Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2015 10 21, 11:29)
Esu pirkusi keletą kartų, tai per 1-2 darbo dienas nuėjo wink.gif
Papildyta:
Gal kuri jau gavote iš Gap.eu tuos paltukus mergaitėms? Ar jie tikrai pūkiniai?

Aciu bigsmile.gif zodziu gausiu biggrin.gif zadejau pora daikteliu nupirkt,bet itariu vyrui teks krautis didziaja deze su sirdelem lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 10 21, 11:41)
Prie kiekvienos prekės rašo pristatymo laiką Vokietijos adresu - virš geltono mygtuko "In den Warenkorb" būna parašyta, pvz. "Lieferzeit: 2-4 Werktage" (2-4 darbo dienos).

Aciu

QUOTE(sunny_smile @ 2015 10 21, 13:29)
Merginos, kaip asda paltuku kokybe, gal kas pirkot, dabar paltukam- striukems nuolaida 25proc matau dar..

O nuolaida tik moteriskiem?vakar Asdoj george pirkau striukes,tai nebuvo jokios nuolaidos g.gif

QUOTE(jonas_k @ 2015 10 21, 15:14)
norejau paklausti del mytoys,de. Ar man vaidenasi ar ten 500 eu maximali suma? Gal kas pakomentuotu. Aciu

Jo,500€ be nuolaidos

QUOTE(Bluntė @ 2015 10 21, 16:13)
GAP sako tipo koks skirtumas biggrin.gif
Dara H: They are both great and little girls should have more than one. I am not sure why the content would be different than on the website but I do know the warmest puffer is one our warmest coats

AgentDara H: Customers love it and comeback every year for them
Papildyta:
žodžiu ateity jeigu nori sužinoti sudėtį-rašykit jiems emailą ir klauskit biggrin.gif

Gerule Dara biggrin.gif atrasykit jai-Dear Dara,su jusu ziemom gal ir enough tos silumos su poliesteriu,bet su musu unfortunatelly ne lotuliukas.gif nu ir siaip principo reikalas-50 € uz poliesterio striukyte no no no. Gerai,kad nepirkau,nes norejau tos geletos.

Ryt Ventej gaudykit Bennetona,gal ir pukiniu striukiu paduos,nerealios man jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 21, 15:21)
Dear Dara,su jusu ziemom gal ir enough tos silumos su poliesteriu,bet su musu unfortunatelly ne lotuliukas.gif

g.gif Aš dukrai nuo mažumės tik tokias striukes perku, niekada nesušalo. Ir jokių problemų su skalbimu.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 10 21, 15:33)
g.gif  Aš dukrai nuo mažumės tik tokias striukes perku, niekada nesušalo. Ir jokių problemų su skalbimu.

Pritariu. Gapo ir poliesterines tobulos biggrin.gif Nezinau kiek laiko reiktu stovet lauke, kad susalt su ja. bet neteisingai Gapas daro, kad meluoja. Turetu pataisyt aprasyma.
Atsakyti
gal is amazono siuntetes akiniu remelius, ar saugu , ar deda i kokius deklus, jei pirkote pakomentuokite, nusiziurejau vienus nepigius, bijau kad negaucaiu sulankstytu.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 10 21, 11:24)
Gavau tą rožinį su kailiuku ir juodą su gėlėm..ale rašo filling poliester sad.gif

cia butent sios is todleriu ne pukines?
http://www.gap.eu/br...id=000537166000
http://www.gap.eu/br...id=000677135000
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 10 21, 15:13)
GAP sako tipo koks skirtumas biggrin.gif
Dara H: They are both great and little girls should have more than one. I am not sure why the content would be different than on the website but I do know the warmest puffer is one our warmest coats

AgentDara H: Customers love it and comeback every year for them
Papildyta:
žodžiu ateity jeigu nori sužinoti sudėtį-rašykit jiems emailą ir klauskit biggrin.gif

Bet ir is tiesu, jei kokybiskas poliesterinis pasiltinimas, tai tikrai nenusileis siltumu pukams ir plunksnoms. O ir prieziura kur kas lengvesne.
Atsakyti
Man tai biskyti nesuvokiama yra del tu puku. Siuolaikinis poliesteris yra visai ne tai, kas buvo kai augau tarkim as. Tai nauju technologiju ir naujos kartos medziagos ir uzpildai. Jas gali skalbti, vetyti ir metyti ir joms nieko nenutinka metu metais. Jos siluma man nei kiek nenusileidzia pukams. Jos daug lengvesnes. Pukines striukes kad ir kokiom stebuklinem masinom beskalbtum, jos kaskart ploneja. Zinau, daugelis ims man priestarauti, bet isdziovinti pukine striuke per nakti yra beveik neimanoma. as nekalbu apie tas, kurios turi dziovykles. Paskui jas kratyti ir purtyti. Kodel taip bijot poliesterio? a?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 10 21, 15:37)

Taip, šios ne pūkinės smile.gif

Merginos nedarau aš tragedijos smile.gif bet jei sau pirktumėt pūkinę striukę, o gautumėt ne pūkinę- matyt irgi neapsidžiaugtumėt...koks skirtumas kokia to poliesterio kokybė. Žmogus turi teisę gauti tai,ką perka
Čia esmė visos diskusijos,bent iš mano pusės

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 10 21, 15:43)
Man tai biskyti nesuvokiama yra del tu puku. Siuolaikinis poliesteris yra visai ne tai, kas buvo kai augau tarkim as. Tai nauju technologiju ir naujos kartos medziagos ir uzpildai. Jas gali skalbti, vetyti ir metyti ir joms nieko nenutinka metu metais. Jos siluma man nei kiek nenusileidzia pukams. Jos daug lengvesnes. Pukines striukes kad ir kokiom stebuklinem masinom beskalbtum, jos kaskart ploneja. Zinau, daugelis ims man priestarauti, bet isdziovinti pukine striuke per nakti yra beveik neimanoma. as nekalbu apie tas, kurios turi dziovykles. Paskui jas kratyti ir purtyti. Kodel taip bijot poliesterio? a?

na mes nusipirkom su džiovyklę skalbyklę smile.gif tai pūkinis vyresniukės paltukas puikiai skalbiasi ir ryte eina su švariu, gražiu į darželį vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 21, 14:21)

Ryt Ventej gaudykit Bennetona,gal ir pukiniu striukiu paduos,nerealios man jos wub.gif

Gal galima plačiau blush2.gif , kur ta Ventė? 4u.gif
Atsakyti

kaip norėčiau wub.gif ir sau, ir vyrui, ir vaikams biggrin.gif
QUOTE(JMD @ 2015 10 21, 15:43)
Man tai biskyti nesuvokiama yra del tu puku. Siuolaikinis poliesteris yra visai ne tai, kas buvo kai augau tarkim as. Tai nauju technologiju ir naujos kartos medziagos ir uzpildai.

Kodel taip bijot poliesterio? a?

aš poliesterio nebijau schmoll.gif Columbia irgi poliesteris, bet jėgelė thumbup.gif o va Gap'o turim pernykštį rusvą mergaitišką paltuką, na nepasakyčiau, kad šiltumo įsikūnijimas rolleyes.gif maniškei buvo šalta prie didesnio minuso.
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2015 10 21, 13:17)
taip, daznai buna 300 arba 500 riba, dazniausiai pirmam apsipirkimui 300, o dabar kai dalino kodukus maciau 500 riba...

O sakykit 300 nuolaidos ar pirkimo suma?
Atsakyti

Cia tik uk adresu reikia siustis? Jauciu bandysiu pirkt is ten, vis stengiausi atsilaikyt biggrin.gif
Atsakyti