Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Mergaites, gal kuri pirkot Ryder pant ir Pixie snap front pant ir galit pasakyti, ar siu kelniu dydziai sutampa? Rekomendavot man ryder pant imt R0 arba max tall2, bet gavau pixie R2 ir jos tinka idealiai. Vat ir suabejojau, ar 92 cm dupce ikisciau i ryder R0....
Atsakyti
Jei nesioju XXS-XS jcrew, sio megztuko XXS nebutu mazas? Krutinei apie 86 cm
4u.gif 4u.gif 4u.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2015 11 03, 15:23)
Jei nesioju XXS-XS jcrew, sio megztuko XXS nebutu mazas? Krutinei apie 86 cm
4u.gif  4u.gif  4u.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0

Butu mazas smile.gif ypac del trumpumo
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 03, 14:36)
Mergaites, gal kuri pirkot Ryder pant ir Pixie snap front pant ir galit pasakyti, ar siu kelniu dydziai sutampa? Rekomendavot man ryder pant imt R0 arba max tall2, bet gavau pixie R2 ir jos tinka idealiai. Vat ir suabejojau, ar 92 cm dupce ikisciau i ryder R0....

Ikisit tikrai o pixie prasitampys manau ir noresit mazesnio dydzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 11 03, 17:38)
Butu mazas smile.gif ypac del trumpumo

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 11 03, 18:38)
Ikisit tikrai o pixie prasitampys manau ir noresit mazesnio dydzio wink.gif

Mjooo.... nu bus matyt g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 03, 14:36)

As ikisau biggrin.gif Nors pixie irgi turiu 0 ir jos man pasinesiojo ir lyg didokos krenta jau g.gif Ryderio dar nenesiojau ax.gif
Atsakyti
O petite nuo regular dydis skiriasi kelnių? Ar tik ilgis? Nes aš ryder laukiu P00 doh.gif būtų regular, tai ok, bet ar petite nereiks dukrai palikt ant išaugimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 11 03, 19:17)
As ikisau biggrin.gif Nors pixie irgi turiu 0 ir jos man pasinesiojo ir lyg didokos krenta jau g.gif Ryderio dar nenesiojau ax.gif

Rimtai tiek daug prasitampo? Nu jo, tai super apsipirkau tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 03, 18:23)
O petite nuo regular dydis skiriasi kelnių? Ar tik ilgis? Nes aš ryder laukiu P00  doh.gif  būtų regular, tai ok, bet ar petite nereiks dukrai palikt ant išaugimo biggrin.gif

Skiriasi ir dydis,regular siek tiek didesnes nei petite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 03, 18:23)
O petite nuo regular dydis skiriasi kelnių? Ar tik ilgis? Nes aš ryder laukiu P00  doh.gif  būtų regular, tai ok, bet ar petite nereiks dukrai palikt ant išaugimo biggrin.gif

Petite yra dydziu mazesnes nei regular.
Ir siaip ryder man pasirode mazesnes nei kitos mano turimos jcrew. Bent jau liemuo ju tikrai siauresnis.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2015 11 03, 21:19)
Ir siaip ryder man pasirode mazesnes nei kitos mano turimos jcrew. Bent jau liemuo ju tikrai siauresnis.

visiskai pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 11 03, 19:12)
Skiriasi ir dydis,regular siek tiek didesnes nei petite 4u.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2015 11 03, 20:19)

Mjoo biggrin.gif teks kūdintis biggrin.gif
Atsakyti