Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 14, 17:41)
Nu kai vaikams mokytoja pasake, kad turi buti sportiniai ir maniske pati issirinko koki norejo, tai jai labai grazus, net vasara kartais issitraukdavo su juo i lauko baseina lyst  biggrin.gif

O kur jūs pirkote? Ozo prismoje gražių nėra, o sportiniai 25 eur, kažkaip brangoka g.gif takko, hm irgi nėra.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 10 14, 18:36)

o kur Jūs su tokiom liemenėm vaikštote? mums buvo atidavę, bet kažkaip nė karto neužvilkau. megztos taip taip, po stiukyte ant golfos, bet tos "striukinės" man nelabai suprantamos unsure.gif čia po namus? ar po lauką vietoj striukės? po striuke jos neapsimausi, tai kažkur kitur nelabai ir tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 10 14, 19:36)

o kodėl man po 13 rodo? Kaip dydziai? Siusti per UK reikia?
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2015 10 14, 19:42)
o kur Jūs su tokiom liemenėm vaikštote? mums buvo atidavę, bet kažkaip nė karto neužvilkau. megztos taip taip, po stiukyte ant golfos, bet tos "striukinės" man nelabai suprantamos unsure.gif  čia po namus? ar po lauką vietoj striukės? po striuke jos neapsimausi, tai kažkur kitur nelabai ir tinka unsure.gif

visą rudenį, pavasarį, ypač kai šilta, bet vėjuota (t.y. Klaipėdoje biggrin.gif ) kasdien nešiojama thumbup.gif į kiemą, su dviračiu ir t.t. Kai striukės dar nereikia, bet be jos vėsu.
Atsakyti
o kur Jūs su tokiom liemenėm vaikštote? mums buvo atidavę, bet kažkaip nė karto neužvilkau. megztos taip taip, po stiukyte ant golfos, bet tos "striukinės" man nelabai suprantamos unsure.gif  čia po namus? ar po lauką vietoj striukės? po striuke jos neapsimausi, tai kažkur kitur nelabai ir tinka unsure.gif

I lauka smile.gif ir sau turiu..gal ne dabar nesioti. Bet pavasari ar vasaros vesu vakara super smile.gif
Atsakyti

I lauka, ant megztinio: i pasivaiksciojimus vakarais, i smelio deze ir t.t. Man jos geriau nei plonos striukes. Cia, aisku, nuo poziurio ir poreikio priklauso. Maniskes linke sirgti kvepavimo taku ligom, tai krutines sriti silciau rengiu.
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2015 10 14, 18:00)
Radau krepsely accounte sausio 6, prikrauta 42 svarai, pritaike dar koda 20 svaru. Tik viena preke ideta be nuolaidos  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif , dabar tada irgi panasiai duoda, perkant uz 50 svaru, minusuoja 25 svarus.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 10 14, 19:38)
O kur jūs pirkote? Ozo prismoje gražių nėra, o sportiniai 25 eur, kažkaip brangoka  g.gif  takko, hm irgi nėra.

As pernai pirkau, tikrai buvo is ko rinktis, Kauno prismoj wink.gif Ir padengtas kazkokia spec danga

Cia matyt kaip kas ipranta, as irgi nerandu kur tokio daigto uzdet ir pati niekad nenesiojau, su jom per karsta, o kai jau salta, tai dedames plonas striukytes. Bet mano visa seima tokia, kad mum nelabai buna salta, tai gal cia labiau tinka tiems, kas sala pastoviai g.gif Nes drauges perka savo vaikams pastoviai, ir sau turi, bet ten visi salantys biggrin.gif
Atsakyti

I prekybcentri apsipirkt, su vaiku po burelius, neprakaituoji masinoj nepatogiom striukem ir paltais apsilauzus ir siaip, ziauriai patoggus reikals.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 14, 15:48)
Merginos,kur isknist ta Mytoys grazinimo lapa??dezej nieko panasaus ner,ar atsispausdint reik ar kaip?nerandu...

Turėtų būt dėžėj, kartais būna ant atskiro lapo, kartais vienoje pusėje sąskaita, kitoje gražinimo lapas, du susegti kartu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 14, 15:34)
As irgi uzsukau i Maxe, smalsumas nugalejo.
Nu ka zinau, striukines liemenes po 26 eur! Tai is UK uz 9 sv atrodo pirkau, bet tai plius ir puse LT nevaikscios tokiom.
Megztukai - tragiskos kokybes, ir kabo vos keliu modeliu. Sudetis - net nereikia skaityti..

drinks_cheers.gif
aš irgi nieko neradau, vien tuos 7 lemonus, baisius megztukus ir viskas doh.gif

QUOTE(norala @ 2015 10 14, 15:56)
gerai butu penktadieni- sestadieni, bet neaisku , ar atsiras bent 4 norincios, kad siuntimas butu 3 eur.
( cia del SD )

o per kiek laiko jie atsiunčia?
man kitai savaitei jau reiktų daiktų g.gif

QUOTE(JMD @ 2015 10 14, 20:23)
I prekybcentri apsipirkt, su vaiku po burelius, neprakaituoji masinoj nepatogiom striukem ir paltais apsilauzus ir siaip, ziauriai patoggus reikals.

neprakaituoju, aš ir su striukėm schmoll.gif
o dabar aplamai šąlu jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 14 spalio 2015 - 20:19
ops
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 spalio 2015 - 20:25
QUOTE(zittute @ 2015 10 14, 18:51)
dekui  4u.gif , dabar tada irgi panasiai duoda, perkant uz 50 svaru, minusuoja 25 svarus.

na gera kaina skaitosi kai pvz. sviestas 200ml nukainuotas iki 5 svaru ir pritaiko dar 30 ar 40 proc. nuolaida
Atsakyti