:
QUOTE(username @ 2015 10 22, 12:34)
Kažkada galvodavau. O dabar ne. O kas apie mane galvoja smile.gif

Visų žmonių nagai į save riesti ir basta biggrin.gif
Atsakyti