Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 32tema

QUOTE(ailima @ 2015 10 16, 09:33)

juratėle2006, darei dar HCG?kada pas gydytoją, gal jau kitą savaitę smile.gif
Papildyta:

Man EKO tik po 2 savaiciu 4u.gif vakar suejo 5 savaites, o leido daryti tik 7 savaite, tai laukiu, kankinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 10 16, 11:06)
Niu va jums pasisekė. Gaila kad man ne  verysad.gif
Dauguma daromės pas tapati gytytoja,bet vienoms tinka kitoms ne  g.gif  idomu kodėl.

Na sunku pasakyti, matyt kiekvienos situacija vis skirtinga, gal daktarui vienu metu sunku viska ir pamatyti... unsure.gif net nezinau... o tas mano "pasisekimas" tai irgi.. po paskutines LP+H maniau kad jau viskas, bet kartojant H buvo rastas mazas polypas ir vel paskire sekancia H... mano "sekmes" receptas: gimdos metroplastika pagal Tomkins, LP ir 3 histero lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 10 16, 12:25)
gimdos metroplastika pagal Tomkins, LP ir 3 histero  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas tau darė metroplastiką, Klimas gal?nes ir man tokia atlikta prieš daug, daug metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 16, 12:45)
o kas tau darė metroplastiką, Klimas gal?nes ir man tokia atlikta prieš daug, daug metų  4u.gif

Alisauskas dare. Kol kas pfu pfu pfu niekas priekaistu neissake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 10 16, 05:35)
Druide visi kumsciai dabar uz tave 4u.gif  4u.gif jau tempiu suoliuka prie tavo duru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As taip pat galvoju daryti pabraizyma pas M, bet as planuoju daryt antakalny, nebent ten manes nepriims, tada gal i grybo g.
o kodel Tr netiko?

Vakar gavau nuo Elis laiska, Semra uzdege zalia sviesa ir leido startuoti kai tik mes busime pasiruose, jokiu proceduru nebereikia thumbup.gif  merginos patarkit, su M esu suplanavusi Histero ir injury lapkricio 11, bet manau kad reikes labai prasytis kad atkeltu anksciau, nes su ciklu nesusitariu biggrin.gif ir nezinau ar dar daryti H ar tik injury unsure.gif semra perziurejus GN sake daugiau jokiu proceduru nereikia, M sake kad nori daryti Histero tol kol bus svarus vaizdelis. Paskutini karta per histero jis pasalino maza polypa ir pertvarele, sikart turetu buti svari histero, bet jei vel ka padarys tai man nusikels IVF i gruodi, geriausiu atveju unsure.gif  o injury daromas ciklo gale pries IVF cikla, tai tada ir injury netektu prasmes... nezinau ka cia dabar daryti unsure.gif

Elis man rase: "It should be performed 3-7 days after the cycle." Tai kaip suprantu, po mmm 3-7dienos. Ar as klystu??? g.gif g.gif g.gif Nes skaiciau cia ir kitokiu variantu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 10 16, 12:46)
Alisauskas dare. Kol kas pfu pfu pfu niekas priekaistu neissake lotuliukas.gif

gyd A lišauskas tikrai geras specas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 10 16, 20:56)
Elis man rase: "It should be performed 3-7 days after the cycle." Tai kaip suprantu, po mmm 3-7dienos. Ar as klystu???  g.gif  g.gif  g.gif  Nes skaiciau cia ir kitokiu variantu...  unsure.gif

unsure.gif na M man sake kad pabraizymas darosi ciklo gale, tai as tuo ir vadovaujuos. unsure.gif kazi o kaip kitos merginos dares? Pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Va ir intike radau "ideally the procedure should be done between days 19 and 25 of your menstrual cycle."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 17 spalio 2015 - 00:54
QUOTE(__777__ @ 2015 10 16, 23:40)
unsure.gif na M man sake kad pabraizymas darosi ciklo gale, tai as tuo ir vadovaujuos.  unsure.gif kazi o kaip kitos merginos dares? Pasidalinkit patirtim  mirksiukas.gif
Va ir intike radau "ideally the procedure should be done between days 19 and 25 of your menstrual cycle."

Gal turkai kitaip nori?? g.gif Pas juos gi daznai kas buna kitaip... smile.gif Reiks dar su Elis pasitikslinti smile.gif
O tai jeigu ta pabraizyma pries mm darytis, tai galima tada sekanti cikla startuoti iskart ar reikia palaukt kazkiek laiko??? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as pries Ivf noriu pasiziureti, ar viskas pas mane ok,nera cistu etc. kada eiti? smile.gif nes jei ciklo gale,ar vis tiek matysis? g.gif
Atsakyti
Labas rytas

Merginos,gal is Jusu kurios turite MTHFR geno mutacija ir naudojate/naudojote specelius papildus.pvz actyvia folio rg., B12-B6 turetumete atliekamo ir galetumete parduoti??? LABAI PRASAU!
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 10 17, 07:48)
Gal turkai kitaip nori??  g.gif  Pas juos gi daznai kas buna kitaip... smile.gif Reiks dar su Elis pasitikslinti smile.gif
O tai jeigu ta pabraizyma pries mm darytis, tai galima tada sekanti cikla startuoti iskart ar reikia palaukt kazkiek laiko???  g.gif  g.gif

Galima startuoti jau sekanti cikla 4u.gif informuok ka elis pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 10 17, 07:48)
Gal turkai kitaip nori??  g.gif  Pas juos gi daznai kas buna kitaip... smile.gif Reiks dar su Elis pasitikslinti smile.gif
O tai jeigu ta pabraizyma pries mm darytis, tai galima tada sekanti cikla startuoti iskart ar reikia palaukt kazkiek laiko???  g.gif  g.gif

man prof Semra sakė injury daryti ciklo gale savaitę iki mmm prieš ivf ciklą.
kadangi man reikėjo polypą šalinti ir reikėjo histero, sakė histeroskopiją daryti ciklo pradžioje po mmm kai tik grįšiu į LT , o injuty daryti prieš atvažiuojant i TR savaitę iki mmm. man taip sakė per konsultaciją prof Semra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emirra @ 2015 10 17, 09:54)
Labas rytas

Merginos,gal is Jusu kurios turite MTHFR geno mutacija ir naudojate/naudojote specelius papildus.pvz actyvia folio rg., B12-B6 turetumete atliekamo ir galetumete parduoti??? LABAI PRASAU!

Emirra , tėvų daržely yra atskira tema su šia mutacija , gal ten parašyk nes ten visos mergaitės su tokia diagnoze , gal jos turės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 10 17, 08:02)
Sveikos merginos, as pries Ivf noriu pasiziureti, ar viskas pas mane ok,nera cistu etc. kada eiti? smile.gif nes jei ciklo gale,ar vis tiek matysis?  g.gif

aš ėjau ciklo pradžioje , bet manau galima drasiai ir ciklo gale 4u.gif gal net ir geriau g.gif
Atsakyti