Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 12 05, 20:07)
Idem, gi reikia iš kažko mokytis jiems. smile.gif Aš magistriniam irgi vienai būrelių vedėjai "padėjau".  biggrin.gif Kažkaip nei nesusimąsčius sutikau. Užknisdavo kažkokie durni testukai - klausimukai - piešinukai, bet gi mokslas - šviesa!  biggrin.gif Kai šiaip ar taip durnyne randies, vienu kitu klausimuku daugiau ar mažiau. Bet manęs nekankindavo ji ilgai.

O Kliomba prisiterapinus, aš tai ją suprantu, kad kiek galima. Negi visą gyvenimą terapinsies. Negi čia pinigai pagrindas to sau neleist, jei jų turi kelionėms. Tai gal tos kelionės didesnė terpija. Nors jei labai šikna, kažin, ar kam tų kelionių reik.

Man nepatiko, nes aš tada buvau visiškoj šiknoj. Pasijutau eksperimentiniu triušiu.
Kiek aš prisimenu, ji tik kartą lankė grupinę terapiją pas Alekseičiką. Na sakykit man, kodėl reikia gyventi blogai, jei galima geriau. Ir daug geriau. (žinau žinau, tavęs terapija neveikia). Mano manymu, ji ir Mejai padėtų.
Papildyta:
QUOTE(Jurga75 @ 2015 12 05, 20:15)
Gal kuri vartojat ESCITALOPRAM?Kazi kaip jis?

Aš vartojau, man tiko. Bet dėl vaistų geriau nesikreipti į kitus vartojusius, nes kas tinka vienam, visiškai gali netikti kitam. Gerk ir žiūrėk, kaip tave veikia. Konsultuokis su gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2015 12 05, 20:41)

Aš vartojau, man tiko. Bet dėl vaistų geriau nesikreipti į kitus vartojusius, nes kas tinka vienam, visiškai gali netikti kitam. Gerk ir žiūrėk, kaip tave veikia. Konsultuokis su gydytoju.

Pora dienu kaip vartoju,nezinau tinka ar ne,savijauta tai nekokia.O tas MIRTAZAPINAS gal daugiau del miego?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2015 12 05, 20:51)
Pora dienu kaip vartoju,nezinau tinka ar ne,savijauta tai nekokia.O tas MIRTAZAPINAS gal daugiau del miego?

Šiaip AD poveikis prasideda kažkur po 2-3 mėn vatojimo. Mirtazapinas – miegui, nerimui ir depresijai.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2015 12 05, 20:56)
Šiaip AD poveikis prasideda kažkur po 2-3 mėn vatojimo. Mirtazapinas – miegui, nerimui ir depresijai.

Vien pagalvojus apie mirtazapina jau tampo mane,gal nieko neatsitiks jei pasiliksiu tik escitaloprama,kol pakliusiu pas gydytoja?
Atsakyti
ar reiktu susirupint, jeigu visiskai netraukia eit i zmones? toks keistas etapas uzejo, atrodo sedeciau namie visa gyvenima, eiciau i koki miska - bet tik viena. visi tie zmones - simtas metu man. ar cia jau kazkokia socialumo problema? biggrin.gif
Atsakyti
Kaip liūdna, negaliu verysad.gif Šiaip labai prasti santykiai su vyru - visiškas atšalimas.
Ir dar truputį sergu, gerklę skauda, niekur negaliu išeit prasiblaškyt. Tai kažkaip slegia mane.Buvau labai prie jo pripratusi, kad geras, padeda ir pan. Bet labai pasikeitė per kokius pora metų. unsure.gif
Nu bet reiks kaip nors išgyvent. Žiūriu, kai tik šventės artėja - taip man tryda dėl santykių doh.gif Toks jausmas , kad laukiu kol mane kas nors stuktels ir rūkas prasisklaidys. Betgi reikėtų pačiai save kažkaip motyvuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 05, 18:04)
Kliomba, bet kai terapinais, ką specai į tas tavo tokias fobijas?

