Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
jolitka,labai grazios nuotraukos !
As Anglijoje labai pataikiau grazius drabuzelius isigyti ziemos tema.Reiktu fotosesija pasidaryti.Maniskis nupirko anspruchsvolle canon pries savaite.Pries tai turejom megeju canon,kuri tik pora metu telaike..Bet uz tokius pinigus buvau canon nusivylusi.
Anyta sako tais ziemos tematika drabuziais per vestuves aprengt.Gal ir reiks,visai tiktu,nes puosni.Pagalvosiu.
moocho,ka tu savo duktereciai nupirkai?

Bet ir apsipazorinau su tuo rusiu lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif

Pasaka,Julie & Jula,nieko,mielas,lengvo turinio filmas,kaip sakant laisvalaikiui.Idomu buvo apie prancuzu virtuves paslaptis suzinot.
Man labai patiko Meryl Streep.Mane teigiamai veikia pozytiviai nusiteike zmones.Ji mane daugiau suzavejo nei jaunoji aktore 😊.
Paziurejau traileri apie big eyes.Idomus!
Atsakyti
Turiu ir as dar nuo praeitu metu graziu drabuzeliu ziemos tema (taip mezginiai issitempe smile.gif), bet tai buvo daugiau bendra seimos fotosesija ir buvau pasiruosusi kitokios kaledines atributikos, tai nesinorejo persudyt. Bet visumoj kol mazi vaikiukai, tai labai smagiai ziurisi su drabuzeliais ziemos tema.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 12 06, 11:15)
Pasaka, neuzsakiau dar, bet jau isrinkau viena apie antro pasaulinio karo paslaptis, kazkas tokio. Neidomu bus teciui kazkokiu jaunu pakvaisiu bernu keliones mirksiukas.gif zvakes jau rasiau, uzsakiau is uupses ideto puslapio, jau gavau.

As tai pasvajoju, kad mano bernai gal kada nors tas Starkaus ir Radzeviciaus knygas paskaitytu ax.gif

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 06, 22:50)
Rute - siuo atveju yra rykste. Cia is Wikipedios - "Das Wort Rute (mhd. ruote, ahd. ruota) steht für: einen einzelnen, dünnen, langen, biegsamen Zweig". Pas mus tokia kaip dekoratyvine Rute naudoja ir eglisakiu sakute  mirksiukas.gif
Aciu uz pagyras mazajai, cia fotografes labai gerai pagautas kadras. Siaip mazoji svelniu bruozu ir turi kazkokio zavesio, bet perdaug neissiskiria is kitu vaiku.

Is googlo Nikolaus Rute ax.gif
Pas mus taip pat niekas nekalba apie Rute, bet uztai vakar inirtingai valesi batus smile.gif

Grazios nuotraukos wub.gif kaip paaugusi mergichka thumbup.gif

QUOTE(addicted @ 2015 12 06, 22:51)
Pasaka,Julie & Jula,nieko,mielas,lengvo turinio filmas,kaip sakant laisvalaikiui.Idomu buvo apie prancuzu virtuves paslaptis suzinot.
Man labai patiko Meryl Streep.Mane teigiamai veikia pozytiviai nusiteike zmones.Ji mane daugiau suzavejo nei jaunoji aktore 😊.
Paziurejau traileri apie big eyes.Idomus!


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 06 gruodžio 2015 - 23:12
Juhuuuuuuuuuu, gavom bilietu i "Holiday on Ice". Vaziuojam visa seima. Vaikas devintam dangui.
Atsakyti
Sveikutes,

as taip pat savaitgali pasikulturinau, paziurejom 2 filmus: 'Nachtzug nach Lissabon' pagal Bieri romana ir 'Ewige Jugend'. Visiskai skirtingi, bet abu labai patiko. Ir vaikams siuo metu rodo kelis gerus filmus, su panom ruosiames butinai i 'Mazaji princa' ir 'die Schüler der Madame Anne' nueiti. Zodziu, ilgais ziemos vakarais bus kas veikti biggrin.gif .

Kas yra 'Rute' ir as nezinojau biggrin.gif . Jolitka, tavo panele-grazuolyte kaip ant mieliu auga wub.gif
Atsakyti
Pippa,labai fainiai kulturinates thumbup.gif
Mane ir tas Holiday on ice vilioja.

Nors paskutini karta kai buvo spragtuko on ice ziuret,nepatiko,bet gal,kad apsiurusoje sporto saleje vyko.
Baletas koks,o sale apgailetina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 07 gruodžio 2015 - 18:03
Oras kaip pavasari ax.gif

Atsakyti
Aš šiandien po internetą braidau: rankioju likusias klėdines dovanas ir lauktuves sausiui į Lietuvą. Užtikau liemenuką - 65D. Kaip turi atrodyti jį atitinkanti moteris? blink.gif Mano dukterėčiai bus vasarą keturiolika. Mazutė, smulkutė - kūdikis, ne tik mano akimis žiūrint, bet ir su kalsiokėmis objektyviai palyginus. Pirkom 70A, dėl A dar galima būtų ginčytis, tokį gudrų variantą teko imti, nes jau reikia (kitos gi turi), nors laikyti nelabai yra ką. Nuostaba mano skirta apimčiai. Pasakykit man, ar kuri , tikrai daug smulkių tarp mūsų, 65 nešiojat? Tiesiog smalsumas užvirė, ar tokia apimtis (dydis padaromas) suaugusiai moteriai yra įmaonma.
Atsakyti
Pas mane 70, bet as nesu pati smulkiausia. Kam kokie 67 apimtis, tai isivaizduoju kad tada 65 geras. Arba dar tarkim apie azijietes pagalvojau, jos gi ziauriai smulkutes.
Atsakyti
Zirne, kai musu seimoje tokiu apimciu nebuna, tai neisivazduoju biggrin.gif . Bet maniskei taip pat bus kitais metais keturiolika, tai ji tik tokias maikutes nesioja, BH nenori http://www.hm.com/de...article=00141-Q .

Ai, tiesa, as Lt nusipirkau lietuviska Ziedes krema brandziai odai, tai man jis labai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 10 gruodžio 2015 - 13:36
QUOTE(zirne @ 2015 12 10, 00:20)
Nuostaba mano skirta apimčiai.

Kur jau cia apimciai, visai proporcijai - nes kiek per apimti, tiek ir per papus greiciausiai gautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 12 09, 22:20)
Mano dukterėčiai bus vasarą keturiolika. Mazutė, smulkutė - kūdikis, ne tik mano akimis žiūrint, bet ir su kalsiokėmis objektyviai palyginus. Pirkom 70A, dėl A dar galima būtų ginčytis, tokį gudrų variantą teko imti, nes jau  reikia (kitos gi turi), nors laikyti nelabai yra ką.

zirne,tokiai paaugliukei mergaitei pirma liemenuka galima ir cia pirkti,jie neturi tu metaliniu lankeliu,kaip kad perkant moteriska,mazo dydzio, liemenuka smile.gif
Atsakyti