Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bureja @ 2015 10 15, 08:23)
as laai noreciau pabandyti su eziuole smile.gif gal kas bandete ?

Mano sunui eziuole labai gerai suveike, bet ne sita. Taip pat iherbe buvau pirkus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 15, 09:21)
Ne, pastoviai nereikia. Prieš gripo epidemijas pavartojam. Vietoj skiepų mirksiukas.gif . Kiti ir sergant vartoja, vietoj antibų, bet didesnėm dozėm. Viena narė iherbo temoj pasakojo, kad ir temperatūrą su jais muša vietoj cheminių vaistų. Po dvi kapsules kas dvi valandas lygtai, bet aš nebandžiau.

O nuo kokio amziaus vaikams duodate?
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 15, 09:26)
O nuo kokio amziaus vaikams duodate?

Aš 7-mečiui pradėjau duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 10 15, 06:26)
Mano sunui eziuole labai gerai suveike, bet ne sita. Taip pat iherbe buvau pirkus.

o gal galit nuoroda imest smile.gif
Atsakyti
Klaipedos Akropolyje Maximoj Lasie kombiu vientisu yra ir mergaitem ir berniukam. Berniukam kokie 5 kabo 110, 116 tikrai buvo. Mergaitem pasirinkimas didesnis. Yra ir kombikelniu ir seip visai neblogu striukiu po 22 eur. Dar minus 40 %
Atsakyti
Merginos, gal kas www.cocooncenter.co.u Vilniuje renkate? prisijungciau su keliais produktais, baigiasi juros vandens atsargos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 15, 09:27)
Aš 7-mečiui pradėjau duoti mirksiukas.gif

Tai mes jaunesni, 2 ir 4m. Kazin ar mums tiktu lasiukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 15 spalio 2015 - 08:45
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 15, 09:46)

As pradejau duot,kai mazajai buvo 3 metukai,kazkaip net nepagalvojau kad gali netikti vaikams g.gif Yra lasiuku su alkoholiu,bet yra ir be,tai manau galima ax.gif va sitie pvz be alkoholio
http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5170
Atsakyti
http://eu.m.iherb.co...-oz-30-ml/22516
Tokia eziuole pirkau. Cia be alkoholio.
Atsakyti
Mergaitės, jei kas ne iš Vilniaus norit jungtis prie gap.eu iki free deliverio -galit jungtis-galėsiu persiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 15, 09:46)
Merginos, gal kas www.cocooncenter.co.u  Vilniuje renkate? prisijungciau su keliais produktais, baigiasi juros vandens atsargos smile.gif

Renka Laiminga mergina, atsiemimas Pasilaiciuose, bet ji darys uzsakyma tik sekmadieni. As taip pat noriu jungtis bet laukiu gal kas siandien rinks, bijau kad tam tikros prekes dings. Jei neatsiras perkanciuju anksciau siusiu Laimingai merginai. Visa info kur siusti uzsakyma keliais puslapiais atgal, skelbesi vakar vakare.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 15, 10:46)

O gal galite pasidalinti koki butent perkate? Reiktu ir mums, bet niekad nesu pirkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 10 15, 10:10)
Mergaitės, jei kas ne iš Vilniaus norit jungtis prie gap.eu iki free deliverio -galit jungtis-galėsiu persiųsti mirksiukas.gif

o ką perki?
Atsakyti