Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(ausryte.b @ 2015 10 16, 14:46)
O per blauzdą nėra labai platūs? 4u.gif

nera platus.labai grazus 4u.gif
Atsakyti
O as noriu pagirti populiara uniqlo striuke - pranoko mano lukescius, superine mirksiukas.gif Tikrai nedidnta, sakyciau arba atitinka arba kiek i mazesne puse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 16, 17:22)
O as noriu pagirti populiara uniqlo striuke - pranoko mano lukescius, superine mirksiukas.gif Tikrai nedidnta, sakyciau arba atitinka arba kiek i mazesne puse mirksiukas.gif

kokia spalva pirkot? ir koki dydi? ar ji labai trumpa?
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2015 10 16, 16:41)
kokia spalva pirkot? ir koki dydi? ar ji labai trumpa?

Pas mane raudona, S dydis. Ne ilga, bet ir ne trumpa, pats tas, bet as nedidele, 166-167 cm.
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 16, 15:59)
Pas mane raudona, S dydis. Ne ilga, bet ir ne trumpa, pats tas, bet as nedidele, 166-167 cm.

Bet pas Jus turbut klubai nera platus. Pas mane jie platus ir su tokiom striukem beda, jei virsuj gerai, tai per klubus nesueina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2015 10 16, 17:07)
Bet pas Jus turbut klubai nera platus. Pas mane jie platus ir su tokiom striukem beda, jei virsuj gerai, tai per klubus nesueina  doh.gif

Pas mane irgi ne siauri, bet ji trumpesne, tai nepastebejau, kad klubai nesulistu mirksiukas.gif nedengia ju man atrodo, tai del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 16, 18:11)
Pas mane irgi ne siauri, bet ji trumpesne, tai nepastebejau, kad klubai nesulistu mirksiukas.gif nedengia ju man atrodo, tai del to g.gif

Idomu kaip su pukais? Kas turit jau seniau, atsiliepkit - ar pukai nelenda?

Nes pries pora metu pirkau eddie bauer tokia striukyte, tai pukuojasi ji. Jeigu ne juodai apsirengi, tai dar nieko, kazkaip labai nesimato, bet kazkada isejau su juodu golfu, tai tikras visciukas nusirengus buvau doh.gif Ir tie pukai tokie smulkuciai, kad sunkiai nusirenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 10 16, 16:11)

Man su 155 ugiu dengia paprastai, todel taip ir gaunasi. Grazios man tos striukes, bet kazkaip ta priezastis ir sulaiko nuo pirkimo unsure.gif
Atsakyti
Na stai zadetos foto:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Gavome 40 proc koduka sierratradingpost is sios nuorodos:
nuoroda

Galioja siems:

UGG
EMU
Bearpaw

Populiarieji EMU:
emu-hamilton-hi-boots - 35.97 $ su koduku thumbup.gif
emu-buckingham-slippers-sheepskin-suede-for-men - 29.97 $
Linksmieji EMU - 32.97 $

Prisijunkite prie:

jcrew - 40 proc nuolaida su koduku
jcrewfactory - 30 proc su koduku
6pm

Labai nedaug truksta iki free shipo thumbup.gif

Atsakyti
Didelis didelis dėkui už yoox nukautus gėrius. Ir tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Prasoviau su Emu batukais verysad.gif Dydis idialiai tiko su 19,5 peda 2dydis ,tik nemaciau ,kad jie blizgus,maniskis berniukas nenesios,kur sierratradingpost ieskot berniukisku ziemai batu su 19,5 peda? Aciu:)
mano sie,juodi,dydis 2 ,gal kam reikia 30 eur
http://www.sierratra...g-kids~p~9513g/
Atsakyti