Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 10 20, 10:50)
buvau Maximoje, tai tikrai apsluoti zaislai, ypac lego didieji-beje, kam tinka berniukui Lego gaisrines rinkinys 60003 arba Lego policijos rinkinys 60007 prismoje yra po 19.99 eur abu , gaunasi pigiau nei maximoje ir bent jau Hyper Kaune policijos rinkinio net nebuvo. ir gal kas matete vtech gaubli lietuviska? nes Hyper paskutinis toks suvarges stovejo, aplamdytas, tai noretusi geresnio  mirksiukas.gif

tai cia tie mazieji rinkiniai, o tu dideliu deziu nera?
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2015 10 18, 21:31)
Renku užsakymą iš https://www.unserekleineapotheke.de/
Rinksiu, kad siuntimas gautųsi po 0,99eur
Užsakymus siųskit į raimundux@gmail.com nurodydami niką ir miestą
Marijampolė, galiu persiųsti per Lpexpress

Dar trūksta 3-4 prisijungiančių, kad siuntimas būtų po 0,99eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 20, 10:36)
O koks gamintojas, nes parduotuvė prekiauja įvairių firmų gaminiais

pvz. Institut Claude Bell
Atsakyti
Aš dar sekmadienį apvažiavu tris Maximas Vilniuje, įdomesnių LEGO rinkinių taip pat neradau. Nežinau, ar išpirkta, ar tiesiog neatvežta/patraukta.
Savo rinkinius radau Lego parduotuvėje Akropolyje, ten šiuo metu galioja akcija - perkant spalio mėnesų už 25eu, lapkričio mėnesį 3 Lego žaislams bus taikoma 25% nuolaida. O čia jau kaip kurie rinkiniai - kai kurie iš mums reikalingų vistiek pigiau tam pačiam Mytoys ar amazone, o kai kurie pigiau Lego parduotuvėje. Bet reikia kažką pirkt už 25eu doh.gif biggrin.gif Arba susiveikt čekiuką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 10 20, 11:43)
pvz. Institut Claude Bell

Čia prancūzų gamintojas. Radau jų produkcijos www.amazon.fr
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 20, 11:27)
tai cia tie mazieji rinkiniai, o tu dideliu deziu nera?

kaip issluota Hyper Kaune-prie mano akiu pardaveja nuiminejo kainas didesniu Lego-matomai buvo po viena ir nupirko 4u.gif berniukisku nebent tik is chima didesniu buvo, bet mes kol kas tokiu dar neperkame-idomiau maniskiui kas tikroviskesni
Atsakyti
zodziu. tik ka buvau maxej. ukmerges. nupirkau vaikui norima lego uz 57 eur. Fantastika! Berniukam ko nori. Daugybe Lego rusiu. mano norimos gaisrines net 2 dezes, ir policijos stotis buvo ir tas didysis malunsparnis. Zodziu sociai. O mergaitem vos 2 dezes viesbucio ir daugiau tokie pigiakai keli. Dziaugiuos be galo, kad gimtadieniui dovana turiu ir gruodzio menesi nebereiks per visa svenciu maratona dar del tos dovanos dziut.
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2015 10 20, 10:24)
kam aktualu, ka tik buvau banginio maximoje. furbiu nemaciau, hot wheels nei vienos trasos, i gaubli neatkreipiau demesio, bet berods nebuvo. lego vienas stendukas, bet nedideli rinkinukai. mergaitisku neziurejau. pagal nauja politika nuolaida galioja ir geltonai kainai, tik raudonai ne.

As buvau siandien Klp Akropolyje, gaubliu tikrai ne vienas, furbiu nemaciau, hot wheels du kazkokie mazmoziai, lego kaip tik deliojo dezem, labai daug atveze ir ivairiu, mane tik duplo domino, tai viena prigriebiau - neziurejau ten didesniems, bet techno kazka tikrai maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 20, 11:12)
zodziu. tik ka buvau maxej. ukmerges. nupirkau vaikui norima lego uz 57 eur. Fantastika!

Na va, reiškia jau dabar papildė. Šaunu. Lekiu ir aš.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 20, 12:12)
zodziu. tik ka buvau maxej. ukmerges. nupirkau vaikui norima lego uz 57 eur. Fantastika! Berniukam ko nori. Daugybe Lego rusiu. mano norimos gaisrines net 2 dezes, ir policijos stotis buvo ir tas didysis malunsparnis. Zodziu sociai. O mergaitem vos 2 dezes viesbucio ir daugiau tokie pigiakai keli. Dziaugiuos be galo, kad gimtadieniui dovana turiu ir gruodzio menesi nebereiks per visa svenciu maratona dar del tos dovanos dziut.

Tai ka man reikes minti siandien po darbo ir apsiziureti? O gal atkreipet demesi ar buvo kokie ninjago, chima, technic dideli rinkiniai?
Atsakyti
Tiesa, o Lego kalendorių dar nėra turbūt? Neatvežė? Savaitgalį dar nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 10 20, 12:16)
Tai ka man reikes minti siandien po darbo ir apsiziureti? O gal atkreipet demesi ar buvo kokie ninjago, chima, technic dideli rinkiniai?

tikrai kazkas yra. ir ninjago ir techno. juodos dezes dideles. bet pasakyciau zmoniu pasiskirstymas - visi prie lego stendo biggrin.gif visi kiti zaislai neidomus biggrin.gif
Atsakyti