Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 32tema

QUOTE(rneringa @ 2015 10 30, 14:39)
Merginos, nors su vyro turtu pas mus kaip ir tvarkoj pfu pfu pfu.. bet planuoju užsakyti pagerti šiuos vitaminus
http://www.fairhaven...id-for-men.html
Kaina vieno buteliuko gautųsi pigesnė, jei bus užsakomas didesnis kiekis. Pati planuoju užsakyti 2 buteliukus. Gal būtų norinčių prisijungti?

As prisijungciau prie uzsakymo, paimciau bent 2 buteliukus.

Kalbejot apie pleistrus, kaip idomiai, kad jums liepe sekti ovuliacija g.gif man to nesake, tiesiog nuo 22 ciklo dienos, ir man iseitu kazkur 5 pleistrai, priklauso kada mm pareitu.
Atsakyti
apie kokius pleistrus snekat? as irgi planuoju sodint snaigutes, bet estrogeno pleistrus naudoju nuo pirmos ciklo dienos, kad 3 dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 10 30, 19:28)
apie kokius pleistrus snekat? as irgi planuoju sodint snaigutes, bet estrogeno pleistrus naudoju nuo pirmos ciklo dienos, kad 3 dienas g.gif

climara 4u.gif naudoti savaitę kas antrą dieną iki mmm prieš stimuliaciją. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2015 10 30, 19:04)
As prisijungciau prie uzsakymo, paimciau bent 2 buteliukus.

Kalbejot apie pleistrus, kaip idomiai, kad jums liepe sekti ovuliacija  g.gif  man to nesake, tiesiog nuo 22 ciklo dienos, ir man iseitu kazkur 5 pleistrai, priklauso  kada mm pareitu.

nžn ...man net liepe OT pirktis sako kad butų patikimi... tai pirkau iš ju lotuliukas.gif tai kai viena išbandyt norėjau net nemokėjau panaudoti lotuliukas.gif
nžn man sakė būtina O ir po jos tiksliai 10d pradėti klijuotis kas antra diena ir pleistrų nešlapinti . prasidėjus mmm nusiimti . ir kelis kartus kartojo kad butent 10dpo O , taiman labai keistai pasirodė tai paklasiau o kas jei nebus tą ciklą O ? sako tada negalėsi tą ciklą... nu va tas man tai keistai pasirodė...
Atsakyti
tai tas pats ka ir as naudoju tik kitas pavadinimas. Bet as naudoju nuo pirmos ciklo dienos kas 3 dienas. Idomiai cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 10 31, 12:43)
tai tas pats ka ir as naudoju tik kitas pavadinimas. Bet as naudoju nuo pirmos ciklo dienos kas 3 dienas. Idomiai cia  g.gif

Na tau kitaip , tai FET ciklas , tai nuo pat pradžių matyt nori užauginti gleivinę 4u.gif kada planuoja įsodinimą?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal jau daug kartu kalbeta, bet mes cia su vyru sedejom ir skaiciavom kiek pats IVF mums kainuotu Turkijoje.

Tai IVF (su IMSI, tyrimais, echo, transferis ir t.t.) 2.310eur+ ~600 vaistai+ (skrydis pirmyn atgal dabar ~200Eur zmogui) tai +400 Eur, gyventi ieskosime uz 30 eur/parai, tai 30*18=540. (maisto neskaiciuoju, nes Tr prekybos centruose jis pigesnis nei Lt).

Tai 2310+600+400+540=~3850 Eur(kas yra 13.282 LT g.gif ) ar mes cia kazka praleidom ar TR su pragyvenimu pigiau nei LT? doh.gif g.gif
Be to, juk TR i IVF ieina IMSI, visi echo, tyrimai kraujo..uz ka LT dar papildomai moketi reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maugute156: 01 lapkričio 2015 - 10:09
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 01, 11:01)
Sveikos  4u.gif

Gal jau daug kartu kalbeta, bet mes cia su vyru sedejom ir skaiciavom kiek pats IVF mums kainuotu Turkijoje.

Tai IVF (su IMSI, tyrimais, echo, transferis ir t.t.) 2.310eur+ ~600 vaistai+ (skrydis pirmyn atgal dabar ~200Eur zmogui) tai +400 Eur, gyventi ieskosime uz 30 eur/parai, tai 30*18=540. (maisto neskaiciuoju, nes Tr prekybos centruose jis pigesnis nei Lt).

Tai 2310+600+400+540=~3850 Eur(kas yra 13.282 LT  g.gif ) ar mes cia kazka praleidom ar TR su pragyvenimu pigiau nei LT?  doh.gif  g.gif
Be to, juk TR i IVF ieina IMSI, visi echo, tyrimai kraujo..uz ka LT dar papildomai moketi reikia  doh.gif

šaldymas dar , vyro spermograma jei nedaryta, pramogos TR, na jei už 30e rasit tai liuks. dar kitoms pgd kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 01, 10:19)
šaldymas dar , vyro spermograma jei nedaryta, pramogos TR, na jei už 30e rasit tai liuks.  dar kitoms pgd kainuoja.