Kad ne nezinau. Man net ir ten bent puse laiko buvo baisu, jauciausi menka, niekam neidomi, atrode kad jei ir issizioju tai pateikiu save kaip eiline durnele, ir gydytojams neidomus atvejis buvau, jie koncentravosi i labiau ekscentriskus ir ryskesnius. Paskui jau lyg isiliejau ir reiksdavausi, bet tikru problemu nenagrinejau, tik mazmozius, arba labiau isijausdavau i kitu istorijas ir del ju bliaudavau. O asmenine psiche irgi pakliuvo praktikante, man ji patiko, bet toks jausmas kad mes viena kita terapinom o ne ji mane, nes ir jai buvo nauja ir viskuo domejosi:)
Siaip jo, man keliones ir gyvas gyvenimas geresne terapija, tais momentais kai pavyksta tame rasti prasme.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2015 12 05, 21:28)
ar cia jau kazkokia socialumo problema?  biggrin.gif

Zek atsargiai, o tai bus kaip man. Juokauju aisku. Jei pati taip nori ir gerai jautiesi, tai ir buk be tu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 05, 12:52)
Kai tuos šunis rodai visiems, kam gali, kone kasdien, ir kalbi apie juos, sorry, bet tai tikrai nebeatrodo pagirtina.  unsure.gif Ypač savąjį, kad ir internetu, tą pačią dieną ir iš priekio, ir iš užpakalio, ar ten dar kaip, nors šimtąkart jį visi matė.  ph34r.gif
Ar dresuoji savąjį bent pagaliau?
Papildyta:
Bjaurokai gal pasisakiau, nu bet vyniojant į vatą žmogus nesupras, nes ir taip nesupranta, kad čia nelabai gerai, o žinau, kad ne tik aš tą pastebiu.  unsure.gif

Night......
Atsakyti
Jurga, aš esu E vartojus ilgai. Bet nebemanau, verta pasakot kaip veikė ar neveikė, nes tai turbūt tiek pat individualu, kiek veido kremas ar akių šešėlių spalva.
Niekad nežinai, kaip ten būtų, jei nevartotum tų vaistų. Kaip ir su vitaminais. Bet ant savęs matau, kad blogiau nebūna juos vartojant, o geriau būti gali.
QUOTE(kliomba @ 2015 12 05, 23:14)
Kad ne nezinau. Man net ir ten bent puse laiko buvo baisu, jauciausi menka, niekam neidomi, atrode kad jei ir issizioju tai pateikiu save kaip eiline durnele, ir gydytojams neidomus atvejis buvau, jie koncentravosi i labiau ekscentriskus ir ryskesnius. Paskui jau lyg isiliejau ir reiksdavausi, bet tikru problemu nenagrinejau, tik mazmozius, arba labiau isijausdavau i kitu istorijas ir del ju bliaudavau. O asmenine psiche irgi pakliuvo praktikante, man ji patiko, bet toks jausmas kad mes viena kita terapinom o ne ji mane, nes ir jai buvo nauja ir viskuo domejosi:)
Siaip jo, man keliones ir gyvas gyvenimas geresne terapija, tais momentais kai pavyksta tame rasti prasme.

Nu bet. Terapinais terapinais ir nepriėjai ar nepakišo kokios išvados - ar tokia esi ir reiktų su tuo kuo labiau susigyvent, ar išgyvendint tas fobijas? Nu nes panašu, kad jos ne šiaip sau, o gerokai rimtos. Ar tai ne pagrindinė tavo problem, todėl psichų neliesta?

Kad turi galimybes keliaut, didelis dalykas, nes didelė dalis dirbančių negali sau to leist.

Mylimuke, žinant tave, tai nžn. ar čia rūpintis. biggrin.gif Nes gali imt ir rytoj persimainyt. biggrin.gif

Aš šiandien nieko neveikiu. Dzin. Bet organizmas jau ir fiziškai akivaizdžiai prašo atostogų.

Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 05, 23:27)
Night......

what? netiesa?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 05, 22:29)
J

what? netiesa?

jei sakysiu,kad ne-sakysi,kad nematau pati to,ka mato kiti.nu as nelaikau to blogiu kazkokiu.juo labiau,kad aplinkiniams ,tai nekenkia.bet kokiu atveju sunys yra mano gyvenimo dalis,tad naturalu,kad daug kalbu apie juos.kaip kitoms vaikai,meiles ir pan.
Atsakyti
Blogis per stiprus žodis, bet ir tikrai ne gėris. Bet, matau, neverta kalbėt apie tai, kai pati tame patalogijos neįžvelgi.
Atsakyti
Nu as nei vaiku nei vyro fotkiu nekeliu daznai. Gamtos yr. Ar as nenormali? biggrin.gif sian 14km miskais laukais prasiejau, faina buvo, bet sustirau i raga.
Atsakyti