QUOTE(Night13 @ 2015 12 05, 20:07)
Idem, gi reikia iš kažko mokytis jiems.
Aš magistriniam irgi vienai būrelių vedėjai "padėjau".
Kažkaip nei nesusimąsčius sutikau. Užknisdavo kažkokie durni testukai - klausimukai - piešinukai, bet gi mokslas - šviesa!
Kai šiaip ar taip durnyne randies, vienu kitu klausimuku daugiau ar mažiau. Bet manęs nekankindavo ji ilgai.
O Kliomba prisiterapinus, aš tai ją suprantu, kad kiek galima. Negi visą gyvenimą terapinsies. Negi čia pinigai pagrindas to sau neleist, jei jų turi kelionėms. Tai gal tos kelionės didesnė terpija. Nors jei labai šikna, kažin, ar kam tų kelionių reik.

O Kliomba prisiterapinus, aš tai ją suprantu, kad kiek galima. Negi visą gyvenimą terapinsies. Negi čia pinigai pagrindas to sau neleist, jei jų turi kelionėms. Tai gal tos kelionės didesnė terpija. Nors jei labai šikna, kažin, ar kam tų kelionių reik.
Man nepatiko, nes aš tada buvau visiškoj šiknoj. Pasijutau eksperimentiniu triušiu.
Kiek aš prisimenu, ji tik kartą lankė grupinę terapiją pas Alekseičiką. Na sakykit man, kodėl reikia gyventi blogai, jei galima geriau. Ir daug geriau. (žinau žinau, tavęs terapija neveikia). Mano manymu, ji ir Mejai padėtų.
Papildyta:
QUOTE(Jurga75 @ 2015 12 05, 20:15)
Gal kuri vartojat ESCITALOPRAM?Kazi kaip jis?
Aš vartojau, man tiko. Bet dėl vaistų geriau nesikreipti į kitus vartojusius, nes kas tinka vienam, visiškai gali netikti kitam. Gerk ir žiūrėk, kaip tave veikia. Konsultuokis su gydytoju.