Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 32tema

QUOTE(Brima* @ 2015 10 24, 11:54)
help.gif
Labas Sos  unsure.gif  ,
Gal kuri turit Utrogestan 100mg likusio? Bent poros kapsuliu!? Lieku savaitgali be vaistu  unsure.gif  jopapa....
Bet turbut kas isto , nes as siauliete  verysad.gif  nes analogo kuri man israse gepretix irgi tik uzsakomas, nors vilniui ziurejau yra ..ka daryt  verysad.gif 
Nebent su duphu gelbetis , kazi nieko tokio kad prie silpnu pereit..man is po hematomos skyre butent utrogestan ..

As turiu kalna Crinone, jei kam kada reikia. Sandeliuoti nesiruosiu - parduotu. Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 24, 09:08)
oooo jau po punkcijos  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip sekėsi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Normaliai sekesi, tik ilgokai mes ten prabuvome, plius vyras mano buvo alkanas visa diena sad.gif

Del foliu, tai as mazarezerve su AMH 1, tad neturiu kuo girtis labai. Turejau, palyginus su mazarezervemis, nemazai, bet apzivaisino tik puse... Tad as jau be roziniu akiniu... verysad.gif

Kita vertus, mums reikia tik 2 geru: lialiui ir broliui ar sesei.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Brima* @ 2015 10 24, 11:54)
help.gif
Labas Sos  unsure.gif  ,
Gal kuri turit Utrogestan 100mg likusio? Bent poros kapsuliu!? Lieku savaitgali be vaistu  unsure.gif  jopapa....
Bet turbut kas isto , nes as siauliete  verysad.gif  nes analogo kuri man israse gepretix irgi tik uzsakomas, nors vilniui ziurejau yra ..ka daryt  verysad.gif 
Nebent su duphu gelbetis , kazi nieko tokio kad prie silpnu pereit..man is po hematomos skyre butent utrogestan ..

Jei nesurastum, tai gelbekis su duphu, nes neduok D. kas nors ne taip eis...
Atsakyti
Druide, Sofija laikykites 4u.gif stiprybes jums
Sekantis kartas tikrai bus sekmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 24, 12:50)
Normaliai sekesi, tik ilgokai mes ten prabuvome, plius vyras mano buvo alkanas visa diena sad.gif
Del foliu, tai as mazarezerve su AMH 1, tad neturiu kuo girtis labai. Turejau, palyginus su mazarezervemis, nemazai, bet apzivaisino tik puse... Tad as jau be roziniu akiniu... verysad.gif

Papildyta:

Šaunus nusiteikimas thumbup.gif wub.gif kumštukai už tavo stipruolius wub.gif wub.gif lauksim pasakojimo kai jau būsi pupo wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 24, 10:26)
Pas mane ne tas genas, kuris papildais reguliuojamas  4u.gif
Jie tu turi omeny folio rugsties isisavinima, tai cia apie  kita gera sneka jau. Mano vadinasi PAI 4g/5g. Turkai itikino kad vartoti nieko nereikia.

Kodel reikia imuniglobulino? Kas ji gali skirti?

As tokia pasimetusi: ka daryt, ka dar ieskoti  verysad.gif
Del to Crinono isisavinimo susibalamutinau visai  verysad.gif Visada galvodavau jei neteplioja, jo uztenka.

jei norėsi gali bandyti pas gyd Karpenko ji tokia gyd kuri darbuojais su imunais 4u.gif

o tu gerei dabar savo vitaminus? transfer factor?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 24, 19:23)

jei norėsi gali bandyti pas gyd Karpenko ji tokia gyd kuri darbuojais su imunais  4u.gif

o tu gerei dabar savo vitaminus? transfer factor?

