QUOTE(Off @ 2015 10 22, 10:26)
O kai aš pasakau, kas man nepatinka, tai visuomet sako, kad aš prisigalvoju ir, kad taip nėra. Nors kalbam apie tą patį ir ne vieną kartą jau.
Tai ir klausimas ar apsimeta, ar iš tikrųjų nesupranta.
Aš noriu, kad viskas būtų tiesiai šviesiai, kad jei kažko nedarys arba padaryti negali, tai ir pasakytų taip - NE, TAIP NEBUS, NEGALIU IR PAN.
Off, jei ne paslaptis, kas konkrečiai kelia nepasitenkinimą? Bendravimas, dėmesio stoka, atsargumo reikalai, sex ar kt?
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 22, 11:07)
Anksčiau ar vėliau, turėsi būti savimi. Nepavyks visą gyvenimą žaisti būsiu tokia, dabar būsiu anokia. Aš ir pati jaučiu, ir su kitom moterim esam aptarę, dėl ko moterys tiesiog sužydi po 35, po 40.
Nes jos nebežaidžia žaidimų. Jos yra tokios, kokios yra.
Turbūt turėjot minty, kad joms jau nebereikia ieškoti savęs, puikiai pažįsta save ir žino ko nori.
O žaidimai būtini. Žmogus pasensta, kai nustoja žaisti. Visose srityse: profesinėje (azartas, žingeidumas), grožio (mados žaidimai, eksperimentavaimai savu stiliumi), laisvalaikio (pašėlti ir įdomiai praleist laiką), santykių (flirtas ir sex žaidimai), etc...
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 10 22, 14:25)
o ka? as tai galvojau. vienu metu net veze, kad turi zmona. buvo ir sazine uzgrauzus...
kaprizinqa, turi dabar pagundą /pagundų ar dorai gyveni? ištekėjus?
QUOTE(username @ 2015 10 22, 16:06)
Tik tiek kad dabar esame toj riboj, kai jis nori, kad aš visada jam atsiliepciau, norėtų kad sėdėčiau namie, nes be proto pavydi isterikuoja jei kur išeinu. Ir greitai būna nuleistas. Kad! Jis neturi teisės man priekaištauti, nes realiai aš laisvas žmogus. Ir dėl to jam sunkiausia. Norėtų mane kontroliuoti, bet negali, nes žino, kad turi teisę tik į žmoną. Anksčiau sėdėdavau namie. Tai jis labai patenkintas buvo. Dabar nebesedziu. Tai jis konfliktuoja pats su savimi. Viena minute sako, kad aš laisva ir galiu daryti ką noriu, kita minų prisipažįsta , kad jis eina iš proto ir be galo pavydi.
Nekliūna toks savininkiškumas? Jei būsit kartu, tai nedings, pavydumas yra charakterio bruožas