Nauji, odiniai 38 dydžio Ecco aimee batai, vidpadis 25 cm. Labai lengvi, patogūs, užsisega užtrauktuku arba susivarsto 52 eurai 58 eurai, Vilnius, siunčiu
Nauji, tik po kambarį matuoti klasikiniai Hogl bateliai, odiniai, su dėžute 4.5 dydis arba mūsų 37.5. Kulniukas 4,5 cm
Parduodu naujas ispanų brendo gerai žinomas PRETTY BALLERINAS balerinas dyd. 39 eur. bet jos mažintos, tik kas nešioja 8-38,5 eur. pėdai 24,5-25 cm. Versta oda, vitpadis oda. guminis padas. Manau rašyti apie šio brendo kokybę, patogumą ir visas kitas savybes neverta. Spalva - Beige. Tokia ir realybėje yra spalva šių gražuolių. Priekinė dalis dekoruota bronzine detale. Šių metų must-have. PRETTY BALLERINAS brendo batais prekiauja Dolita. Kaina tokių balerinų 150 eur. Likusi paskutinė pora 37 dyd. išparduoda po 113 eur. -37 dyd. visi dydžiai išpirkti jau. Pirktos yoox.com. Neparduočiau aš jų niekada, bet nesižiūri man šitas modeliukas ant mano pėdos, nes turiu kauliukus, tai tik išryškina mano pėdos problemą, todėl su liūdesiu įdėjau į pardavimą po ilgų svarstymų. Kaina 110 eur.
Nauji natūralios lakuotos odos "GEOX" aukštakulniai Dydis : 36,5 (europinis) Vidus ir išorė natūrali oda Kaina : 50EUR NUORODA DAUGIAU APIE BATUKUS CIA
Graceland odiniai bateliai, avėti vieną kartą, man per maži. Būklė ideali. Dydis - 40, nors rašo 41. Viduje - 25.5cm. Kulniuko-platformos aukštis - 5 cm. Kaina - 16 eur.
Nauji odiniai itališki Lilimill bateliai iš yoox. Dydis 37. Vidpadis 23,5 cm. Kulnelio aukštis 5,5 cm. Bato išorė ir vidus pilnai iš natūralios odos, padas ir kulnas iš gumos. Su dėžute. Kaina 32 .