Įkraunama...
Įkraunama...

Bateliai

Nauji bateliai, viršus ir vidus oda, dydis 7 1/2 (atitinka). Kulniuko aukštis apie 5 cm. Gabor (Made in Germany).

7 eurai

user posted image

user posted image
user posted image

Dar vieni uždaresni Gabor bateliai, odiniai, kulnas apie 5 cm, dydis 7 1/2 (atitinka)
7 eurai

user posted image

user posted image

user posted image

Platformos, dėvėtos max 4 kartus, būklė puiki. 40 dydis, dydį atitinka.
10 eurų

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Nauji rudi bateliai, rašo dydis 7/40 bet link 39 dydžio man atrodo labiau.... viduje 25,5 cm. Nedėvėti nei karto. Deja maži... Reali spalva antroje nuotraukoje.
Parduodu už pusė pirktos kainos.
7 eurai

user posted image

user posted image

Batukai, būklė puiki. Nėra rudi, labiau šokoladiniai.40 dydis, atitinka.
5 eurai

user posted image
user posted image

Vieną kartą dėvėti Esprit batukai, 40 dydis, netiks plačiai kojai, 6 eurai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
D for dasia naturalios odos bateliai-balerinos. Labai kokybiski bateliai,geros bukles. 37 dydis. 10 eur.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Siūlau tobulus COLE HAAN batus, siu metu topas 4u.gif
user posted imageuser posted image

Dydis 8,5 US. Pradine kaina buvo 238 USD, siulau uz 85 eur, tiek man jie kainavo 4u.gif Tiktu 39-39,5 dydžio savininkei 4u.gif Lauksiu zinuciu i az 4u.gif
Atsakyti
parduodu 1 kartą avėtus natūralios odos aukštakulnius - nepataikiau su dydžiu.

Carma shoes, 37 dydis

35 € (pirkti uz 70 €)

user posted image

user posted image

user posted image

parduodu iš 6 P.M. parsisiųstus ir vienąsyk per šventę avėtus aukštakulnius

jų patogi keltis ir dailiai atrodo ant kojos. Medžiaga - juodas satinas.

37 dydis

11,00 €

user posted image

user posted image

user posted image

ESTE pilnai odiniai (ir viduj ir išorėj) bateliai, mažai avėti, patogūs, 37 dydžio, pirktos Este parduotuvej

15 eur

user posted image
user posted image

Mango bateliai

36 dydis, atitinka 36.5-37

Natūrali lakuota oda, viduj taip pat oda, natūralios žomšos kantas

reiketu pakalt kulniukus

10 EUR

user posted imageuser posted image
Atsakyti
nauji originalūs UGG, 39 dydžio, bet manyčiau labiau atitinka 38,5, nes man kiek mažoki, o mano pėda 25cm. Šiaip labai puikūs bateliai, ant kulno kailiukas, odiniai - tik 62EUR.

user posted image
user posted image
user posted image

Lengvi, odiniai superiniai FLIP FLOP bateliai, bet pamazinti. 39 dydzio, bet, manyciau, atitinka 38 dydi -49 eur

user posted image
user posted image

Naujos TH balerinos, labai gražios, minkštos, priekyje stikliukai, labai puošniai atrodo. 36 dydžio,rekomenduociau 22,5cm pėdai, šiaip vidinio padelio ilgis max 23cm. - 31 EUR
user posted image
user posted image

Tamsiai pilki madingi Esprit rudeniniai-pavasariniai bateliai su auliuku, užtrauktuku, raišteliais, kurie reguliuoja plotį, nauji, su etiketėm, pašiltinti tokiu tarsi frote pamušaliuku, pirkti ne LT. 36 dydis, vidinis padelis apie 22,8cm, pėda turėtų būti atitinkamai trumpesnė - 50EUR (tikra kaina 69,99EUR)
user posted image
user posted image

per až 4u.gif
Atsakyti

Nauji originalus Guess batukai 9,5 dydis.Tiks 39-40 dydzio kojai.oda
55 eurai.

