Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas vakaras, mergaitės

Turbūt laikas jau rūpintis kalėdinėmis dovanomis. Šiemet laukiam po eglute
Dainuojančios Elsos

Kažin čia jau gera kaina , ar yra/bus geresne. Gal kas pirksite iš ten - prisijungčiau. idealu iš Klaipėdos
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2015 10 21, 21:24)
Labas vakaras, mergaitės

Turbūt laikas jau rūpintis kalėdinėmis dovanomis. Šiemet laukiam po eglute
Dainuojančios Elsos

Kažin čia jau gera kaina , ar yra/bus geresne. Gal kas pirksite iš ten - prisijungčiau. idealu iš Klaipėdos

Kreipkitės į JAV tarpininkes aukščiau, nes čia JAV parduotuvė
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 10 21, 21:20)
Aš norėjau arba gaisrinės didelio rinkinio arba safari... nieko panašaus, keli elemetarūs nedideli rinkinukai metinukams.. doh.gif

Gaisrine siand tik maxima bazej buvo belikus.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 21, 19:41)
nu... ner musu kaime nieko padoraus...

Gal tamsta Asdos nori palto kiokio su 25%? kaip tik ieskau trecios prisijungiancios lotuliukas.gif

Tamsta iš mandrù doh.gif pūkinio noriu:) bet neišsirenku, Jau 2 ucb gràžinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mole @ 2015 10 21, 19:27)
Sveikos 4u.gif
Gal žinot kaip Miele skalbykę, džiovyklę pigiau iš Vokietijos atsisiųst:)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 21, 20:05)
Sian akropolyje, bent iki pietu duplo buvo tikrai nemazai.

Tai vat, as vakare buvau, tai beveik nieko nelike doh.gif net traukinuko negavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2015 10 21, 22:01)
Tamsta iš mandrù doh.gif pūkinio noriu:) bet neišsirenku, Jau 2 ucb gràžinau blush2.gif
Papildyta:

Siaubas kokia nesąmonė, Gi atšilimas žemėje, kada ta pūkini bedevet? Maniškis bedarbis jau trečio sezono laukia...
Atsakyti
Uzteks tu zaislu, jei ju tik apskritai ten yra biggrin.gif Nes klausiau, sake ir vakar ir siandien pilde ir pastoviai pildys. Db jau sake penktadieni rimciau papildys, kad savaitgaliui butu. Svarbu, kad isvis ju ten butu, nes man rupimu, tai i maxima neveza , uztat is anksto susiperku is kokio mytoyso ir ramu biggrin.gif
Atsakyti

noriu pirkti Suslerio drusku is www.bio-apo.de.
Gal butu norinciu su kuom nors prisijungti? Gal kas renkate- as prisijungciau. Arba galiu ir as parinkti.
Kaunas

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 21, 22:16)
Siaubas kokia nesąmonė, Gi atšilimas žemėje, kada ta pūkini bedevet? Maniškis bedarbis jau trečio sezono laukia...

aš jau treči savaitę su GAP pūkinėm striukėm vaikštau biggrin.gif nu tikrai nekaistu..šilta,gera biggrin.gif
nuo žmogaus irgi daug kas priklauso matyt smile.gif
Atsakyti
lego friends advento kalendoriu vakar senukuose buvo, kam aktualu 4u.gif tik dabar kito treciadienio laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 10 22, 06:02)
lego friends advento kalendoriu vakar senukuose buvo, kam aktualu  4u.gif  tik dabar kito treciadienio laukti smile.gif

Kokia buvo kaina, gal pastebėjote?

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Aš taippat senukuose pirkau advento kalendorių.Lego City,su nuolaida 18,09gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte8: 22 spalio 2015 - 06:28