Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2015 10 30, 22:42)
Tu net nenumai kaip norėčiau blush2.gif

О Tu net nenumanai, kaip as noreciau, kad Tu uzsuktum... bigsmile.gif mirksiukas.gif

O pas mano Staseli ner jokiu prierasu prie spalvos, tik N22. Nei pase, nei papildomuose 2 dokumentuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 30, 22:12)
Maniskes spalva black blotched tabby n22. Man Stasiukas rudesnis atrodo  g.gif

Taaip, Staselis toks juodas, pilkas ir ryzas wub.gif Na man jis tobulas... doh.gif Na cia kaip kiekvienai mamkai savas... bigsmile.gif
Atsakyti
Jis taip pat juodas marmuras, n -juodas, 22 - rašto kodas, MCO - meino meškėnas (maine coon) trumpinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 30, 22:53)
Jis taip pat juodas marmuras, n -juodas, 22 - rašto kodas, MCO - meino meškėnas (maine coon) trumpinys biggrin.gif

Busiuk, jis labiau - Ryzas naglum marmur spalvos manau g.gif
Na bet Tu profas, tikrai geriau zinai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Ziurek...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 30 spalio 2015 - 21:19
Ne joks ne profas, yra šiltesnių atspalvių marmurų yra ganą šaltų štai ir viskas. 4u.gif

Jautri darausi, nubraukiau ašarą žiūrėdama 'Karališka drąsa' karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 spalio 2015 - 21:17
Busy - dar daug laiko iki lapkričio 21 d., mesk kuprinę ant pečių ir atžingsniuok iki mūsų smile.gif jei rimtai, tai kadu nors turėsi vistiek apsilankyti mirksiukas.gif Kaip šiaip laikaisi? darbai einasi? o kaip vandens dviratis laikosi? pas man darbo kompe nuotraukos iš mūsų su tavim žygių sumestos kaip screen saver'is tai vis užmačiusi pažįstamus vaizdus šypsau biggrin.gif
Atsakyti
Laikausi gerai, tik va ilgiuosi saviškių. Mažu užsuksi per Kalėdas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 30, 23:16)
Jautri darausi, nubraukiau ašarą žiūrėdama 'Karališka drąsa' karsta.gif

Klausyk, Tu kaip mano Lukne... doh.gif Atidundejo apsiasarojus...matai ziurejo iki galo ta Karaliska drasa...
Na duok galvyte, paglostysiu abi...
Atsakyti
O tu turėsi Kalėdinių atostogų? Aš šiandien darbe į kalendorių spoksojau ir galvojau pasiimti atostogas tarp Kalėdų ir Naujųjų ar ne, o jeigu pasiimti tai ką veikti g.gif
Atsakyti
Pagluoooostyk user posted image

Magnuna, nu aš nežinau ar aš turėsiu atsotogų, greičiausiai ne, tik per Kalėdas ir Naujuosius bus laisvadienių. Jei sugalvosi, mielai prašom pas mus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 spalio 2015 - 21:25
Klausyk Busiau, o gal i tuos Tavo zodzius - "pasiilgau saviskiu" rastus ir Vetrai vieteles, a ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vėtra, aiškus... jūs gi man kaip savos nu wub.gif
Atsakyti

Busiuk...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 10 30, 23:26)
Vėtra, aiškus... jūs gi man kaip savos nu wub.gif

wub.gif Tadum ramiai einu miegot 4u.gif
Buckis ir labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 30 spalio 2015 - 21:29