user posted image

https://www.youtube....h?v=eecISFsg34s

Atsakyti
Labai geros būklės Massimo dutti bateliai 37d. 70EUR
http://www.vinted.lt...utti-grazuoliai
Atsakyti

Michael Kors dydis 37ir 38 kaina 80Eur
user posted image
user posted image

Michael Kors wub.gif wub.gif wub.gif dydis 38 Kaina 120Eur 4u.gif
user posted image
user posted image
Prety Nana parsiusti is Jav nerealiai patogus odinukai.dydis 38 tiks devinciai 37.5
Vienas smagumelis vaikscioti su tokiais batukais.Kojyte atrodo itin dailiai.Kaina 80 Eur(reali kaina 200 Eur)
user posted image
user posted image

Papildyta:

Michael Kors odines basutes,itin patogios,peda jauciasi labai konfortiskai.
Dydis 37-37.5
kaina 85Eur(reali kaina 150Eur)
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image

Michael Kors dydis US7.5 TIKS DEVINCIAI 38 vidpadis 25cm,be galo patogus tinka ir platesniai pedai kaina 120Eur 4u.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:

Dv By Dolce Vita Giya odinukai wub.gif dydis 36.5- realiai atitinka 36 Kaina 64 EUR(reali kaina 140 EUR)
user posted image
user posted image
[img]http://images49.fotki.com/v302/photos/1/1175174/5121994/IMG_8422-

Michael Kors viena kart devetos ,tad galima sakyti kad naujos ,dydis 37 kaina 80Eur
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anzelikas7 @ 2016 04 14, 14:06)
Nauji smagus bateliai-40 d. 30 Eur

user posted imageHosted on Fotki...

4u.gif
Atsakyti
Timberland balerinos, beige spalvos (kūno spalvos). Minkšta nubuko oda. 38 dydis, bet pamažintas, tinka 37-37,5. Vidpadis 24 cm. Trumpai nešiotos ir išplautos. 20 €. 18 eur.

user posted image
TIMBERLAND Earthkeepers Stratham Heights Tall Zip Boot, 7 dydis. Avėti gal savaitę. Man vis dėlto mažoki. Vidpadis 24 cm. Atiduodu už 70 e. IKI MĖNESIO PABAIGOS – 35 eur.

user posted image
user posted image
Vieną kartą šventėje avėti Vince Camuto bateliai, 38 dydis (atitinka), tamsiai tamsiai mėlyna spalva, nedidelė platformėlė, kulniukas neaukštas, šiaip patogūs, gražūs bateliai, bet man "neprilipo" verysad.gif 18 eur.
user posted image
user posted image
Kelis kartus darbe avėti Zara basic juodi bateliai. 38 dydis (atitinka), juoda spalva, kulniukas vidutinis, patogūs ir gražūs, tinka ir prie kelnių, ir prie suknelės. 25 eur (mokėta 40). 20 eur.
user posted image
user posted image
Atsakyti
J.crew Collection Sophie calf hair loafers 9 d, man su 39 d dideli,tiktu 39,5-40 dydziui manau,labai ilgai gaudyti,grazus ir labai patogus,viduje oda,isoreje kailiukas wub.gif viduje apie 26,5 cm, 55 eur 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
https://www.jcrew.co...A9806/A9806.jsp
i až 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujus, iš JAV siųstus Vince Camuto Jemilla batelius, pilkos spalvos. Tikros odos, minkštučiai. US 10 dydis, tačiau realiai matyt atitinka 9 dydį (europietišką 39-40), nes man nešiojančiai US 9,5-10 dydį jie per maži. Vidpadis priklijuotas, todėl negaliu tiksliai išmatuoti.

Kaina – 45 Eur. Vilnius. Siunčiu.

user posted image

Daugiau nuotraukų
čia

Atsakyti