Man problemos su geltonomis pazastimis baigesi ir nezinau kodel. Kadangi man i darba kadien balta palidine detis tenka, tai problemos ja pakeiciant kita isvengti nera sansu. Daug skaiciau, daug bandziau. Kazkaip niekas nepadejo, arba padejo viskas kartu. Skalbiu nemaziau 40 laipsniu, dar geriau 60, tik su Persil baltiems, pilu Sill demiu isemejo (jis man ir spalvotiems labai gerai viska isima) ir skalauju su antibakterine skalavimo priemone. Kartais dar gera sauksta ar du, priklausomai nuo to, kiek pilna skalbykle, sodos ipilu, kartais su baltu uzuolaidu skalbimo priemone isskalbiu, kartais specialu balikti imetu (sita tikrai retai) ir jau keli metai nebeturiu jokiu problemu su prakaito dememis.
Nesirkit, moteros

Nors man tai visai lafa su paskutiniu biuleteniu. Blogai nesijauciu, tik balsas streikuoja. Siaip ketvirtadieni jau i darba, bet dar vis uzbuksuoja. Temperaturos nera. Siandien darbe paskambinau ir pasakiau, kad ketvirtadieni ateisiu. Jau gera gabala antikos filosofijos konspekto egzaminui pasidariau

Visai man patinka namuose sedeti: ir i darba nesinori, ir sazine negrauzia, kad po triju savaiciu atostogu dar pusantros biuleteni pasiemiau:ax:
Beje, is filosofijos ivado egzamino 9 gavau. Laiminga kaip livaras - sunkiai man ten sekesi tuos antikinius tekstus analizuoti, per tarpinius kontrolinius isvis dvieju autoriu nepataikiau. Dabar dar psichoanalizes ivado atsakymo laukiu. Jei nepramete, bus sausy tik vienas egzas likes. Anglu jau vietoje isisilaikiau. Desimt gavau. Visi sako, kad nieko kito ir nesitikejo, bet, patikekit, nebuvo tik nueiti ir pabazarinti. Pabazarinti angliskai man nebutu beda, bet apie filosofines temas, kai niekada nebazarinus, tai teko nemazai terminu pasimokyti ir svarbiausia apie ka bazarinsi pasiruosti.
Sausy visa sesija padare, man tinka, nereikes vien del egzo i LT vaziuoti, visas paskaitas atklausysiu. Tikiuosi nepakeis
Beje, gal kuri buta Vilniuje nuomojat? Ar zinot, kas nuomoja? Paskutini karta gyvenau bendrabuty. Biski nyku, tokie tarybiniai tie bendrabuciai ir ziauriai salta. Sausio menesiui dairausi alternatyvu. Is principo tai tas bendrabutis velniai nemate trim savaitem, visai normaliai as ten isgyvenau, svarbiausia viskas ranka pasiekiama: per 10 minuciu jau univere, pesciomis; 10 minuciu ir centre, taip pat pesciomis, tik nyku be televizoriaus, internetas tik per laida, savaite tik per mobilu komunikavau, kol is pusbrolio laida susiorganizavau (maximoj neradau), bendravimui dar butu puse bedos, bet knygu daug skaityti reikejo, kelias internete gavau, tai mobiliam skaityti... padek dieve... tualetas vienas visam aukstui ir i dusa reikia i rusi eiti. Baisiausia, kad ziauriai salta buvo. Skaityti galejai tik po keliomis antklodemis ir tai sunkiai, nes pirstai salo. Viena vakara su visomis knygomis i kabaka vakarieniauti isvairavau, specialia ieskojau, kad apsvietimas geras butu