Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rufalija @ 2015 10 17, 21:37)
Pirksiu is www.tescoclothing.com per tuki. Renku iki nemokamo siuntimo. Vilnius, vievis, elektrenai

Prisidėsiu, nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti

O vertbaudet jei salia dydzio raso youre high is over 1m65 / up to 1m65 tai koki rinktis su 174cm. ?
Ar atitinka kelniu dydziai size guide ? 4u.gif ]
Atsakyti
Vertbaudet aptarimų temoje paskaitinėkit
http://www.supermama...howtopic=998838
QUOTE(Brima* @ 2015 10 18, 08:02)
O vertbaudet jei salia dydzio raso youre high is over 1m65 / up to 1m65 tai koki rinktis su 174cm. ?
Ar atitinka kelniu dydziai  size guide ? 4u.gif ]

Atsakyti
o is UK www.uniqlo.co.uk yra galimybe uzsisakyti? kiek bandziau mano korteles nepriima sad.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2015 10 18, 08:26)
o is UK www.uniqlo.co.uk yra galimybe uzsisakyti? kiek bandziau mano korteles nepriima sad.gif aciu

Neima liet. kortelių.
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2015 10 18, 09:26)

Tik per tarpininkes
Atsakyti
Ar kas pirks vilnietes is vertbaudet? Prisijungviau, brukstelkite i AZ
Atsakyti
del kidkraft leliu namuku, tai esu maciusi salexl.lt nemaza pasirinkima, o ar pigiau reik pasilygint kainas su konkreciu modeliu 4u.gif
Atsakyti
Visai nesenai klauset apie nuolaida Lego musu parduotuvese. Siandien gavau is Maximos zinute, kad Lego ir visiems kitiems zaislam 40proc. Nuolaida siandien ir rytoj.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 17, 19:30)
Siandien buvau Thomas Phillips ir pirkau dantu pasta elmex uz 2 eurus, nes visom prekem buvo -20%. Cocoona perspjove biggrin.gif

Cia tik vakar 20% buvo?

Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 10 18, 10:55)
Visai nesenai klauset apie nuolaida Lego musu parduotuvese. Siandien gavau is Maximos zinute, kad Lego ir visiems kitiems zaislam 40proc. Nuolaida siandien ir rytoj.

Tai speju, nuo antradienio ir visiems kitiems.
Dabar neturi jie uzsiveze nauju zaislu, zymiai didesnis pasirinkimas bus gruodi, kai irgi bus 40 off.

Kinetinio smelio gal turi? g.gif

Gal kas zinot, gal ir RIMI tuoj bus nuolaidos? Va ten radau ko reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 spalio 2015 - 10:02
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 18, 11:01)
Tai speju, nuo antradienio ir visiems kitiems.
Dabar neturi jie uzsiveze nauju zaislu, zymiai didesnis pasirinkimas bus gruodi, kai irgi bus 40 off.

Gali but, bet vistiek nuvaziuosiu vaikams koki Lego paimti.

Kinetinio smelio Mes norfoj su 40proc. Prisipirkom
Atsakyti