Turiu ja omenyje 4u.gif
Geriau 4u.gif Jie stebuklu pastojimui nedaro, jie tik palaiko imuniteta 4u.gif Bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 24, 19:40)
Turiu ja omenyje  4u.gif
Geriau  4u.gif Jie stebuklu pastojimui nedaro, jie tik palaiko imuniteta  4u.gif Bent jau man  g.gif

na matai aš juos ir norėjau gerti, bet kai pradėjau skaityti ...man užkliuvo dėl ko ir susilaukiau , kad TF kelia naturales kileres... o juk kaip tik jų turi būti mažiau ... tai va dėl to ir susimasčiau ...sakiau gyd K užklausiu ka skaip , kita mergaitė minėjo kad jai platintojai sakė norint pastoti gerti TR clasic , čia ne info o tik mano pamąstymai tad niekas nepriimkit asmeniškai 4u.gif šiaip garsiai mastau ...

druide suprantama kad skauda bet dar turi net 4 blastukus tad stebuklai ateity wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 24 spalio 2015 - 19:00
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 24, 12:50)

Papildyta:

Nuojauta, gal galėsit pasidalinti savo patirtimi, kiek foliukų užaugo, kiek buvo subrendusių, kiek apsivaisino? Aš ir mažarezervė, tai man labai aktualus šis reikalas.
Atsakyti
Sofija kaip liudna verysad.gif linkiu neprarasti vilties 4u.gif

Druide laikykites 4u.gif

Tikrai nelimksmas periodas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 24, 20:04)
Nuojauta, gal galėsit pasidalinti savo patirtimi, kiek foliukų užaugo, kiek buvo subrendusių, kiek apsivaisino? Aš ir mažarezervė, tai man labai aktualus šis reikalas.

Butinai pasidalinsiu, bet noreciau jau po rezultato, nes dabar tiesiog nenoriu apie tai net galvoti...
As buciau net neskambinus klausti kiek turime apvaisintu, bet Elis pati parase. Taip save raminu, stengiuosi atjungti smegenis ir nieko neanalizuoti. Taip viskas jautru, gi zinot. Bet nusprendziau: kaip bus, taip bus. As jau nieko negaliu pakeisti, tik paruosti savo organizma be streso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 24, 20:52)
Butinai pasidalinsiu, bet noreciau jau po rezultato, nes dabar tiesiog nenoriu apie tai net galvoti...
As buciau net neskambinus klausti kiek turime apvaisintu, bet Elis pati parase. Taip save raminu, stengiuosi atjungti smegenis ir nieko neanalizuoti. Taip viskas jautru, gi zinot. Bet nusprendziau: kaip bus, taip bus. As jau nieko negaliu pakeisti, tik paruosti savo organizma be streso  blush2.gif

Šaunuolė 4u.gif o mes spausim kumščius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 24, 21:01)
Šaunuolė  4u.gif o mes spausim kumščius  wub.gif  wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 24, 19:57)
na matai aš juos ir norėjau gerti, bet kai pradėjau skaityti ...man užkliuvo dėl ko ir susilaukiau , kad TF kelia naturales kileres... o juk kaip tik jų turi būti mažiau ... tai va dėl to ir susimasčiau ...sakiau gyd K užklausiu ka skaip , kita mergaitė minėjo kad jai platintojai sakė norint pastoti gerti TR clasic , čia ne info o tik mano pamąstymai tad niekas nepriimkit asmeniškai  4u.gif šiaip garsiai mastau ...

druide suprantama kad skauda bet dar turi net 4 blastukus tad stebuklai ateity  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Zinok, grynai mano zodziais sneki g.gif As daug metu taip mastau, bet nieks patvirtinti tu ismastymu kol kas negali.
Ir del Clasic rasiau, kad butent ji rekomenduoja.
Bet is kitos puses, jei stiprus maziukas ir jam lemta, jis turi iveikti mamos imunine ir isitvirtinti. g.gif
Zinau, Meskut, kad musu ne pati sunkiausia situacija, mes turim blastuciu. Bet kas is to, kad jas galima deti, o rezultatas kaip i kiaura puoda doh.gif Kazko cia dar truksta g.gif
Siandien jau naujas ciklas, nervai ir jausmai aprime. Toliau mastom racionaliai 4u.gif
Aciu, braskes, uz rupesti ir palaikyma group.gif
Atsakyti