Jcrew Cece balerinos, dydis 10. Pirktos iš senųjų kolekcijų, Made in Italy Labai kokybiškos verstos odos balerinos, minkštos ir švelnios. Atitinka eu41 dydį, vidpadis - 27 cm. Kaina - 55 eur.
Parduodu mielus Ralph Lauren batelius. Jie nuostabūs, gaila, kad man per dideli Dydis USA 6,5. Aš aviu 36-37, bet šie labiau 37 dydžio. Išorė - versta odelė, viduje taip pat oda. Bateliai Vilniuje. Prašome matuotis. Kaina 55 eurai. Rašykite į AŽ.
NAUJI LABAI GRAŽŪS IR IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS CORSO COMO MYER AULINUKAI, kaina 45 Eur Dydis US 8, atitinka 37,5 - 38 europietiška, visas vidpadukas apie 24,5 cm. Sakyčiau skirti apie 24 cm pedai. Ir vidus ir išorė natūrali oda
Naujos "Clarks" active air balerinos Dydis : 37 europinis ( 4UK ) Vidus ir išorė natūrali oda Clarks Active Air leidžia orui laisvai tekėti su kiekvienu žingsniu. Clarks Active Air Novatoriškos technologijos padeda užtikrinti tinkamą paramos lygį. Nauja batų technologija susideda iš šimtai mažų oro kišenių, kurios veikia kaip pagalvėlės tarp jūsų ir žemės, kiekvienas žingsnis yra absorbuojamas, todėl pėda nejaučia jokio diskomforto einant ir yra užtikrinamas ilgalaikis komfortas. Clarks Active Air padas yra minkštas, suteikiantis ilgalaikį komfortą visą dieną. Spalva : juoda Kaina : 42EUR DABAR TIK 37EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Nauji tamsiai mėlyni lakuoti aukštakulniai ESTE bateliai
Patogus išlinkimas,kulno nesijaučia. Spalva tamsiai mėlyna (navy) ,su perlamutriniu žvilgesiu.
Dydis parašyta 37 ,bet mažinti tinka nešiojančiai 36-36,5.
Naturalios odos.
Kulnas 9 cm.
Mokėjau 109 eurus.
Atiduosiu už 50 eur.
H&M firmos nauji aulinukai atvežti iš užsienio. Tik matuoti. Man deja didoki. Labai patogus bei elegantiškas modeliukas Matinė kokybiška dirbtinė juoda oda Madinga kulniuko forma - lenktis Kulniuko aukštis - 10.5 cm. Dydis - 40(EUR). Kaina tik 28 .
Lakuotos odos Cole Haan oxford'o bateliai. Lengvuciai, dailuciai Dydis 8,5 amerikietiskas atitinka 39 Europini (vidpadis 25,5 cm). Kaina 49 Eur Detaliau: http://www.amazon.co...ster_B00AJIW5YW
Juodi, su pilkos tekstiles intarpu CALVIN KLEIN nauji batukai / aulinukai, siusti is JAV. Dydis 39 (amerikietiskas 8,5) labiau tiks neplaciai pedai, vidpadis 26 cm, taciau smaili nosyte, todel tiks 25,5 padukui. Kaina 41 Eur Gaugiau info: https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER