Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Rutule @ 2015 10 25, 20:26)
Nidcka, kaip jums jie? Aš juos irgi turėjau, tikėjausi macnesnio, man per ramus pasirodė.

O aš gavau mainais 30 ml tobulybės. Aina sau koks gerums, kad net stogą rauna biggrin.gif Myrurgia Maja.
user posted image

Kaip idomu ,koks tas tobulas gerumas ,smalsu g.gif
Keleta zodeliu ,jei galit apie juos .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 10 25, 21:10)
Kaip idomu ,koks tas tobulas gerumas ,smalsu  g.gif
Keleta zodeliu ,jei galit apie juos .. ax.gif

Man jis primena kažkuriuos sovietinius kvepalus. Toks saikingas gvazdiko ir gvazdikėlių derinys, vėliau į prabangų senovinį muilą panašu pasidaro. Nu man labai toooks jau jaukus, kad nimogu.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 10 26, 10:05)
Man jis primena kažkuriuos sovietinius kvepalus. Toks saikingas gvazdiko ir gvazdikėlių derinys, vėliau į prabangų senovinį muilą panašu pasidaro. Nu man labai toooks jau jaukus, kad nimogu.

Aciu ,kaip idomu ,maciau juos Fragrancenet ,gal kada pabandymui pasimsiu .
Net susimasciau kokie man jaukus ,turbut jaukiausi ,kuriu kaip tycia ir neturiu cool.gif Naomi Goldsir
http://www.fragranti...cese-16582.html
Nezinau irgi kazka primena ,namus ,parketo ,baldu kvapa ,dar kazka jausto ... Galeciau bet kada su jais kvepintis ...
Saviausi ,suprantamiausi man daugelis LM ,tiesiog savi,mano ..
O jausmu ivariausiu daugiausia sukelia Tauer ir ne vieni ,o daugelis ..nezinau ,kazkokie kitokie ,ypatingi jie man .. Nera savi ,nera suprantami ,kai kurie tiesiog zavintys ,nejaukus kai kurie ,bet labai veikiantys ir man patinka tai thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 26 spalio 2015 - 18:46
Dovanos wub.gif
Balenciaga - Paris ir Ramon Monegal - Cuirelle
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 26 spalio 2015 - 20:29
[quote=LaimingaMergina,2015 10 26, 22:28]
Dovanos wub.gif
Balenciaga - Paris ir Ramon Monegal - Cuirelle
puikios dovanos - sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Na neatsispyriau wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Naujausias pirkinys. Sakyciau vasariskas, bet tai rudeni isimyleti ir galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 10 25, 18:26)
Nidcka, kaip jums jie? Aš juos irgi turėjau, tikėjausi macnesnio, man per ramus pasirodė.

o man juose- viskas kaip reikia ir kiek reikia biggrin.gif apelsino ir cinamono tandemas kvepaluose mane veikia kazkaip ipatingai, o sitie tai isvis nirvana 4u.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau cia uzsukus. Atkeliavo ilgai lauktas siuntinukas, mano poros menesiu pirkinukai. biggrin.gif
user posted image
Chantecaille Tiare. Turiu Kalimantan, labai patinka, tai labai norejau dar kazka situ parfnamu isbandyti. biggrin.gif
Rochas Alchimie.
YSL Opium. Splash buteliuke tik keli laseliai buvo, bet taip patiko, kad skubiai puse kibirelio susizvejojau. biggrin.gif
Keiko Mecheri A fleur de Peau.
Eiliniai i kolekcija hihihi.gif Nobile 1942 Vespri Orientale.
Etro Messe de Minuit.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 10 28, 18:30)
Seniai bebuvau cia uzsukus. Atkeliavo ilgai lauktas siuntinukas, mano poros menesiu pirkinukai.  biggrin.gif

Papasakokit prasau apie Chantecaille Tiare, labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 10 28, 19:13)
Papasakokit prasau apie Chantecaille Tiare, labai smalsu  4u.gif

Tobulas kvapas pavasariui. wub.gif Labai grazi geliu puokste. Pagal natas identifikuoju tik pakalnute, kaip tiaros ziedai kvepia nezinau. biggrin.gif Toks subtilus, elegantiskas moteriskas kvapas. Man kazkiek primena Amouage Reflection.
Nors siaip as ne megeja geliniu kvapu, man artimesni smirdukai biggrin.gif , bet sita su malonumu devesiu. smile.gif
Atsakyti