Tai visi sitie dalykai ir LT kainuoja, mes cia dabar apie pati IVF skaiciavom smile.gif
Pramogos aisku kainuoja, bet pramogauti galima ir Lietuvoje ir isleisti ne maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 01, 11:01)
Sveikos  4u.gif

Tai 2310+600+400+540=~3850 Eur(kas yra 13.282 LT  g.gif ) ar mes cia kazka praleidom ar TR su pragyvenimu pigiau nei LT?  doh.gif  g.gif
Be to, juk TR i IVF ieina IMSI, visi echo, tyrimai kraujo..uz ka LT dar papildomai moketi reikia  doh.gif

Siulau atsargai tureti 18 tuk litu, nes kartais prireikia kazko papildomai mirksiukas.gif pvz. daugiau vaistuku kaip man pvz. kad veliau neturetumete streso ir nereiktu pvz po transferio eiti pesciomis i viesbuti arba su metro ir lagaminais taupyt taxonui skrendant namo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 11 01, 10:30)
Siulau atsargai tureti 18 tuk litu, nes kartais prireikia kazko papildomai  mirksiukas.gif pvz. daugiau vaistuku kaip man pvz. kad veliau neturetumete streso ir nereiktu pvz po transferio eiti pesciomis i viesbuti arba su metro ir lagaminais taupyt taxonui  skrendant namo mirksiukas.gif

Na taip, papildomu islaidu visada gali buti ir tikrai reikia pasiimti daugiau pinigu.
Bet as tik noriu pasakyti, kad jei labai taupant, pats IVF tikrai labiau apsimoka daryti TR nei Lt, o su kokybe ir Turku aparatura + rezultatais, 1IVF Turkijoje, atitinka 2 ar daugiau IVF LT, o cia dar paatostogauji ir nervu sutaupai thumbup.gif

O taxi skrendant namo ir atvykstant taupyti juk nereikia, nes Memorial transferis is oro uosto i viesbuti, pirmyn atgal, juk nemokamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maugute156: 01 lapkričio 2015 - 10:46
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 30, 22:46)
climara  4u.gif naudoti savaitę kas antrą dieną iki mmm prieš stimuliaciją.  4u.gif
Papildyta:

nžn ...man net liepe OT pirktis sako kad butų patikimi... tai pirkau iš ju  lotuliukas.gif tai kai viena išbandyt norėjau net nemokėjau panaudoti  lotuliukas.gif
nžn man sakė būtina O ir po jos tiksliai 10d pradėti klijuotis kas antra diena ir pleistrų nešlapinti . prasidėjus mmm nusiimti .  ir kelis kartus kartojo kad butent 10dpo O , taiman labai keistai pasirodė tai paklasiau o  kas jei nebus tą ciklą  O ? sako tada negalėsi tą ciklą... nu va tas man tai keistai pasirodė...

Labas mergytes, nebuvau cia visa amzinybe.

Perskaiciau kad negalima slapinti Climaros pleistru? O as maudziausi su jais po dusu, sakes tikiuosi nesugadinau reikalu. Nors va 2cd hormonus istyre ir leido stimuliuoti, tai gal neivyko nieko baisaus.

Linkiu visoms sekmes, tiek TR tiek LT.

Xxx
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 01, 10:22)
Tai visi sitie dalykai ir LT kainuoja, mes cia dabar apie pati IVF skaiciavom smile.gif
Pramogos aisku kainuoja, bet pramogauti galima ir Lietuvoje ir isleisti ne maziau smile.gif

Šauniai paskaičiavai, maždaug orientuotis galima, kokią minimalią sumą reik turėti thumbup.gif Aišku bent jau mums tikrai kainuos PGD, dar kariotipą vyrui tirs.. g.gif O kada planuojat kilt IVF'ui, gal dar šiemet spėsit? bigsmile.gif

Aš tai matyt tiek pavargus nuo tų planavimų, kad visai nesirūpinu dėl kelionės, kuri jau KITĄ SAVAITGALĮ doh.gif OMG!!! Tik kai prisimenu, išsigąstu, kad nieko nesuprasiu, ką man šnekės, arba pasiklysim, ir nerasim nei viešbučio, nei klinikos hihihi.gif Tai nenustebkit, jei kurią dieną įlėksiu čia pilna panikos su klausimu - ar dantų šepetuką pasiimti reikia? lotuliukas.gif

Beje, kas skridote su Ukrainos avialinijom - kadangi mano vyras be mėsos nei krust, galvoju pora dešrų į lagaminą įsimest. Kažin, ar oro uoste neišbrokuos mūsų už tai? unsure.gif

Ir dar gal patarsite, į kokius supermarketus ten eiti, o į kuriuos ne? Mes gyvensim šalia Taksim aikštės, tai gal ten neapsimoka ir geriau kur tolėliau apsipirkti? Pirmoje žinutėje paminėtos SOK ir MIGROS parduotuvės kažkur ten ir bus, ane?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 01 lapkričio 2015 - 14:28