Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 32tema

QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 18, 23:30)
Turkish airlines wink.gif As vakar pas juos cia nuejus buvau, visko isklausinejau  mirksiukas.gif

aciu nuojauta 4u.gif , kad daliniesi tokia info, tikrai situo variantu pasidomesiu thumbup.gif thumbup.gif

del grand bazaro, na mum su vyru nepasirode ten labai pigu, sekanti karta bandysim nurukti i azijines dalies koki turgu, ten sako zymiai pigiau, todel kad grand bazaras gal jau net labiau turistams skirtas nei vietiniams biggrin.gif o bendrai paemus tai kainos tikrai nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 18, 21:30)
Turkish airlines wink.gif As vakar pas juos cia nuejus buvau, visko isklausinejau  mirksiukas.gif

Labas rytas,kaip taip imanoma užsisakyti ? Gal galima smulkiau mirksiukas.gif
Sėdžiu jau lėktuve. Nusimato ilga kelionė. Rytoj ryte H . Tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Kaip gera ir saldu miegasi savo lovoj wub.gif
Jau namuos - gryzom be nuotykiu, vairuotojas pavelavo apie 10 min., bagazo nekrate, oras vakar buvo superinis wub.gif
Laukia pats sunkiausias laukimo laikotarpis verysad.gif Bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 19, 11:03)
Kaip gera ir saldu miegasi savo lovoj  wub.gif
Jau namuos - gryzom be nuotykiu, vairuotojas pavelavo apie 10 min., bagazo nekrate, oras vakar buvo superinis  wub.gif
Laukia pats sunkiausias laukimo laikotarpis  verysad.gif Bijau  blush2.gif

Kaip grįžti į namus po visų kelionių ir blaškymųsi, tada supranti, kad geriausia sava lova smile.gif. Kada HCG diena? Laikykis 4u.gif.. aš tikiu, kad hcg bus teigiamas wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 19, 10:03)
Laukia pats sunkiausias laukimo laikotarpis  verysad.gif Bijau  blush2.gif

DruiDe, tik be streso, gerai? mirksiukas.gif
Viskas čia su tavim Ok mirksiukas.gif pamatysi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 10 19, 08:01)
Labas rytas,kaip taip imanoma užsisakyti ? Gal galima smulkiau  mirksiukas.gif
Sėdžiu jau lėktuve. Nusimato ilga kelionė. Rytoj ryte H . Tikiuosi viskas bus ok smile.gif

Zinok, kaip uzsakyti, nelabai galiu atsakyti. Bet, manau, reiktu paslambinti i Turkish airlines ir paklausti kaip ta galima padaryti.
Cia as buvau jau Turkijoj nuvarius i ju atstovybe ir klausius, tai gavau atsakyma, kad galima, bet tik bilietas brangiau kainuos. Beje, Lietuvoje vyras gavo roki pat atsakyma.
Atsakyti
Merginos, gal zinote, jei man punkcija penktadieni, kada butu isodinimas 5 dienu embrionu: antradieni ar treciadieni?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 19, 13:48)
Merginos, gal zinote, jei man punkcija penktadieni, kada butu isodinimas 5 dienu embrionu: antradieni ar treciadieni?

Nuojauta, kuo dideliausios Tau sėkmės!!! Būtinai grįšk su žirniuku, o gal ir keliais nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 19, 13:48)

trečiadienį 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,reikia patarimo 4u.gif Pries vaziuojant i Turkija noriu dar apsilankyt pas Karpenko,nes liko dar netirtas imunininis nevaisingumas,o kaip supratau,ji cia spece g.gif .Jei pavyks pas ja pakliut,gal galit patart,kokius tyrimus pasidaryt iki vizito,kad sutaupyciau laiko?Gal lastelinio imuniteto tyrima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudla @ 2015 10 19, 14:18)
Sveikutes,reikia patarimo 4u.gif Pries vaziuojant i Turkija noriu dar apsilankyt pas Karpenko,nes liko dar netirtas imunininis nevaisingumas,o kaip supratau,ji cia spece g.gif .Jei pavyks pas ja pakliut,gal galit patart,kokius tyrimus pasidaryt iki vizito,kad sutaupyciau laiko?Gal lastelinio imuniteto tyrima? g.gif

Ląstelinį imunitetą, bendrą kraują ir D-dimerus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos turkaites 4u.gif

Istvermes ir teigiamu rezultatu pupieniems nestuke.gif
Sekmes visoms auginancioms 4u.gif
Ir visoms planuojancioms po 4u.gif

As ilgai ir tyliai laukiau atsakymu is turku genetiku, ir siandien sulaukiau-darytas tyrimas normoj. Ech kaip ir gerai, bet... Toliau siulo tirtis pas vokiecius. Ir cia iskyla daug visokiu ar... Nemazi pinigai, ir ar verta? Ras ar ne ka nors? O jei ras, ar gales padeti? Zodziu supratau kad viskas nusikelia neribotam laiku, o kur dar faktas kad norai labai virsija galimybes.... Bet tikslas juk sveikas vaikas, ir taip baisu kad taupant netektu susidurti su neigiamu rezultatu, neistverciau verysad.gif
Nepykit, pasiguodziau 4u.gif
Atsakyti